Gravital Calivita – Suc Organic de Graviola si Aloe Vera

Un ajutor de nădejde în lupta împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor, ce conține ingrediente care și-au dovedit efectele benefice timp de secole în medicina tradițională.

CaliVita a reușit să adune la un loc, într-o singură sticlă, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Principalele ingrediente din Gravital Juice sunt Graviola şi Aloe Vera. Fructul de graviola are gust de căpşuni şi ananas şi conţine o cantitate ridicată de vitamina C şi B şi de minerale. Celelalte două ingrediente ale produsului sunt mangostana şi nopalul.

Gravital 1

100% natural

Siropul concentrat extras din Gravital si Aloe Vera, cultivate organic si folosind tehnici moderne garanteaza un produs de o calitate exceptionala.

Gravital 2

Reducere 10%

Comandati pe site sau telefonic si obtineti Pretul de Distributie plus alte 12 Beneficii.  Gasiti in alta parte un pret mai bun, primiti de 3X diferenta!

Gravital 3

Livrare Gratuita!

Transport Gratuit prin Curier
In maxim 2 zile veti primi coletul, cu plata ramburs.
In plus, beneficiati de Reduceri si Oferte Promotionale!

Gravital 4

Calitate si Garantie

Calitate certificata de FDA, USDA, GMP, MS, etc.
Garantie 100%
Nu sunteti multumiti, primiti banii inapoi!

Gravital 5

 Gravital (Suc Organic de Graviola si Aloe Vera)
(Flacon 946 ml)

Pret Magazin: 180.14
Pret Membru CaliVita: 198.15

Ce contine Gravital:

Piure din fruct de Graviola organică (31,95%); apă filtrată;

Suc de Aloe vera organică (28,6%);

Piure de Mangostana organică (4,76%);

Nopal organic (4,76%);

gumă de guar organică, pectină; acid citric; aromă de merişoare organice.

Beneficiile Produsului Gravital de la Calivita 

Graviola

Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului. Chimioterapia poate fi înlocuită cu fructe Soursop (Guanábana). Copacul Graviola face niște fructe ce pot distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.
Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, anunțat că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele soursop arată că distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostata, pulmonar și pancreas.
Ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afectează celulele sănătoase.

Gravital 6
Gravital 7

Extrasul de Aloe Vera

 • Există dovezi științifice că aloe vera are capacitatea de adistruge bacteriile și de a accelera vindecarea rănilor.
 • Gelul de aloe vera conține 74 de nutrienți diferiți: vitamine, minerale, aminoacizi și enzime.

Graviola si Aloe Vera

 • Un test de laborator a demonstrat că extractul de graviola inhibă proliferarea virusului herpetic.
 • Aloe vera și graviola sunt antioxidanți puternici, benefici in regenerarea celulara, stoparea proliferarii tumorale.
Gravital 8
Gravital 9

Extrasul de Graviola

 • Băștinașii folosesc de secole fructele de graviola împotriva infecțiilor bacteriene și fungice și a inflamațiilor.
 • Extractul de graviola și-a dovedit eficiența la stoparea proliferării bacteriene.
Gravital 5

 Gravital (Suc Organic de Graviola si Aloe Vera)
(Flacon 946 ml)

Pret Magazin: 180.14
Pret Membru CaliVita: 198.15

Pentru cine se recomanda:

Celor care doresc să sprijine terapia antivirală, antibacteriană și antifungică cu un adjuvant natural.

Celor care vor să combată inflamațiile.

Persoanelor cu episoade frecvente de herpes.

Tuturor celor care preferă astfel de produse în formă lichidă.

Afectiuni pentru care se recomanda consumul de Gravital

Printre alte proprietăți ale fructului Graviola, putem enumera potențialul său antibacterian, antifungic și antioxidant – ceea ce îl recomandă ca pe un ajutor de nădejde în combaterea febrei, reglarea tensiunii, distrugerea paraziților intestinali, vindecarea simptomelor tusei și virozelor de orice tip.

