Super Mega 50 – Supliment Natural Pentru Sanatate si Imunitate

Cu 35 de componenti activi intr-o singura tableta, Super Mega 50 va ofera nivelul optim de imunitate si o stare de bine

Super Mega 50 Calivita este un produs cu o concentraţie ridicată de multivitamine cu eliberare treptată, cărora li se adaugă minerale, oligoelemente, antioxidanţi şi un plus de bioflavonoide, fiind conceput special pentru persoanele cu un stil de viaţă foarte intens.

Super Mega 50

 SuperMega50
(100 tablete)

Pret (fara Card): 171,60
Pret (cu Card Fidelitate): 156.00

  Ce contine SuperMega50

 • 250 mg Vitamina C
 • 108 mg Calciu
 • 100 mg Vitamina E
 • 50 mg Vitamina B1
 • 50 mg Vitamina B2
 • 50 mg Niacina
 • 50 mg Acid Pantotenic
 • 50 mg Vitamina B6

Beneficiile SuperMega50

Vitaminele B-complex din Super Mega  50 Calivita sunt toate vitaminele esențiale hidrosolubile.

Acestea includ tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), niacina (vitamina B3), acidul pantotenic (vitamina B5), piridoxina ( vitamina B6 ), biotină , acid folic și cobalamina ( vitamina B12 ).

Fiecare componenta a complexului B are o structură unică și îndeplinește funcții unice în corpul uman. Vitaminele B1, B2, B3, si biotina participa in diferite aspecte ale producției de energie, vitamina B6 este esentiala pentru metabolismul aminoacizilor, și vitamina B12 și acidul folic faciliteaza pași necesari pentru diviziunea celulară. Fiecare dintre aceste vitamine are multe funcții suplimentare.

Fiecare vitamina B este esentiala pentru anumite funcții ale corpului:

 •     B1 și B2 sunt importante pentru funcționarea sănătoasă a mușchilor,  nervilor, și inimii
 •     B3 ajuta la reglarea sistemului nervos și digestiv
 •     B5 si B12 sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală
 •     B6 sprijina sistemul imunitar și ajută organismul în metabolismul proteinei
 •     B7 este implicată în producerea de hormoni
 •     B9 ajuta la (re)facerea celulelor și menținerea  ADN-ului 

Studiile arată că suplimentele care conțin vitaminele B au beneficii asupra sanatatii. De exemplu:

 •     B1 poate ajuta la prevenirea bolilor de rinichi la persoanele cu diabet de tip 2 si  reduce riscul de cataracta
 •     B2 poate împiedica migrenele;
 •     B3 poate reduce nivelul de colesterolul;
 •     B6 poate proteja impotriva bolilor de inima, ameliorarea simptomelor SPM, și a atenua greață in sarcină ;
 •     B9 poate ajuta la prevenirea cancerului de san, cancerul colorectal , și a cancerului de pancreas , precum și diminuarea riscului de malformatii congenitale, atunci când sunt luate de femeile gravide;
 •     B12 poate reduce riscul de cancer de col uterin si  reduce nivelurile de homocisteina ( aminoacid care contribuie in bolile de inima atunci când apare la niveluri ridicate); 

 

