Tabara calivita

Tabara de varaFacem parte din rândul oamenilor pozitivi, cu o viziune comună a viitorului. Datorită modului nostru de funcţionare, asemănător cu cel al unei familii, asigurăm fiecărui membru sentimentul de apartenenţă, care se manifestă atât la evenimentele pline de armonie ale companiei, cât şi prin relaţiile extraprofesionale.În fiecare an organizăm Tabăra de Vară CaliVita, unde, pe lângă instruire şi schimb de experienţă, vă puteţi relaxa şi distra alături de colegi şi prieteni.Tabăra de Vară reprezintă, de peste 15 ani, cel mai îndrăgit eveniment CaliVita şi nu e greu să ne dăm seama de ce. Este dificil să rezişti magiei litoralului mediteranean şi relaxării totale, mai ales când la acestea adăugăm o echipă entuziastă, avidă de distracţie, gata să se bucure de fiecare minut!Aici poţi participa la jocuri interactive educative, workshopuri şi consultaţii gratuite cu managerii de top, concepute să îţi ofere instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a avea succes pe termen lung.De asemenea, te poţi delecta la plajă şi la piscină, poţi juca volei pe nisip, poţi construi castele de nisip sau poţi participa la alte team-buildinguri, toate având în comun distracţia la maximum!Tabara de varaDupă o cină mediteraneană delicioasă şi sănătoasă, dj-ul şi muzica live vor prelua comanda, pentru ca tu să te distrezi şi să dansezi toată noaptea. Dar asta nu e tot: te trimitem într-o excursie de o zi la Veneţia sau, dacă preferi, în parcurile naţionale ce îţi taie răsuflarea din superba Slovenie sau CroaţieCei care au participat la evenimentele similare anterioare ştiu că programele sunt extrem de variate şi cuprind team-building, competiţii sportive, excursii, petreceri sau participarea la traininguri de dezvoltare profesională.

Tabăra de Vară este evenimentul organizat de CaliVita în fiecare an.

Acesta este locul potrivit pentru tine!Pe lângă petrecerea unei vacanţe de neuitat alături de o echipă extraordinară, această săptămână poate juca un rol important şi în vieţile profesionale ale membrilor noştri.Tabara de vara Tabăra este organizată pentru constructorii de reţea şi pentru cei care îşi doresc să simtă puterea de coeziune şi motivaţie a unei echipe, în special a familiei CaliVita.Aici poţi întâlni figuri legendare ale companiei, le poţi asculta poveştile, poeţi învăţa din sfaturile lor. Poţi face schimb de experienţă cu membrii care au cunoscut deja succesul.Mai mult, îţi poţi savura băutura într-un şezlong la marginea piscinei şi, în acelaşi timp, îţi poţi construi afacerea, fără strop de efort – aceasta este adevărata libertate pe care ţi-o oferă CaliVita.Tot ce trebuie să faci este să vii împreună cu familia, prietenii, colegii, toţi cei care înseamnă ceva pentru tine. Noi ne ocupăm de restul.

marturii de la participanti si clipuri video din aceste Tabere de Vara.

Am fost de mai multe ori în Tabăra de Vară şi de fiecare dată a fost extraordinar.Însă experienţa de anul trecut a depăşit cu mult toate aşteptările: un peisaj superb, o privelişte minunată de la fereastra hotelului, consultaţii, întâlniri de afaceri, discuții cu prieteni din diferite ţări, petreceri în fiecare seară, relaxare, plajă, soare, o piscină superbă şi marea la 50 m depărtare.Dacă la toate astea mai adaugi şi vremea superbă de care am avut parte, vei înţelege de ce toată lumea vrea să participe și la Tabăra de anul acesta. Merită să îţi iei concediu în iunie şi să vii cu noi!
Wiesia Podlaska, SM

Polonia

Aştept cu nerăbdare să fim din nou în Tabăra de Vară, noi şi echipele noastre: şase zile memorabile la soare, la mare, cu excursii fascinante, chiar şi cursuri organizate pentru cei dornici să afle noutăţile, distracţie şi multă adrenalină! Fiecare calivitian merită să îşi încarce bateriile acolo şi să se simtă cu adevărat important!
Victoria Voicu, SPM

Romania

Nu există nicio dovadă mai potrivită a succesului înregistrat de Tabăra de Vară CaliVita decât faptul că în 2016 vom ajunge la ediţia a 15-a!Pentru cei ce vin prima dată, acesta poate fi cel mai grozav eveniment CaliVita al anului.Pentru alţii, este o posibilitate în plus de a se distra la un „crazy Party”, înconjuraţi de colegi şi de prieteni dragi, iar pentru cei mai obosiţi sau în lipsă de inspiraţie este un loc unde se pot reface şi se pot reinventa.
Marius Galiceanu, DGPM

Romania

Tabăra de Vară înseamnă distracţie, oameni pozitivi şi prieteni noi. E ca un balon de energie, ca să spun aşa, care te introduce într-o atmosferă electrizantă şi îţi încarcă bateriile pentru tot restul anului!Te înarmează împotriva refuzurilor şi îţi modifică atitudinea. Tabăra este întotdeauna aceeaşi, însă experienţa ta se modifică de la an la an şi te dezvolţi împreună cu echipa ta.
Szepesi Mária, SPM

Ungaria

Am participat aproape la toate ediţiile Taberei de Vară de până acum, timp de 10 ani. Momente minunate, o atmosferă magică alături de prieteni şi colegi, distracţie, jocuri creative şi amuzante.Petrecerile organizate seară de seară de companie sunt extrem de reușite, toată lumea se simte minunat. Dimineaţa toţi sunt plini de energie, odihniţi şi relaxaţi.E timp şi de sport şi de lecţii de dans. În fiecare an ne întoarcem acasă motivaţi şi cu un bagaj de cunoştinţe sporit.
Iwona Andrys, DSPM

Polonia

Marea este minunată! Programele sunt foarte bine gândite şi o mulţime de oameni speciali, cu o atitudine constructivă şi pozitivă, de-abia aşteaptă să te întâlnească. Şi, bineînţeles, e multă distracţie!În plus, poţi CÂŞTIGA această experienţă grozavă. Eu una am făcut-o: am câştigat participarea la Tabăra de Vară şi de-abia aştept să merg din nou acolo, să trăiesc încă o dată această experienţă unică, în compania minunaţilor mei prieteni şi cunoştinţe!
Kovács Kriszta

Ungaria