Liquid Chlorophyll Calivita – ”sângele verde”
cu rol anticancerigen și purificator al întregului organism

Liquid Chlorophyll conține Clorofilină (săruri de sodiu și cupru ale clorofilei) derivată din alfalfa.
Este un agent deosebit de important în ceea ce privește controlul creșterii tumorale.

Putem considera că orice substanță ar putea fi toxică pentru organismul nostru (de exemplu, laptele nu poate fi digerat decât de grupa sanguină B, pe când grupele sanguine 0, A, AB nu au această capacitate). Aceasta înseamnă că anumite ali

Liquid Clorophill 1

mente pot fi sănătoase sau pot fi nesănătoase, pentru că în situațiile când le utilizăm în organismul nostru se pot dezvolta microorganisme nocive sănătății noastre. Tot ce acționează asupra organismului, poluarea mediului, pot avea efecte grave asupra proceselor metabolice ale organismului.

Liquid Chlorophyll asigură protecția naturală împotriva tuturor acestor posibile acțiuni nefaste. Este un produs semisintetic ce conține sodiu, cupru, săruri solubile în apă, care pot fi ușor absorbite la nivelul tractului gastrointestinal și imită efectele clorofilei, fiind deosebit de benefic pentru grupele sanguine A și B.

Structura moleculară a clorofilei, fiind deosebit de asemănătoare cu cea a hemoglobinei (care intră în compoziția celulelor roșii din sângele omului), face ca preparatele clorofilice să fie foarte ușor de asimilat în corpul uman. Deosebirea se află în mijlocul unei molecule. Ambele sunt formate dintr-o rețea de atomi de carbon, hidrogen, azot și oxigen, înconjurând un singur atom de cupru la clorofilă și fier la hemoglobină. Rolul clorofilei, în cadrul plantei, este la fel cu rolul sângelui în corpul uman.

Hemoglobina este pigmentul care conferă hematiilor (sângelui) culoarea roșie, iar clorofila conferă culoare

verde plantelor.

Clorofila pătrunde în fluxul sanguin – cuprul, acționând ca și fierul, fiind transportator al oxigenului. Acesta este motivul pentru care, utilizarea de Liqud Chlorophyll, ne împrospătează.

Liquid Clorophill 2

Clorofila se combină cu anumite molecule cu efect

carcinogen, creând substanțe stabile  (de ex

emplu: stabilizează hidrocarburile provenite din fumat). Prin fixarea acestor substanțe, cum ar fi toxinele provenite din fumatul de țigară sau antatoxinele, scade efectul tumoral. Are acțiune esupra umei enzime (citrocrom P450) care are un rol important în prevenirea bolii cancerigene – prevenind de fapt transformarea lanțurilor de ADN, sub efectul unor substanțe cancerigene. Prin acesta putem să explicăm efectul anticancerigen al acestui supliment.

Clorofila curăță organismul nostru, atât în spațiul intracelular cât și extracelular și ajută procesele metabolice. Detoxifierea se face la nivelul respirator, la nivelul mucoasei nazale, a sinusurilor, la nivelul plămânilor, la nivelul gastro-intestinal, la nivelul pielii, la nivelul tractului urinar, dar curăță și fluidele din organismul nostru (sângele, limfa, lichidul intracelular, lichidul extracelular).

Are un efect alcalinizant. Datorită acestui efect alcalinizant, crește capacitatea de apărare a sistemului imunitar și, în același timp, influiențează în mod negativ transformarea celulară spre celule maligne.

Are efect antiinflamator. Este foarte bună în condițiile artritei reumatodoide.

Are efect de vindecare a unei leziuni și stopează posibilitatea de infectare a acesteia. Vindecă ulcerele unor mucoase, cum ar fi mucoasa bucală, mucoasa gastrică.

Este un supliment foarte bun pentru reducerea mirosului neplăcut al mucoaselor și al pielii.
Este recomandat persoanelor care au un miros neplăcut al gurii sau al transpirației.

Fiind un transportor de oxigen, ne reface foarte repede, în condițiile când suntem obosiți.

Clorofila este un excelent dezodorizant corporal și un neutralizant al toxinelor bacteriene. Suprimă mir

Liquid Clorophill 3osurile cutanate, hidroza axilară sau plantară (transpirația excesivă), mirosul din perioada menstruației, mirosurile din incontinența urinară sau fecală.

Se poate utiliza la persoanele cu colostomie sau fistule digestive. Aplicată extern, favorizează cicatrizarea rănilor, este utilă în acnee.