Potrivit cercetătorilor, o cură de numai 5 săptămâni cu extract de Graviola, s-a redus semnificativ activitatea proteinelor în cancerul mamar și a inhibat creșterea tumorilor cu 32%.

Datorită ingredientului activ, Acetogenine, extractul de Graviola are un rol important în tratamentul cancerului – celulele canceroase nu se mai multiplică, hrănirea lor fiind stopată de această substanță miraculoasă. Deasemeni, extractul de Graviola are efecte benefice în perioada tratamentului chimioterapeutic. Stomacul este foarte sensibil în această perioadă, sucul de Graviola ajutând foarte mult la stabilizarea lui, ameliorând efectele post-chimioterapeutice. Sucul de Graviola ajută și la regenerarea celulelor sănătoase, combate radicalii liberi și îmbătrânirea prematură, acționând ca un adevărat antioxidant.

În trei studii independente, s-a constatat că Acetogenii au remarcabile calități de a bloca procesele enzimatice care au loc numai în membrana celulelor canceroase. Această substanță este otrăvitoare doar pentru celulele canceroase, nu și pentru cele sănătoase.
Se pare că Acetogenitul blochează sursele de energie ale celulelor canceroase, distrugându-le astfel (blochează ATP-ul). Este cunoscut că celulele canceroase au nevoie de foarte multă energie și, lipsite de această energie necesară, celulele canceroase mor.

Cercetătorii au descoperit că, extractul de Graviola (GFE) suprimă așa numita exprimare a oncogenei (gena care cauzează cancerul) în cadrul celulei cancerului mamar.

Aloe Vera conține 99 ÷ 99,5% apă și doar 0,5 ÷ 1% material solid. Studiile de specialitate relevă potențialul antibacterian și antiviral din Aloe Vera și, deasemeni, influiența pozitivă asupra sistemului imunitar și efectele benefice, în caz de oboseală ale acestuia. Aloe Vera conține peste 75 de factori nutritivi și peste 200 de ingrediente active esențiale: 20 de minerale (printre care: Calciu, Fosfor, Potasiu, Fier, Sodiu, Mangan, Magneziu, Cupru, Crom, Iod, Seleniu, Zinc), 18 aminoacizi (ce reprezintă constituienții importanți ai proteinelor), 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E), acid salicinic (cu efect similar aspirinei), antrachinone (substanțe cu efect analgezic), enzime (ce facilitează digestia) și, nu în ultimul rând, diverse cantități de alte minerale.

Aloe Vera suc organic este un excelent tratament naturist care accelerează și echilibrează metabolismul, întărește sistemul imunitar, conferă o stare durabilă de bine, stimulează regenerarea țesuturilor, crește tonusul organismului, este hepatoprotector (în hepatie virale B, C), se dă în steatoză hepatică, este drenor bilar, reechilibrează sistemul nervos, scade colesterolul sanguin, normalizează tensiunea, detoxifică hepatic și sanguin, imunomodulator, benefic în stări cu deficit de imunitate și în afecțiuni autoimune, antiinflamator, artrită, gingivită, analgezic, tonic general în stres fizic și intelectual, antiviral, antifungic, antibacterian, antihelmintic.

Fructul Mangostana are numeroase beneficii pentru sănătate și este unul dintre cele mai delicioase din lume. Motiv pentru care i-se mai spune și ”regina fructelor” sau ”darul zeilor”.

În compoziția fructului Mangostana se găsesc concentrații mari de Xanthone, ce exercită activități biologice unice. Astfel, din cele 200 de tipuri de Xanthone cunoscute, 40 se găsesc în fructul Mangostana. Cele mai importante Xanthone (o clasă de Polifenoli) din Mangostana includ: alfa-mangostinul, beta-mangostinul, gama-mangostinul, garcinonele A, C, D, mangostanolul, gartaninul.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că Xanthonele din compoziție sunt capabile să protejeze acizii grași nesaturați de efectele oxidării, într-un mod asemănător vitaminei E.

