Produse Calivita din plante medicinale
(sucuri, siropuri, uleiuri)

Într-o lume în care sănătatea este adesea amenințată de stres și poluare, soluțiile naturale devin tot mai valoroase.
Produsele pe bază de plante de la CaliVita, precum Noni, Samburex, Zenthonic, Gravital și Acai, oferă o modalitate eficientă și armonioasă de a îmbunătăți sănătatea și de a revigora corpul și mintea.
Aceste suplimente nu doar că susțin funcțiile vitale ale organismului, dar ele combat efectele negative ale mediului modern, revitalizându-te din interior spre exterior.

Beneficiile sănătății oferite de produsele din plante

Produsele pe bază de plante sunt încărcate cu antioxidanți, vitamine și minerale esențiale, care ajută la:

  • Întărirea sistemului imunitar: Plantele din aceste suplimente sunt cunoscute pentru proprietățile lor de stimulare a imunității, protejând organismul împotriva bolilor și infecțiilor.
  • Detoxifiere: Ingredientele naturale ajută la eliminarea toxinelor din corp, promovând o stare de sănătate mai bună și o energie revitalizată.
  • Suport anti-aging și energizant: Bogate în antioxidanți, aceste suplimente combat semnele îmbătrânirii și furnizează o sursă constantă de energie, îmbunătățind calitatea vieții pe termen lung.

 

Acai este un fruct exotic originar din jungla amazoniană, extrem de bogat în antioxidanţi şi care conţine vitaminele B1, B2, C şi E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu şi diferiţi aminoacizi.
Are o cantitate mare de fibre dar şi un conţinut relativ mic de zahăr.

Aborigenii utilizau acest fruct pentru tratarea diferitelor afecţiuni: probleme dermatologice, dureri menstruale, probleme digestive, dar şi în caz de diabet, afecţiuni cardiace şi diferite tipuri de cancer.

Acum il gasiti la un pret mai bun in pachetul Suc Organic Acai (3 + 1 Gratis)

Mai multe informatii si carti electronice despre Acai 

Beneficii Acai Calivita

 

 

 

 

 


 

Suc ZenThonic (946 ml) -superconcentrat de fructe sub formă lichidă, pe bază de mangostana, cu un conţinut antioxidant foarte puternic.

Conţinutul său bogat de fibre, bioflavonoide, vitamine şi minerale ajută la realizarea proceselor de protecţie ale organismului împotriva radicalilor liberi, care afectează celulele, pot încetini procesul de îmbătrânire, au un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, asigură un sprijin special sistemului imunitar şi îmbunătăţesc condiţia fizică.
 

zenthonic

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 


Suc Gravital Organic (946 ml) – Sirop din patru super-fructe delicioase provenite de pe culturi organice:

CaliVita a reușit să adune la un loc, într-o singură sticlă, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Rezultatul este GraVital Juice, un ajutor de nădejde în lupta împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor, ce conține ingrediente care și-au dovedit efectele benefice timp de secole în medicina tradițională.

Acum il gasiti la un pret mai bun in pachetul Suc Gravital (3 + 1 Gratis)

Mai multe informatii si carti electronice despre Gravital 

 


Suc Samburex (240 ml) – doză mare şi concentrată de extract de soc negru, în combinaţie cu un complex de plante ce conţine Echinacea, o plantă folosită de secole si un plus de vitamina C şi zinc.

Toate acestea se prezintă sub forma unei formule lichide cu un gust plăcut, astfel încât toţi membrii familiei voastre să poată aştepta lunile reci ale anului şi riscul de gripă cu un sistem imunitar bine pregătit. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale şi coloranţi.

Mai multe informatii si carti electronice despre Samburex

Acum il gasiti la un pret mai bun in pachetul Samburex (3 + 1 Gratis)

Produse Calivita din plante

 

 

 

 

 

 

 


Super Soya Lecithin (100 capsule) si Super Soya Lecithin (250 capsule)

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal şi, în acelaşi timp, protejează ficatul şi contribuie la funcţionarea acestuia.

Aceasta are o importanţă extraordinară pentru stimularea prospeţimii mentale, concentrării şi proceselor de învăţare sau luptei împotriva declinului mental, dar este considerată şi o substanţă lipotropă (o substanţă care descompune grăsimile).

Pentru o doza mult mai mare (o concentratie tripla) puteti alege Triple-Potency Lecithin (100 capsule)!

Mai multe informatii si carti electronice despre Super Soya Lecithin


Oregano Oil (Ulei de Oregano) 30 ml

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum şi câteva uleiuri volatile foarte utile.
Unul dintre acestea, carvacrolul, are un puternic efect antimicrobian, astfel că poate distruge sau împiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

Produse Calivita din plante

 

 

 

 

Mai multe informatii si carti electronice despre Oregano Oil (Ulei de Oregano)


Liquid Chlorophill (473 ml) 

Liquid Chlorophyll asigură protecția naturală împotriva tuturor acestor posibile acțiuni nefaste.
Este un produs semisintetic ce conține sodiu, cupru, săruri solubile în apă, care pot fi ușor absorbite la nivelul tractului gastrointestinal și imită efectele clorofilei, fiind deosebit de benefic pentru grupele sanguine A și B.

Mai multe informatii si carti electronice despre Liquid Chlorophill

 


ParaProteX (90 capsule)

ParaProtex este un preparat cu un spectru larg, cu o compoziţie unică, ce stimulează în mod natural procesele de protecţie ale organismului împotriva bacteriilor, ciupercilor şi viruşilor. Asigură un ajutor eficient în cazul infecţiilor intestinale, menţine sănătatea florei intestinale şi fortifică sistemul imunitar prin intermediul mucoasei intestinale.

 

Produse Calivita din plante

 

 

 

 

 


Garlic Max

Efectele antibacteriene şi antimicrobiene ale usturoiului, precum şi efectul protector pe care îl are asupra sistemului cardiovascular, pot fi atribuite preţioşilor compuşi de sulf, responsabili şi pentru mirosu-i caracteristic.
Această plantă conţine peste 200 tipuri substanţe biologic active, incluzând vitamine, aminoacizi şi enzime.

 


WhiteWillow (100 capsule)  extract de salcie alba

Este recomandata barbatilor de peste 50 de ani, deoarece preintampina infarctul. Eficienta in ameliorarea degeraturilor si tratarea hemoroizilor.