GRAVITAL CALIVITA – Suc Organic de Graviola,
Aloe Vera, Mangostan si Nopal

Aliatul tau împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor

Gravital Calivita (940 ml)  este un amestec patentat de Graviola, Aloe Vera, Mangostana și Nopal, conceput special pentru a sprijini corpul în lupta împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor.

Beneficii Extraordinare ale Gravital :

 • Graviola: Cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și sprijinul în combaterea celulelor anormale.
 • Aloe Vera: Un miracol al naturii, recunoscut pentru efectele sale antiinflamatorii și de întărire a imunității.
 • Mangostana și Nopal: Oferă un suport antioxidant, ajutând la neutralizarea radicalilor liberi.

100% Natural: Gravital este un produs organic, fără aditivi artificiali, conservanți sau coloranți, păstrând puritatea și eficacitatea ingredientelor sale naturale.

Ideal pentru toate vârstele, acest suc poate fi un supliment zilnic pentru un stil de viață sănătos și echilibrat.

Descopera mai multe Beneficii ale Gravital Calivita 

Graviola

Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului. Chimioterapia poate fi înlocuită cu fructe Soursop (Guanábana). Copacul Graviola face niște fructe ce pot distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.
Ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afectează celulele sănătoase.

Extrasul de Aloe Vera

 • Există dovezi științifice că aloe vera are capacitatea de adistruge bacteriile și de a accelera vindecarea rănilor.
 • Gelul de aloe vera conține 74 de nutrienți diferiți: vitamine, minerale, aminoacizi și enzime.

Graviola si Aloe Vera

 • Un test de laborator a demonstrat că extractul de graviola inhibă proliferarea virusului herpetic.
 • Aloe vera și graviola sunt antioxidanți puternici, benefici in regenerarea celulara, stoparea proliferarii tumorale.

Extrasul de Graviola

 • Băștinașii folosesc de secole fructele de graviola împotriva infecțiilor bacteriene și fungice și a inflamațiilor.
 • Extractul de graviola și-a dovedit eficiența la stoparea proliferării bacteriene.

Afectiuni pentru care se recomanda consumul de Gravital

 

Afectiune

Mod de utilizare

– Aberatii cromozomiale la sarcina

1-1-1 linguri, inainte de masa, in primele 3 luni de sarcina, pauza 1 luna, repetata apoi adminstrarea in formula 1-1-1 timp de alte 3 luni continuu – ajuta sistemul nervos al fatului si al mamei, mentine tonusul vital fizic si psihic al amandorura, este si o sursa bogata de antioxidanti prevenind astfel anomaliile celulare.

– ADHD

 – 1-1-1 lingurite inainte de masa, 2 luni continuu;- echilibreaza cele 3 sisteme vitale: imunitar, nervos si hormonal, creste vitalitatea cerebrala si combate disfunctionalitatile care pot produce nervozitate, panica, anxietate, dezordine mentala.

– Alaptare deficitara

– 1-0-1 linguri inainte de masa; 2-3 luni continuu- regleaza cele 3 sisteme primordiale ale organismului femeii ce alapteaza-imunitar, hormonal si nervos, astfel normalizand secretia lactata a glandelor mamare    

– Alergie

   – 1-1-1 linguri la adult, 1-0-1 linguri la copiii intre 10-17 ani, 1-1-1 lingurite la copiii pana in 10 ani, administrate inainte de masa; 2-3 luni continuuactioneaza prin cresterea imunitatii si rezistentei organismului la afectiunile alergice. 

– Andropauza (tulburari)

  – 1-1-1 inainte de masa – ofera sustinere si suport pe parte neuro-endocrina.

– Anorexie

1. Anorexie la adulti data de probleme de cauza nervoasa (pe fond emotional):

–  1-1-1, inainte de masa, stimuleaza apetitul alimentar si creste imunitatea, vitalitatea in ansamblu.