Un alt studiu, care a examinat efectele Mangostanei asupra tumorilor la sân, a demonstrat că Mangostana blochează diviziunea celulară și ajută la distrugerea celulelor canceroase, pe lângă faptul că blochează producția de radicali liberi.

Xanthonele, din compoziție, oferă protecție față de radicalii liberi, au acțiune antiseboreică, antilipidică (scad LDL colesterol, colesterolul ”rău”), au un rol în menținerea sistemului circulator, a sistemului nervos, în creșterea energiei organismului.

Conform ultimelor cercetări, Xanthonele din fructul Mangostana, au o acțiune benefică în afecțiunile cardiovasculare, ateroscleroză, hipertensiune arterială și tromboze, are proprietăți vasorelaxante.

Conform testelor efectuate în laboratoare specializate, extractul de Mangostana acționează împotriva celulelor canceroase (de sân, de ficat, leucemie).

Fructul de Mangostan are puține calorii și este o sursă excelentă de fibre și vitamina C – doar 100 g de Mangostana asigură 13% din doza zilnică, recomandată de vitamina C. Mangostanul conține și vitamine din complexul B – care au un rol esențial în procesele metabolice – și, deasemenea, minerale, cum ar fi: mangan, cupru, magneziu.

Nopalul (Opuntia Vulgaris) este un fel de cactus al deșertului, cu flori minunate. El este bogat în vitamina C, B1, B2, B3, în minerale ca potasiu și calciu și în fibre vegetale. Este o sursă valoroasă de proteine ușor digerabile și de bioflavonoide. Conține 17 tipuri de aminoacizi, din care 8 sunt esențiali. Activează procesele metabolice, reglează funcțiile gastrointestinale, curăță colonul, normalizează frecvența eliminării și a consistenței materiilor fecale, leagă sărurile de acizi biliari, îmbunătățește funcțiile ficatului, reduce retenția lichidelor în țesuturi, detoxifică organismul, reglează glicemia, colesterolul și trigliceridele în sânge.

Datorită conținutului bogat de aminoacizi, Nopalul poate determina scăderea apetitului – accelerând catabolismul lipidelor și eliminarea acestora din organism. Astfel Nopalul reprezintă o alegere excelentă pentru toți cei care își doresc menținerea greutății corporale.

GRAVITAL JUICE este denumit și ”Para Protex-ul lichid”!

Să vedem, de ce? Pentru că are un puternic efect antiviral, antiparazitic și antiinflamator.

Polifenolii din Aloe Vera au efect antibacterian și antiinflamator.

Mangostana are efect antimicrobian și antiinflamator.

Nopalinul conține multe fibre și are un puternic efect de detoxifiere și antiinflamator. Componentele au o acțiune sinergică – ele se susțin unele pe altele, în ceea ce privește efectul de detoxifiere – și au efect asupra sistemului imunitar și antiinflamator.

Graviola are un efect antioxidant deosebit de puternic. Ea este de 10.000 de ori mai puternică ca și un antitumoral, în comparație cu acetogenina, care este un citostatic. Este foarte gustos – motiv pentru care poate fi recomandat și pentru copii – nu are efecte secundare, nu conține zahăr, nu conține coloranți și aditivi pentru gust. Este îndulcit cu ștevia organică.

Beneficiile sucului organic Gravital de la Calivita

Substanţele acetogenine din fruct au efecte antiinflamatorii, antitumorale.

·         fortifica sistemul imunitar;
·         antihelmintic (combate viermii intestinali);Gravital 11
·         anticancerigen;
·         anticonvulsivant (epilepsii);
·         antidepresiv;
·         antifungic (împiedică dezvoltarea ciupercilor,micozelor cutanate);
·         antimicrobian;
·         antiparazitic (teniile, limbricii, oxiurii, giardia);
·         antispasmic;
·         antitumoral, stopeaza celulele cangerigene;
·         antiviral (împotriva virusurilor gripale);
·         astringent (pentru combaterea secreţiilor organice exagerate);
·         depresant cardiac ( reduce ritmul cardiac şi contractilitatea miocardului);
·         hipotensiv;
·        vasodilatator (măreşte diametrul vaselor sangvine prin relaxarea fibrelor musculare net
ede din pereţii lor, ceea ce are drept rezultat sporirea fluxului de sânge);
·         Citotoxic (are efect toxic asupra celule cancerigene);
·         febrifug (înlătură febra);
·         sedativ (care produce o liniştire a stărilor de excitaţie psihică sau motorie);
·         stimulent digestiv;
·         in  episoade frecvente de herpes;

Pentru cine recomandăm produsul Gravital Juice ?