Beneficiile Vitaminelor B din Super Mega 50 Calivita in diferite afectiuni

Afectiune Beneficiile constiuentilor din Super Mega 50 
Vindecarea plagilor Tiamina (vitamina B1), acidul pantotenic (vitamina B5), și alte vitamine B, s-au  dovedit ca juca un rol semnificativ în vindecarea rănilor. 
ADHD  Vitaminele B complex au fost folosite in ADHD. Cantități mari de vitamine B au demonstrat rezultate bune în ameliorarea simptomelor ADHD.
Afte recurente Persoanele cu aftele recurente pot avea un deficit de vitamina B. Suplimentarea cu vitaminele B1, B2, B6 a fost raportată ca fiind benefica.
Acnee rozacee S-a constatat din studiu si alte rapoarte preliminare beneficiile compexului de vitamine B in acnee.
Abstinenta de la Alcool  Cercetarea sugerează că  tratamentul cu succes cu complexul B a deficiențelor de vitanine B poate reduce pofta de alcool.
Anxietate Cercetarea sugerează că suplimentarea cu multivitamine B-complex poate reduce anxietatea, stresul și oboseala.
Atlet de performanță Vitaminele din complexul B sunt necesare pentru a produce energie din carbohidrati. Practicantii de fitness pot creste ușor cerințele pentru unele dintre vitaminele B, inclusiv vitaminele B2, B6, B5 .Performantele atletice pot suferi dacă nu sunt îndeplinite aceste nevoi de suplimentare cu vitamine B.
Urticarie Tratamentul cu un supliment de acid clorhidric și un supliment de vitamine B-complex ajuta la tratara persoanelor cu urticarie.
Indigestie, arsuri, stomac aciditate scăzută, și deficit de vitamina B12 Pentru persoanele care au o absorbție inadecvata de vitamina B12 din cauza secretiei mici a acidului din stomac, se recomanda sa se  completeaze cu complex de vitamine B pentru a ajuta la corectarea deficientei.
Osteoporoza Într-un studiu la femeile in postmenopauza care au combinat terapia de substitutie hormonala cu vitamine B si alte elemente nutritive și au facut schimbari in dieta a crescut densitatea oaselor  de 11%.
Sindromul premenstrual Cercetarea a legat deficiențele de vitamine din compexul B  cu SPM(Sindom Premenstrual), deci unele femei pot beneficia de suplimentarea cu vitamine B-complex pentru ameliorarea simptomelor SPM.
Dischinezie tardivă In unele studii,s-a aratat ca suplimentarea cu vitamine B-complex împreună cu alte substanțe nutritive previn dezvoltarea dischineziei tardive. 
Vitiligo PABA, un compus frecvent intalnit in vitamine B-complex, s-a demonstrat că repigmenteaza pielea afectată de vitiligo. 

Afectiuni si simptome in care este recomandat Super Mega 50 de la Calivita:

Afectiune/simptom Mod de administrare
– Activitate fizica (sustinere si stimulare) 1-0-0
– Crestere si dezvoltare deficitara 1 tableta intre masa de dimineata si masa de pranz si 1 tableta intre masa de pranz si masa de seara, 3 luni continuu – asigura un aport optim de vitamine, minerale, enzime, fito-nutrienti, proteine derivate din aminoacizi – foarte necesare cresterii si dezvoltarii armonioase in aceasta perioada; este recomandat ca in paralel cu utilizarea acestui supliment, copilul sa aiba si o activitate sportiva regulata.
– Corp foarte slab (stimulator ingrasare) 0-1-0 dupa masa – contine vitamine, minerale si aminoacizi in cantitate mare pentru a suplimenta masiv aportul de nutrienti necesari dezvoltarii corporale sau sutinerii efortului epuizant.
– Mialgii (dureri musculare) 1-0-0 inainte de masa, normalizeaza contractiile musculare si relaxeaza muscular.
-Incaruntire precoce 1-1-0
– Rezistenta musculara (la suprasolicitari) 0-1-0

 

Pentru cine se recomanda

Urmatoarele persoane ar trebui sa comande cu precadere SuperMega 50

 • Sportivii
 • Persoanele cu deficiente imunitare
 • Persoanele cu un stil de viata nesanatos
 • Persoanele in varsta
 • Persoanele ce vor o mai buna concentrare cotidiana
Super Mega 50

100% natural

Siropul concentrat extras din Gravital si Aloe Vera, cultivate organic si folosind tehnici moderne garanteaza un produs de o calitate exceptionala.

Super Mega 50

Reducere 10%

Comandati pe site sau telefonic si obtineti Pretul de Distributie plus alte 12 Beneficii.  Gasiti in alta parte un pret mai bun, primiti de 3X diferenta!

Super Mega 50

Livrare Gratuita!

Transport Gratuit prin Curier
In maxim 2 zile veti primi coletul, cu plata ramburs.
In plus, beneficiati de Reduceri si Oferte Promotionale!

Super Mega 50

Calitate si Garantie

Calitate certificata de FDA, USDA, GMP, MS, etc.
Garantie 100%
Nu sunteti multumiti, primiti banii inapoi!