Distribuitor

Castiga cu CaliVita

– construieste-ti o afacere proprie! –

CaliVita nu este doar o companie care isi vinde produsele ci si una de Multi-Level Marketing adica permite fiecarui membru inscris sa poata fi recompensat sau platit.

Pasii de a obtine venituri considerabile cu Afacerea CaliVita sunt simpli:

 1. Fa prima comanda si inscrie-te ca si Membru. Vei avea din start mai multe reduceri si beneficii ca si consumator.
 2. Testeaza diverse produse CaliVita– incearca sa afli cat mai multe lucruri despre ele- compozitie, afectiunile care se pot trata cu ele, beneficii pentru sanatate etc.
 3. Daca esti inscris deja si esti consumator, poti incepe imediat si sa distribui produsele CaliVita.Revinde-le prietenilor tai si bucura-te de un venit suplimentar si de multe alte reduceri si beneficii ce reprezinta avantajele distribuitorilor.
  Poti face asta prin vanzare directa sau cu ajutorul unei pagini web proprii, anunturi la mica publicitate, prin firma proprie etc.
  Folosesti util o parte din timpul tau liber, sau dezvolti afacerea cu mai multe vanzari si poate deveni o sursa importanta de venituri fara sa fii nevoit sa ai alt serviciu.
 4. Acum poti trece simplu la urmatorul nivel si sa iti construiesti o retea personala de membri, ceeea ce iti va aduce venituri ca bonusuri din vanzarile si activitatea lor.

Sunt potrivita pentru o astfel de afacere?

Acest lucru este ideal pentru tine daca:

 • Te preocupa o viata sanatoasa si remediile naturiste
 • Esti o persoana sociabila, cu multi prieteni, cunostinte
 • Iti place sa vorbesti cu altii, sa-i asculti, sa empatizezi cu problemele lor
 • Iti place sa comunici (telefon, email etc) sau ai cunostinte de baza despre folosirea internetului pentru vanzari

Nu am experienta in afaceri- cum ma va spijini CaliVita?

CaliVita iti pune la dispozitie o afacere „la cheie”, bazata pe un sistem de succes, verificat si perfectionat timp de peste doua decenii. Acest sistem iti ofera solutia perfecta pentru a deveni un intreprinzator de succes!

Pe langa sfaturile si indrumarile sponsorului tau, CaliVita iti va asigura periodic materiale de informare si sesiuni de training la care poti participa, al caror scop este sa te ajute in dezvoltarea personala si a afacerii tale.
Desi, ca in orice afacere, vei fi singurul responsabil in ceea ce priveste afacerea ta, noi iti vom trimite o serie de informatii utile cu caracter profesional si fiscal. Vei primi de la inceput informatii legate de posibilitatile de autorizare, de felul in care iti poti desfasura activitatea in deplina legalitate.

Castiga bani ca si distribuitor

Daca iti doresti mai mult decat sa consumi produsele, revinde-le prietenilor tai şi bucură-te de un venit suplimentar si de multe alte reduceri si beneficii  ca si MEMBRU DISTRIBUITOR.

Construieste-ti propria retea de consumatori si o afacere de mii de dolari!

Procedura este simpla si poti benefica de tot sprijinul nostru pentru a incepe, precum si de training si suport pe parcurs.

