Magazin de Produse naturiste Calivita

Agentii activi din produsele bio CaliVita includ antioxidanti, minerale, vitamine,  aminoacizi si extracte din plante naturale medicinale, foarte multe dintre acestea fiind exotice.
Aceste plante sunt folosite in tratamentele naturiste si intaresc sistemul imunitar al organismului, mentin o sanatate optima si amelioreaza sau chiar trateaza multe afectiuni si boli.

Produse naturiste Calivita (100% naturale) intr-o gama variata:

 

Magazin de Produse naturiste Calivita

Promotii si Oferte Calivita

Marturii de la consumatori

Articole despre Produsele Naturiste Calivita

Carti electronice despre Produsele Calivita

Intrebari Frecvente despre Produsele naturiste Calivita

Adresele magazinelor din Romania, de unde puteti cumpara Produse Calivita

17 Caracteristici Unice ale Produselor Calivita:

 1. Sunt avizate naţional (au avizul Ministerului Sănătăţii din România) şi internaţional
  (au avizul F.D.A. – considerat a fi cel mai dur din lume, deoarece eliberează un aviz după un studiu în prealabil între 10÷12 ani).
 2. Sunt: antioxidanţi, vitamine, multivitamine, preparate pe bază de plante, minerale, oligoelemente, aminoacizi.produse naturiste calivita
 3. Au o structură chelatată: mineralele care intră în compoziţia lor sunt, din punct de vedere chimic, legate prin lanţuri cu aminoacizi, fapt ce face ca absorbţia lor intestinală să fie optimă.
 4. Au o structură lamelară: sunt construite stratificat (ca o sferă în sferă), fapt ce determină o descărcare retardă –
  Time Release (în timp îndelungat: 10÷18 ore)
  a vitaminelor şi mineralelor pe care le conţin.
 5. Au apărut la solicitarea NASA, ca o necesitate a hrănirii omului în spaţiu pe o durată de timp mai îndelungată. Construcţia lor sub formă de tablete, capsule şi sucuri concentrate, a permis asimilarea în timp şi hrănirea în toată această periadă a organismul cosmonauţilor cu tot ce era necesar.
 6. Această hrană, denumită azi SUPLIMENT NATURAL, e ambalată în flacoane, încape mai uşor în spaţiul limitat de depozitare din naveta spaţială şi are numărul de tablete (capsule, lichid) şi doza / zi corespunzătoare pentru un prim efect benefic.
 7. Produsele sunt extracte din: fructe, plante, peşte, alge – presate la rece şi în vid.
 8. Naturale 100%: nu conţin zahăr, sare, conservanţi, coloranţi sintetici – fapt ce necesită a nu fi expuse la contactul îndelungat cu aerul şi cu temperaturile mai ridicate.
 9.  Suplimente biologic active (care au o substanță vie, care vibrează în așa fel încât să redea organismului acea vibrație care înseamnă viață)
 10. Acţionează benefic: către mai multe organe deodată, nu au efecte secundare nedorite.
 11. Fiind o hrană concentrată: este indicat a se consuma în paralel cu ea cel puţin 2÷3 litri de apă plată pe zi – aportul optim de lichide pentru o funcţionare corectă a rinichilor şi pentru o detoxifiere şi hidratare atât de necesareProduse naturiste Calivita
 12. Sunt concepute: de un institut de cercetare cu specialişti de înaltă clasă, la zi cu necesităţile omului modern, cu evoluţia bolilor, găsind anual zeci de noi concepte pentru
 13.  
 14.  prevenirea şi tratarea afecţiunilor – un sprijin real în favoarea sănătăţii pe plan mondial şi a dezvoltării unei afaceri de familie pentru cei care se iniţiează şi implică în această activitate.
 15. Sunt fabricate: în uzine care respectă cele mai moderne şi igienice metode în domeniul suplimentelor naturale (farmaceutic).
 16.  Nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta
 17.  Sunt obtinute din surse 100% naturale, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice, se obtin prin procedee ultra moderne de extragere si combinare.
 18. Raport excelent Cantitate – Concentratie – Pret / per flacon
 19. Produse Unice pe piata (Vital 0, A, B, AB, Oxy Max) – NU se gasesc la alti producatori

 

Produse naturiste Calivita
Produse naturiste Calivita
Produse naturiste Calivita

Familia mea foloseste produsul NONI ORGANIC  pentru ca are un efect foarte bun in:
– Imbunatatirea poftei de mancare la copii
– Imbunatatirea imunitatii la copii, situatiile de racire frecventa se raresc
– Imbunatatirea starii psihice, a moralului, avand efecte de linistire, de echilibrare nervoasa, de regularizare a somnului
– Imbunatatirea starii glandei tiroide prin reducerea dimensiunilor nodulilor tiroidieni

Liviu Vasiluta, Craiova

De când folosesc aparatul Aquarion de la CaliVita, beau o apă de calitate, filtrată și ionizată, am mai multă energie,
mă concentrez mai bine, nu obosesc  repede, nu mai sunt balonat, digestia este mai bună.