 • Tuturor celor care preferă astfel de produse, în formă lichidă.
 • Celor care doresc să sprijine terapia antivirală, antibacteriană, antifungică și antitumorală, cu un adjuvant natural.
 • Celor care vor să combată inflamațiile.
 • Persoanelor cu episoade frecvente de herpes.
 • Pentru prevenția tumorilor.

Trei studii diferite au certificat acțiunea antitumorală a Graviolei, în 1990 (substanțele Acetogenine din plantă sunt răspunzătoare pentru aceste calități).

Patru studii, din 1998, au certificat din nou acțiunile antitumorale, antivirale și anticancerigene. Din grupul Acetogeninelor, substanța cea mai importantă este Annonaceous.

În trei studii independente s-a constatat că Acetogenii au remarcabile calități de a bloca procesele enzimatice care au loc numai în membrana celulelor cancerigene

Această substanță este otrăvitoare doar pentru celulele cancerigene, nu și pentru cele sănătoase. Se pare că Acetogeninul blochează sursele de energie ale celulelor canceroase, distrugându-le astfel (blochează ATP-ul). Este cunoscut că celulele canceroase au nevoie de foarte multă energie. Astfel, lipsite de energie necesară, celulele cancerigene mor.

Tot cercetătorii de la Universitatea Purdue au arătat că din 14 tipuri de Acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului de sân, decât medicamentele standard administrate în această afecțiune (Adriamycin, Vincristine și Vinblastine).

ATENȚIE!

Nu se recomandă persoanelor cu afecțiuni neurodegenerative, în special pacienților cu Parkinson – conține un element care nu este recomandat pentru acești pacienți.

 

Certificari internationale

Certificat organic de la USDA
USDA Organic este oganismul din SUA care certifica daca un produs este sau nu organic pe baza unor standarde de calitate stricte.  Acesta certificare este considarata cea mai elocventa la nivel mondial. Mai multe detalii despre certificarea organica USDA puteti afla pe site-ul www.usda.gov

Certificat Organic Eu Organic
EU Organic este organismul care certifica organic produsele la nivel European. De asemenea pentru a obtine certificarea sunt necesare anumite standarde de calitate foarte stricte.  Mai multe despre certificarea organica la nivel european puteti afla pe site-ul ec.europa.eu
Alte avize si certificari:

FDA – Food and Drug Administration din America cotat cel mai dur forum mondial in domeniu.

GMP – Good Munufacturing Practice din America – reprezentand bunele practici la fabricarea produselor.

Avize de la Ministerului Sanatatii din Romania:

Quality CertificateCertificate of Health and Free Sale

De ce să alegeţi produsele Calivita?

Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
• Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
• Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
• Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
• Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
• Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
• Produsele CaliVita sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele CaliVita sunt avizate de Ministerul Sănătăţii, au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Instrucţiuni de utilizare GraVital Juice cu Aloe Vera:

agitaţi bine flaconul înainte de utilizare; consumaţi 2 linguri de suc (30 ml) per zi, dizolvate într-un pahar de apă. Nu congelaţi produsul.

Oferta Speciala! Pachet 3+1 GRATIS!

Gravital 12

Pachetul Sirop GRAVITAL 3+1 CADOU

OFERTA! Cumparati 3 flacoane Gravital si primiti CADOU un al patrulea Gravital!

Conținut Gravital Pack:
4 flacoane de Gravital Pack
a  câte 946 ml , cu pulpă de fruct, ambalate într-o cutie frumoasă, uşor de transportat.

Preț Distribuitor  Gravital Pack: 540.42 LEI