2. Anorexie la copii data de prezenta parazitilor intestinali:

 – 1-1-1 (lingurite), inainte de masa, reface apetitul alimentar alterat de parazitul intestinal, reface tonusul fizic si psihic al copilului.

– Apetit alimentar scazut

1-1-1 linguri inainte de masa, este o buna sursa de antioxidanti in revitalizarea generala a organismului dar si pentru stimularea apetitului alimentar la personele suferinde de anorexie deoarece creste pofta de mancare.

– Astm bronsic

Pentru adulti:

1-1-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului prin normalizarea secretiei de imunoglobuline raspunzatoare de declansarea astmului alergic.

Pentru copiii intre 5 si 12 ani:

-1-1-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, este un bun imuno-stimulator, bun protector impotriva infectiilor, tonic si trofic general.

– Atacuri de panica

1-1-1 linguri inainte de masa; 2 luni continuu; echilibreaza cele 3 sisteme vitale: imunitar, nervos si hormonal, asigurand o homeostazie optima capabila sa previna si combata multiplele disfunctii ce pot produce stari de panica, anxietate, depresie.

– Boala Basedow-Graves

-1-1-1, inainte de masa, sustine imunitar si echilibreaza sistemul nervos.

– Cancer cerebral

 Pentru tumorile cerebrale canceroase vom interveni pe functia cerebrala, impiedicand deteriorarea acesteia, precum si pe inhibarea carcinomului:

1-1-1 linguri cu 30 de minute inainte de masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca antitumoral secundar pe tumori atat benigne cat si maligne, ridica imunitatea, creste pofta de viata si vitalitatea, e tonic si trofic, influenteaza direct scoarta cerebrala, ridica psihic pacientul.

– Cancer de col uterin

1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, poseda roluri multiple de actiune in aceasta afectiune: este un bun antimutagenic si anti- tumoral,  intareste sistemul imunitar si rezistenta generala a organismului, ridica apetitul alimentar si combate anemia feripriva.

– Cancer de colon

1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, poseda roluri multiple de actiune in aceasta afectiune: este un bun antimutagenic si anti- tumoral,  intareste sistemul imunitar si rezistenta generala a organismului, ridica apetitul alimentar si combate anemia feripriva.

– Cancer osos

1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, poseda roluri multiple de actiune in aceasta afectiune: este un bun antimutagenic si anti- tumoral,  intareste sistemul imunitar si rezistenta generala a organismului, ridica apetitul alimentar si combate anemia feripriva.

– Cancer ovarian

1-2-1 linguri inainte de masa), poseda rol antitumoral indirect, ca regenerator si reglator al proceselor celulare.

– Cancer la stomac

1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca antitumoral secundar pe tumori atat benigne cat si maligne, ridica imunitatea, poate declansa reactii in lant de regenerare la nivel celular in organism, creste pofta de viata si vitalitatea, ridica psihic pacientul.

– Conjunctivita alergenica

1-1-1 lingurite pentru copii si 1-1-1 linguri pentru adulti, inainte de masa, 3 cure – sau flacoane – pe an, este un tonic general, antialergenic, sustinator de imunitate si antioxidant.

– Convalescenta

1-1-1 inainte de masa, amplifica tonusul benefic al organismului in ansamblu. Se va administra 2 luni continuu.

– Convulsii (febrile sau epileptice)

Convulsii febrile la copii – prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

– 1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar al copilului, protejeaza sistemul nervos, asigura cresterea normala.

Convulsii asociate cu Epilepsia la copii – prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

– 1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, protejeaza celula – inclusiv cea neuronala – prin intermediul substantelor extrem de active din compozitie, oxigeneaza la nivel neuronal, actionand chiar pe scoarta cerebrala – lucru deosebit de important in convulsii, intareste sistemul imunitar al copilului, protejeaza sistemul nervos, asigura cresterea normala.