 • Nu ai nevoie de studii speciale- sponsorul tău prin care ai devenit membru te poate informa și ajuta să înțelegi cum să îți construiești rețeaua. In pagina noastră GHIDUL SUCCESULUI poți descoperi informații interesante despre cum să faci toți pașii necesari pentru a-ți lărgi afacerea. De asemenea poți participa la sesiunile de training și seminariile CaliVita și studia materialele noastre informative.
 • Începe prin a face reclamă produselor și afacerii CaliVita în rândul prietenilor, colegilor tăi sau persoanelor cărora le-ai vândut deja produse. Acestea pot fi simple discuții informale sau prezentări mai mari, în locații la care se pot alătura mai multe persoane interesate.
 • La aceste prezentări încurajează-i pe participanți să se și înscrie ca membri, pentru a beneficia de reduceri la achiziționare și bonusuri suplimentare.
 • Dacă ei decid să facă asta, sfătuiește-i să folosească codul tău de membru la înregistrare și tu devii SPONSORUL lor. Poți continua să îți sfătuiești membrii cu privire la oportunitățile de achiziție și de câștiguri. Și ei pot câștiga dacă devin la rândul lor distribuitori și coordonatori de rețea.
 • Vei începe să primești bonusuri imediat ce membrii înscriși de tine au activitate (comandă/ distribuie produse, noii membri înscriși de ei comandă etc).
 • Pentru a crește rețeaua, organizează noi prezentări în locații diferite, oameni diferiți și motivează-i să devină membri și parte din afacere. Dacă fiecare face la rândul lui alte prezentări și alți membri, rețeaua de sub tine poate crește foarte mult. Coordonatorii de rețele mari pot câștiga peste 3000 eur lunar și de asemenea premii manageriale substanțiale.
  În tot acest timp poți să îți adaugi și venituri ca și Distribuitor și să ai facilitățile inițiale ca membru.
 • poți folosi internetul și alte mijloace mass media pentru a continua reclama și adăugarea de noi membri.
 • Experiențele personale ca și consumator, magazinul online prin care poți vinde, trainingul și sfaturile primite de la alți membri Calivita, toate pot clădi sigur calea ta către succes, către venituri substanțiale, pensie și împlinirea viselor.

Beneficii membri distribuitorinivel manager

Construieste-ti propria retea de consumatori si poti primi reduceri, numeroase beneficii si sume substantiale de bani!

citeste mai mult

MARTURII MEMBRI DISTRIBUITORI

MAI SANATOASA SI MAI BOGATA

Viata nu mi-a fost plina de roze, iar trecerea anilor si-a pus amprenta asupra mea fizic si emotional. O criza de inima in mai 2002 m-a speriat rau de tot si am alergat la doctor. Tratamentul urmat a fost, evident, cel alopat insa fara efect. Un farmacist mi-a recomandat cateva produse naturiste CaliVita: Q Protect; Super Q10; Noni; Lutein; Super Mega 50; Pure Yucca; White Willow. Am inceput sa le iau cu regualaritate si, simtind ca imi fac bine, de atunci mi-au fost tot timpul alaturi.
In martie 2004 am devenit membru al firmei CaliVita International, fiind in continuare un fidel consumator. Convinsa de calitatea si de beneficiile acestor produse, le-am vorbit tuturor din jurul meu despre ele. Pe langa multumirile pe care le primesc de la ei, sunt si rasplatita financiar de firma CaliVita International ca si distribuitor.

Elena Constantinescu, 52 ani, Bacau

APROAPE MI-AM PIERDUT SLUJBA

Am ajuns la punctul in care nu mai eram capabil sa lucrez si mi-am luat concediu medical prelungit. Eram amenintat cu pierderea locului de munca! După aplicarea unui regim strict și suplimentarea cu produsele de la Calivita, pot spune cu incredere ca ma simt exccelent. Acum, vitalitatea mi-a revenit, si dorinta de a trai.

La inceput am crezut că preturile sunt un pic cam piperate si am avut o usoara ezitare, dar m-am decis sa incerc, iar acum nu regret nimic. Nimic nu are valoare daca nu este sanatate si putere!
Rezultatele sunt cu adevarat excelente si deja am recomandat produsele familiei si prietenilor si ei le cumpara de pe magazinul meu online.  Va doresc sanatate!

Ovidiu Miulescu, 43 ani, Arad

Beneficii membri distribuitorinivel manager

Construieste-ti propria retea de consumatori si poti primi reduceri, numeroase beneficii si sume substantiale de bani!

citeste mai mult