Produse naturiste Calivita
pe baza de plante medicinale

 

Acai este un fruct exotic originar din jungla amazoniană, extrem de bogat în antioxidanţi şi care, de asemenea, conţplante medicinaleine vitaminele B1, B2, C şi E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu şi diferiţi aminoacizi.
Are o cantitate mare de fibre dar şi un conţinut relativ mic de zahăr. Aborigenii utilizau acest fruct pentru tratarea diferitelor afecţiuni: probleme dermatologice, dureri menstruale, probleme digestive, dar şi în caz de diabet, afecţiuni cardiace şi diferite tipuri de cancer. Produsul nostru bio provine din culturi organice atent controlate.

ZenThonic (946 ml) – Antioxidant cu mangostan

ZenThonic este un superconcentrat de fructe sub formă lichidă, pe bază de mangostana, cu un conţinut antioxidant foarte puternic.
Conţinutul său bogat de fibre, bioflavonoide, vitamine şi minerale ajută la realizarea proceselor de protecţie ale organismului împotriva radicalilor liberi, care afectează celulele, pot încetini procesul de îmbătrânire, au un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, asigură un sprijin special sistemului imunitar şi îmbunătăţesc condiţia fizică.

Gravital

CaliVita a reușit să adune la un loc, într-o singură sticlă, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Rezultatul este GraVital Juice, un ajutor de nădejde în lupta împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor, ce conține ingrediente care și-au dovedit efectele benefice timp de secole în medicina tradițională.

Samburex

O doză mare şi concentrată de extract de soc negru, în combinaţie cu un complex de plante ce conţine Echinacea, o plantă folosită de secole, un plus de vitamina C şi zinc.
Toate acestea se prezintă sub forma unei formule lichide cu un gust plăcut, astfel încât toţi membrii familiei voastre să poată aştepta lunile reci ale anului şi riscul de gripă cu un sistem imunitar bine pregătit. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale şi coloranţi.

Super Soya Lecithin

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal şi, în acelaşi timp, protejează ficatul şi contribuie la funcţionarea acestuia. Aceasta are o importanţă extraordinară pentru stimularea prospeţimii mentale, concentrării şi proceselor de învăţare sau luptei împotriva declinului mental, dar este considerată şi o substanţă lipotropă (o substanţă care descompune grăsimile).
Pentru un efect triplu, alegeţi Triple-Potency Lecithin!

plante medicinale

Oregano Oil (Ulei de Oregano)

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum şi câteva uleiuri volatile foarte utile.
Unul dintre acestea, carvacrolul, are un puternic efect antimicrobian, astfel că poate distruge sau împiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

ProSTP

Lărgirea benignă a prostatei poate cauza simptome neplăcute (urinare frecventă şi dificilă în timpul noptii, iar mai târziu şi în timpul zilei) la bărbatii în vârstă, însă aceasta poate fi tratată eficient cu ajutorul preparatelor naturale.
Extractul de Saw Palmetto şi de urzică, datorită efectului antiinflamator şi diuretic, pot reduce simptomele cauzate de lărgirea şi inflamarea prostatei. Complexul de fitosteroli conţine compuşi benefici care pot inhiba enzimele responsabile de hiperplazia prostatei. Zincul şi seleniul nu sunt doar excelenţi antioxidani, ci pot contribui şi la funcţionarea adecvată a organelor genitale masculine.

Liquid Chlorophill

Liquid Chlorophyll asigură protecția naturală împotriva tuturor acestor posibile acțiuni nefaste. Este un produs semisintetic ce conține sodiu, cupru, săruri solubile în apă, care pot fi ușor absorbite la nivelul tractului gastrointestinal și imită efectele clorofilei, fiind deosebit de benefic pentru grupele sanguine A și B.

ParaProteXplante medicinale

ParaProtex este un preparat cu un spectru larg, cu o compoziţie unică, ce stimulează în mod natural procesele de protecţie ale organismului împotriva bacteriilor, ciupercilor şi viruşilor. Asigură un ajutor eficient în cazul infecţiilor intestinale, menţine sănătatea florei intestinale şi fortifică sistemul imunitar prin intermediul mucoasei intestinale. Printre ingredientele sale active se numără componente binecunoscute, ca uleiul din seminţe de grapefruit, usturoi, nucă sau cuişoare, precum şi plante folosite cu succes în medicina populară timp de secole, cum sunt caprifoiul chinezesc, guma de smirnă, drăcila şi Pau d’Arco.

Nopalin

Fiind un produs care utilizează fructul cactusului Nopal, Nopalin stimulează detoxifierea şi are efecte benefice asupra funcţionării intestinelor, fiind o sursă bogată de fibre şi aprovizionând organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) şi minerale. Fructul de cactus poate împiedica absorbţia grăsimilor şi intensifică procesele de descompunere şi secreţie. Datorită efectului său diuretic, ajută la funcţionarea vezicii biliare şi a rinichilor.plante medicinale

Garlic Max

Efectele antibacteriene şi antimicrobiene ale usturoiului, precum şi efectul protector pe care îl are asupra sistemului cardiovascular, pot fi atribuite preţioşilor compuşi de sulf, responsabili şi pentru mirosu-i caracteristic.
Această plantă conţine peste 200 tipuri substanţe biologic active, incluzând vitamine, aminoacizi şi enzime.

Catalogul Produselor Calivita