– Corp foarte slab

1-1-1 linguri inainte de masa, este o buna sursa de antioxidanti in revitalizarea generala a organismului dar si pentru stimularea apetitului alimentar la personele suferinde de anorexie deoarece creste pofta de mancare.

– Dementa senila

1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, actioneaza direct pe scoarta cerebrala, troficizand la nivel neuronal si circulator, oxigenand si regland adaptogen activitatea corticala.

– Dependenta de droguri

1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, creste tonusul imunitar si pe cel al sistemului nervos – ambele afectate in cazul unei dependente toxice.

– Depresie

1-1-1 linguri inainte de masa-asigura un tonus ridicat imunitar si al sistemului nervos; combate starile de depresie si repercursiunile lor in corp prin actiune directa pe scoarta cerebrala.    

– Dureri musculare

1-1-1 linguri inainte de masa-asigura o relaxare a sistemului nervos central, combate starile de oboseala prin actiune directa pe scoarta cerebrala.  

– Endometrioza

 1-1-1 linguri, inainte de masa; 3 luni continuu; este un adaptogen care intervine pe normalizarea impulsului nervos.

– Enurezis

1-2-1, lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului la diverse manifestari asociate spinei bifide si protejeaza sistemul nervos al copilului.

– Epilepsie

1-1-1 lingurite inainte de masa, normalizeaza o serie de disfunctii si simptome ce apar in repetatele crize convulsive.

– Epistaxis

2-1-0 inainte de masa, creste tonusul fizic si psihic, creeaza o stare generala de bine, fortifica si mobilizeaza organismul.

– Febra

-1-1-1 LINGURITE inainte de masa la copil, respectiv 1-1-1 LINGURI inainte de masa la adult- contine o mare doza mare de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi, fiind un bun imuno-stimulator, antitermic general si revitalizant natural la nivel fizic    

– Frigiditate

2-1-0 linguri inainte de masa, creste tonusul fizic si psihic, creeaza o stare generala de bine, fortifica si mobilizeaza organismul.

– Gigantism (Acromegalie)

1-1-1 linguri dupa masa, sustine activ sistemul neuro-endocrin.

– Ginecomastie

1-1-1 linguri, dupa masa, sustine imuinitatea generala si sistemul neuro-endocrin.

– Gusa nodulara

1-1-1 inainte de masa, corecteaza dezechilibre de pe toate cele 3 nivele fundamentale si interconectate din organism: nervos, imunitar si hormonal.

– Hemoptizie

Hemoptizia secundara declansarii unor complicatii din Cancerul Pulmonar:

1-1-1, inainte de masa, potenteaza sistemul imunitar, creste rezistenta generala a organismului, in acest mod avand rol de antitumoral secundar – in imunitatea pasiva.

– Hipertiroidie

1-2-0 inainte de masa, 2-3 luni continuu, are roluri multiple de potentare a sistemelor imunitar, nervos si hormonal, intervenind astfel in mentinerea homeostaziei organismului.

– Impotenta

-1-1 linguri inainte de masa, actioneaza pe cresterea tonusului fizic si psihic, combate anomaliile functionale si organice, revitalizeaza energetic si poate declansa raspunsuri imune complexe in organism.

– Insuficienta suprarenala

1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca reglator secundar al intregului ax endocrin.

– Inteligenta (ridicarea coeficientului)

1-0-1 inainte de masa, actioneaza direct pe scoarta cerebrala regland mecanismele neuronale de transmitere a impulsurilor nervoase, destinde sistemul nervos si imbunatateste somnul.

– Leucopenie

1-1-1 linguri inainte de masa 2 luni continuu, stimuleaza refacerea rezistentei generale a corpului fizica si psiho-mentala, precum si capacitatea de aparare impotriva a diverse afectiuni oportuniste cu impact amplu in organism pe fondul acestei boli.

