Super Soya Lecithin Calivita (100 si 250 capsule) –

 supliment alimentar pentru memorare si invatare

Super Soya Lecithin 100 Capsule

Pret: (118,50) 110,00 Lei

Super soya lecithin

Super Soya Lecithin 250 Capsule

Pret: (242,50) 225,50 Lei

Super soya lecithin

Triple Potency Lecithin 100 Capsule

Pret: (196,40) 175,50 Lei

Super Soya Lecithin (100 si 250 capsule)

Super Soya Lecithin  Calivita: Îmbunătățește-ți Concentrarea și Memoria

Ești în căutarea unei soluții naturale pentru a-ți îmbunătăți concentrarea și memoria?  Super Soya Lecithin Calivita este răspunsul.

Grație conținutului său bogat în lecitină, acest produs reprezintă o sursă esențială de fosfatidilcolină, un nutrienț vital pentru funcționarea optimă a creierului.
Îți oferă suportul necesar pentru a te bucura de o memorie ageră și o capacitate de concentrare îmbunătățită, făcându-te mai productiv în activitățile zilnice.

Sănătatea Inimii la Superlativ

Vrei să îți protejezi inima și să îmbunătățești sănătatea cardiovasculară?
Lecitina ajută la menținerea nivelurilor sănătoase ale colesterolului, oferindu-ți protecție împotriva bolilor de inimă. Integrând acest supliment în rutina ta zilnică, vei face un pas important spre o inimă sănătoasă și o circulație optimizată.

Maximizarea Absorbției Nutrienților

Ai nevoie de o absorbție eficientă a nutrienților din alimentație?
Super Soya Lecithin facilitează emulsificarea grăsimilor, îmbunătățind semnificativ digestia și absorbția nutrienților esențiali în corpul tău. Acesta este un pas crucial în menținerea unei stări de bine și în optimizarea proceselor metabolice.

Susține Sănătatea Ficatului

Sănătatea ficatului tău este esențială. Super Soya Lecithin contribuie la detoxifierea și regenerarea ficatului, sprijinind funcționarea optimă a acestui organ vital. Prin utilizarea regulată a acestui supliment, vei ajuta ficatul să se curețe și să funcționeze eficient, protejându-te astfel împotriva afecțiunilor hepatice.

Un Aliat în Gestionarea Greutății

Dacă ești în căutarea unei metode naturale de a-ți gestiona greutatea, Super Soya Lecithin poate fi soluția. Prin îmbunătățirea metabolismului grăsimilor și oferindu-ți un sprijin în menținerea unei diete echilibrate, acest produs te poate ajuta să atingi și să menții greutatea dorită fără a recurge la soluții extreme.

De ce Super Soya Lecithin este Alegerea Perfectă pentru Tine?

Super Soya Lecithin de la Calivita nu este doar un supliment, ci un partener de încredere în călătoria ta spre o sănătate optimă. Creat din ingrediente de cea mai înaltă calitate, acest produs te susține în atingerea obiectivelor tale de sănătate și bine-estar, fără compromisuri.

Fie că îți dorești să îmbunătățești funcția cerebrală, să protejezi sănătatea inimii, să optimizezi absorbția nutrienților, să susții sănătatea ficatului sau să gestionezi eficient greutatea, Super Soya Lecithin este soluția.

 

Pentru cine recomandăm ?

SuperSoyaLecithin

  • Celor care doresc un ajutor pentru reducerea nivelului de colesterol.
  • Persoanelor care suferă de artrită.
  • Vârstnicilor, pentru a-şi păstra prospeţimea mentală.
  • Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice grele, pentru a susţine sănătatea circulaţiei şi articulaţiilor.
  • Tinerilor care isi doresc o memorie mai buna si o agerime ascutita.

Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt putin cunoscute. Principalele sale componente sunt colina si inozitolul. Colina intra in structura membranelor celulare si se intalneste sub forma combinata cu diverse vitamine. Inozitolul se gaseste in proportie mare in structura creierului. Atat inozitolul, cat si colina contribuie la arderea si descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora in ficat.
Lecitina reduce nivelul sangvin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosolubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca. Reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare. Consumul sistematic al lecitinei permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite. 

lecithin-calivita
Super Soya Lecithin (100 si 250 capsule)