Liquid Clorophyll protejază împotriva unei întregi serii de agenți cancerigeni     găsiți în produsele alimentare încărcate cu ciuperci (cum ar fi: nucile și semințele râncede, toxinele din carne fierte, cancerigenele din aer – de cauza poluării).
Deci, clorofila blochează metabolismul substanțelor chimice nocive, cunoscute sub numele de procancerigene, care deteriorează ADN-ul.

Studii publicate în revista ”Carcinogeneza” și ”Toxicologie alimentară și chimică” au arătat în mod clar că clorofila inhibă carcinogeneza și că poate fi un factor preventiv împotriva cancerului.

Clorofila este un produs natural, care asigură igiena tractului digestiv (de la gură până la rect), înlătură halena (respirația urât mirositoare), asigură igiena dentară și sănătatea dinților, vindecă leziunile gingivale (gingivita), amelioreaLiquid Clorophill 4ză durerile de gât. Are acțiune antiseptică și antimicrobiană (inhibă dezvoltarea agenților patogeni în tractul intestinal) în infecții intestinale și reglează flora intestinală normală, are acțiune antimicotică (în candidoză).

Studii recente au arătat că Liquid Chlorophyll este eficace în lupta înpotriva Candida albicans.

Clorofila din Liquid Clorophyll este unul dintre cei mai importanți chelați din natură.
Are capacitatea de a se lega și a elimina metale grele din toxine, cum ar fi mercurul.

Liquid Clorophyll reprezintă o excelentă gargară pentru gât.
Ameliorează durerile locale și reduce inflamația amigdalelor. Neutralizează toxinele bacteriene (de exemplu: Clostridium, stafilococ auriu, enterococi), reduce producția de gaze intestinale. Este alcalinizant și cicatrizant în gastrită, ulcer gastric și ulcer duodenal. Tratează indigestia, colita și balonarea, reglează peristaltismul intestinal, are efect ușor laxativ în constipații.

Este un regenerator sanguin. Participă la formarea de hematii și hemoglobină. Stimulează și producția altor elemente figurate din sânge (de exemplu: leucocite), detoxifiază sistemul sanguin, îmbunătățește circulația sanguină, are acțiune de curățare și întinerire a vaselor sanguine, scade tensiunea arterială, are acțiune benefică în activitatea cardiacă și este indicată ca tratament naturist în anemie, leucopenie indusă de chimioterapie și radioterapie, hipertensiune arterială, ateroscleroză, cardiopatie ischemică, varice, hemoroizi.

Fitoestrogenii din Liquid Clorophyll au o calitate fitoterapeutică de care ar putea beneficia femeile. Potrivit unui articol publicat în ”Forumul de nutriție”, în 2005, fitoextrogenii – găsiți în alimentele și suplimentele alimentare – au potențialul de a reduce simptomele menopauzei, de a reduce riscul formării de cancer la sân, osteoporoza, ateroscleroza, accidentul vascular cerebral și poate fi de ajutor mamelor, având acțiune galactogogă (mărește secreția glandelor mamare).

Liquid Clorophill 5

Saponinele – compuși care se găsesc în clorofila lichidă din lucernă și care, potrivit unui articol publ

icat în ”Journal of Medicinal Food”, din 2004 – sunt benefice pentru scăderea valorilor colesterolului și reducerea zahărului din sânge.

Controlează și reglează nivelul de calciu din organism. Produsul este astfel deosebit de recomandat în timpul perioadei de menstruație a femeilor.

Să nu vă speriați dacă, un interval de timp, mucoasele se colorează în verde. Clorofilele naturale nu sunt toxine și, deaceea, clorofilinei nu i-a fost atribuit nici un efect secundar, de la începuturile utilizării acesteia pe scară largă (de peste 50 de ani) de către oameni. Administrată oral, clorofila poate cauza colorarea în verde a urinei sau fecalelor și colorarea în galben sau negru a limbii.

Liquid Clorophill 6

Liquid Clorophill

Pret Magazin: 116.91
Pret Membru CaliVita: 127.60

Beneficiile Liquid Clorophill

  • sporeste energia
  • regenereaza tesuturile
  • puternic efect de curățare al sângelui
  • reglementeaza nivelui de acid al organismului (alcalinizare)
  • crește oxigenul in celule, eliminând astfel toxinele

 

Liquid Clorophill 6

Liquid Clorophill

Pret Magazin: 116.91
Pret Membru CaliVita: 127.60

Beneficiile Liquid Clorophill

  • sporeste energia
  • regenereaza tesuturile
  • puternic efect de curățare al sângelui
  • reglementeaza nivelui de acid al organismului (alcalinizare)
  • crește oxigenul in celule, eliminând astfel toxinele