– Nervozitate

1-2-1 lingurite la copii, administrate inainte de masa; 2-3 luni continuu, respectiv 1-1-1 linguri la adulti, inainte de masa; 2 luni continuu; regleaza doua dintre sistemele vitale organismului: imunitar si nervos, crescand astfel in mod benefic tonusul fizic si psihic.

– Nicturie copii (pe spina bifida)

1-1-1 lingurite inainte de masa; 3 luni continuu; sustine sistemul imunitar si nervos, ridica tonusul fizic si psihic al copilului, combate degenerarile si mutatiile la nivel de organe si sisteme.

– Osteomalacie

1-1-1 inainte de masa, este un bun trofic pentru organe si sisteme, totodata un tonic general fizic si psihic

– Oxidare si degenerare celulara

1-0-1 dupa masa.

– Parazitoza – teniaza si trichineloza

1-1-1 inainte de masa,    merge foarte bine pe imunitate si ridica starea generala foarte repede.

– Paradontoza si parodontopatie

1-1-1 lingurite inainte de masa pentru copii in cura de 3 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta gingiilor sau 1-1-1 linguri inainte de masa pentru adulti, in cura de 3 luni continuu, cu acelasi efect.

– Piticism (nanism hipofizar)

1-1-1 inainte de masa, stimuleaza sistemul neuro-endocrin.

– Pojar, rujeola

1-2-1 lingurite inainte de masa influenteaza benefic apetitul alimentar al copiilor suferinzi si confera vigoare fizica si mentala

– Pre si postoperator

1-1-1 linguri inainte de masa, imbunatateste rezistenta fizica a organismului si previne riscul de complicatii.

– Psoriazis

1-1-0 capsule/linguri inainte de masa cu 30 de minute, 2-3 luni continuu, manifesta efect protector si regenerator la nivelul pielii, creierului si sistemului nervos.

– Rahitism

Pentru copii cu varsta intre 2-5 ani:

1-0-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste imunitatea si previne aparitia diverselor boli la copil.

Pentru copii peste 5 ani:

1-1-1 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu,  intareste imunitatea, tonusul psiho-fizic si previne aparitia diverselor boli la copil;

– Rinita alergica

1-1-1 linguri la adult, 1-0-1 linguri la copiii intre 10-17 ani, 1-1-1 lingurite la copiii pana in 10 ani, administrate inainte de masa; 2-3 luni continuu; actioneaza prin cresterea imunitatii si rezistentei organismului la boli importante cum ar fi alergia.

– Scarlatina

1-1-1 linguri inainte de masa) influenteaza benefic apetitul alimentar al copiilor suferinzi si reda organismului vigoarea necesara atat de importanta la nivel fizic si mental in combaterea bolii.

– Schizofrenie

1-2-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, creste tonusul sistemului nervos si combate starile de apatie.

– Scleroza

1-0-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului, prevenind evolutia nefavorabila a sclerozei si recidivele bolii; actioneaza direct pe scoarta cerebrala.

– Scorbut

► Pentru copiii intre 2 si 10 ani:

-1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, are rol de intarire a sistemului imunitar prevenind aparitia afectiunilor din copilarie.

► Pentru copiii mai mari de 10 ani:

– 1-1-0 linguri inainte de masa, sustine imunologic intregul organism).

► Pentru adolescenti (peste 15 ani) si adulti:

-1-1-1 linguri inainte de masa, sutine sistemele imunitar si nervos, hraneste celula si determina importante reactii organice in corp.

– Septicemie

-1-2-1 linguri inainte de masa, creste rezistenta organismului si starea generala de bine, inlaturand slabiciunea din contextul bolii.

– SIDA (infectia cu HIV si boala)

1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, prin aportul de xeronina poate declansa raspunsuri imune deosebite in organism, crescand in acelasi timp rezistenta si vitalitatea celulara; regleaza totodata reactiile la nivel celular, prevenind dereglarile din codurile ADN; asigura echilibrul sistemului nervos in fazele incipiente sau mai avansate ale boli.

