Multivitamine Calivita:
Soluția Completă pentru Oboseală, Stres,
Epuizare fizica si psihica!

 

În tumultul zilnic al vieții moderne, să menții un echilibru nutritiv perfect prin dietă poate fi o adevărată provocare.

Aici intervine soluția salvatoare: Multivitaminele!

Acestea nu sunt doar simple suplimente alimentare, ci veritabile pachete de energie și sănătate, gata să-ți umple orice lipsuri nutriționale și să-ți amplifice vitalitatea.

Imaginează-ți că ai la dispoziție o sursă zilnică de vitamine și minerale esențiale, toate într-o singură capsulă care lucrează neobosit pentru a-ți susține sănătatea într-un mod complet și echilibrat.

 

Beneficiile Produsului SuperMega 50 (100 tablete) 

Super Mega 50 Calivita, un supliment alimentar premium conceput pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale adulților activi.
Oferă un amestec complet de vitamine și minerale esențiale, ideal pentru cei care doresc să-și sporească aportul nutrițional și să își îmbunătățească performanța generală de sănătate.

Caracteristici cheie ale Super Mega 50 Calivita:

 • Complex de vitamine și minerale: Fiecare doză conține vitamine esențiale, inclusiv vitaminele B, C, D, E și minerale ca zincul și magneziul, care contribuie la funcționarea optimă a organismului.
 • Suport pentru energie: Formula este optimizată pentru a sprijini metabolismul energetic, reducând oboseala și sporind nivelele de energie pentru o activitate zilnică intensă.
 • Îmbunătățirea sănătății imunitare: Ingredientele active ajută la întărirea sistemului imunitar, oferind protecție împotriva stresului oxidativ și stimulând apărarea naturală a corpului.
 • Sănătatea cardiovasculară: Include antioxidanți și nutrienți care susțin sănătatea inimii și a sistemului circulator.

 

Beneficiile Produsului Full Spectrum (90 tablete) 

Energizează-ți viața cu Full Spectrum Calivita, suplimentul complet care îți aduce un amestec echilibrat de vitamine și minerale esențiale pentru a susține sănătatea ta.
Acest produs este special conceput pentru a oferi suport pentru toate aspectele vieții tale active și dinamice.

Beneficii cheie ale Full Spectrum Calivita:

 • Suport Nutrițional Complet: Combinația de vitamine, minerale și antioxidanți asigură un suport complet, ajutând la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar, la susținerea sănătății mintale și fizice.
 • Energie și Vitalitate: Ingredientele din Full Spectrum sunt selecționate pentru a ajuta la optimizarea metabolismului energetic, oferindu-ți energia necesară pentru a face față provocărilor zilnice.
 • Sănătatea Inimii: Nutrienții precum vitamina C, E și magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.
 • Îmbunătățirea Stării de Bine: Compoziția unică ajută la reducerea oboselii și extenuării, susținând o stare generală de bine.

Full Spectrum Calivita este ideal pentru oricine caută o soluție eficientă pentru a menține un nivel optim de sănătate și pentru a sprijini diverse funcții ale corpului, de la cele cognitive până la cele fizice.

Beneficiile Produsului Mega B Complex Calivita (100 tablete) 

 1. Combaterea Obosealii: Vitaminele din complexul B sunt esențiale pentru transformarea alimentelor în energie. Mega B Complex conține o gamă largă de vitamine B, inclusiv B1, B2, B6 și B12, care contribuie la reducerea oboselii și la eliberarea de energie în organism.
 2. Suport pentru Sistemul Nervos: Acest supliment susține sănătatea sistemului nervos. Vitaminele B1, B6, B12 și niacina din compoziția sa ajută la menținerea funcțiilor neurologice normale, îmbunătățind concentrarea și capacitatea cognitivă.
 3. Starea de Bine a Pielii, Părului și Unghiilor: Biotina, cunoscută și sub numele de vitamina B7, este vitală pentru menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor, oferindu-ți un aspect radiant și sănătos.

Beneficiile Produsului Mega Q Protect (90 tablete) 

 1. Putere Antioxidantă Excepțională: Mega Q Protect este îmbogățit cu coenzima Q10 și seleniu, doi antioxidanți puternici care protejează celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. Acest duo dinamic ajută la menținerea sănătății și la prelungirea tinereții celulare.
 2. Suport pentru Sănătatea Inimii: Coenzima Q10 joacă un rol crucial în producerea energiei celulare și este deosebit de importantă pentru inimă, un organ cu cerințe energetice ridicate. Suplimentarea cu Mega Q Protect contribuie la funcționarea optimă a inimii și la menținerea sănătății vasculare.
 3. Efecte Anti-îmbătrânire: Coenzima Q10 este cunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire, ajutând la reducerea vizibilității ridurilor și la îmbunătățirea texturii pielii, oferind un aspect mai tânăr și mai vibrant.