– Spondiloza

1-1-1 inainte de masa, sustine imunitar si actioneaza ca reglator hormonal secundar, combatand cauzele hormonale si imunitare ale bolii.

– Sterilitate

2-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, confera energie tonica si regeneratoare.

– Ticuri nervoase

1-1-1 lingurite inainte de masa, la copii, 3 luni continuu sau 1-1-1 linguri inainte de masa, la adulti, 2 luni continuu – manifesta efect de intarire a sistemelor imunitar si nervos, actioneaza direct pe scoarta cerebrala si e un bun trofic neuronal.

– Tiroidita autoimuna

1-1-1 inainte de masa la hipertiroidieni si dupa masa la hipotiroidieni, 2 luni continuu, are efecte multiple: de crestere a imunitatii, de relaxare a sistemului nervos si de reglare hormonala.

– Tonus fizic – stimulare

1-1-1, dupa masa 

– Cancer – prevenire

1-1-0 dupa masa, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului la boli printr-un aport extrem de divers de principii active; proprietatile conferite acestui preparat de catre fructul Graviola  recomanda utilizarea sa pentru prevenirea instalarii oricarei forme de cancer, respectiv alterare/ degenerare mintala.

– Urticarie

1-1-1 lingurite la copii si 1-1-1 linguri la adulti, inainte de masa, 2 luni continuu, are efecte complexe antialergenice prin intarirea sistemul imunitar si rezistentei organismului la agresiunile imunologice.

– Varicela

1-1-1 lingurite inainte de masa la copiii mai mici de 7 ani, 1-1-1 linguri inainte de masa in rest) – influenteaza benefic apetitul alimentar al celor suferinzi si confera vigoare fizica si mentala.

– Vitiligo

1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea si rezistenta organismului, diminuand efectele dereglarilor deja instalate si prevenind acumularea altora noi.

Certificari internationale

Certificat organic de la USDA
USDA Organic este oganismul din SUA care certifica daca un produs este sau nu organic pe baza unor standarde de calitate stricte.  Acesta certificare este considarata cea mai elocventa la nivel mondial. Mai multe detalii despre certificarea organica USDA puteti afla pe site-ul www.usda.gov

Certificat Organic Eu Organic
EU Organic este organismul care certifica organic produsele la nivel European. De asemenea pentru a obtine certificarea sunt necesare anumite standarde de calitate foarte stricte.  Mai multe despre certificarea organica la nivel european puteti afla pe site-ul ec.europa.eu
Alte avize si certificari:

FDA – Food and Drug Administration din America cotat cel mai dur forum mondial in domeniu.

GMP – Good Munufacturing Practice din America – reprezentand bunele practici la fabricarea produselor.

Avize de la Ministerului Sanatatii din Romania:

Instrucţiuni de utilizare GraVital Juice cu Aloe Vera:

agitaţi bine flaconul înainte de utilizare; consumaţi 2 linguri de suc (30 ml) per zi, dizolvate într-un pahar de apă. Nu congelaţi produsul.

Gravital

Garanția Triplă a Satisfacției

 • Garanția Pretului Minim
  Garantie300Cumparati acest produs la pretul de depozit, cel mai mic pret posibil
  Daca gasiti in alta parte mai ieftin, primiti de 3X Diferenta!
 • Garanția Beneficiilor 
  Produsul are multe beneficii pentru sanatate asa cum au marturisit cei care l-au cumparat
 • Garanția Returului
  Daca nu sunteti multumit, il puteti returna in 30 de zile si primiti banii inapoi!

Daca aveti alte intrebari sau doriti detalii despre produs sau, doriti o consultatie telefonica Gratuita  , va rog sa ma contactati direct:

 • Telefon:  0040727359797  – Dan Paunescu
 • Email: info @ sursesanatate.ro