Mihai Mihaescu, Craiova

Desi am 29 de ani, ma simt mai tanar ca niciodata.  In urmă cu câțiva ani, mi s-a tait o mare parte din intestin. Cu produsele  AC Zymes, Yucca, Omega 3, Immunaid, Green Care ma simt foarte bine.  Am băut  Noni și am de gând să-l repete în toamnă. Acum aș dori să comand Ocean 21 și C300.  Am auzit ca sunt foarte bune.

Daniel S., Targu Mures

De cand iau Rhodiolin nu mai am atacuri de panica. Am mai multa energie. De cate ori simt ca am stari de tristete iau o capsula. Nu va puteti inchipui prin ce am trecut. Tot timpul fac comanda la Rhodiolin. Eu si sotul meu luam acum in fiecare zi cate o capsula pentru intretinere. Nu mai iau alt medicamente decat Rhodiolin.”

V.G. Bacau

Cati Raileanu, Bucuresti

În orice familie, apa este bunul cel mai de preț; dar și cel mai scump, dacă trebuie consumată și cumpărată zilnic. Prin urmare filtrul Aquarion de la CaliVita, a venit la momentul oportun. De când avem acest aparat suntem mai sănătoși, mai voioși, muncim mai mult și nu mai suntem obligați să cărăm PET-uri. Acum avem izvorul de apă mult visat direct în casă.
Ia-ți-l și tu. Îți va aduce o viață plină de satisfacții.

Sonia Draghici, Invatator, Amara

Am diabet si alte multe complicatii. Îmi place foarte mult pentru că este pur. Nivelul de zahăr este foarte scăzut si de aceea este bun si pentru diabetici sau care nu pot tolera zahărul. Noni de asemenea elimina rigiditatea articulară. Dar accidental mi-am dat seama ca este de mare ajutor si în digestie. Ajuta de asemenea la un somn mai profund. Il recomand!

David Enculescu

Cu ajutorul siropului Noni mi s-a reglat somnul si am dobandit o stare de buna dispozitie, iar produsul Rhodiolin m-a ajutat sa depasesc stresul provocat de examenele pe care trebuia sa le sustin. Rezultatele le-am simtit chiar dupa prima saptamana, iar dupa trei luni de tratament am intrat in examenul de licenta, plina de incredere in fortele mele si fara frica unui esec! Va recomand aceste produse cu cea mai mare incredere si din toata inima. Eu stiu ca sunt exceptionale.

Cati Raileanu, Bucuresti

Cu ceva timp în urmă, am fost direcționat pentru o interventie chirurgicala la genunchi. Dupa o studiere mai atenta si documentandu-ma pe forumuri, am avut îndoieli. Nu părea să fie nici o altă cale pentru mine, așa m-au asigurat medicii. Cu toate acestea, am vrut sa încerc o metoda mult mai prietenosa, mai ales ca produsele erau din plante, si deci fara efecte secundare. Am început să iau  Protex Forte, Omega 3, Strong Bones, White willow și Noni. Astăzi cred ca nu voi mai face niciodata operație. Genunchiul nu doare, și am rezultate bune. 

 Paul. S., Timisoara

Rhodiolinul si Omega 3  m-au ajutat sa scap de stres. Am renuntat treptat la antidepresive. Așa vreau să scap de ele. Cred că sunt deja pe drumul cel bun. Aș dori să ajut și pe alții care se lupta cu starea depresivă. Puteți ieși din aceasta! Credeti-ma! Eu am facut-o. 

 N.M, Bucuresti

Întreaga noastră familie a fost foarte bolnava. Inițial, simptomele au fost minore: alergii, oboseală, dureri de cap, rezultate de sânge proaste, tuse, ochi sticloși, mancarimi ale nasului, iritabilitate, tremor al pleoapelor si contracturi musculare.  In disperare am cautat pe internet si am gasit pe site-ul dvs., un tratament de  detoxifiere  cu preparate Calivita. Ne-am  hotărat să-l încercam. Paraprotex-ul s-au dovedit a fi un tratament extrem de eficient și, după primul tratament, efectele au fost de necrezut. Am continuat curățarea colonului cu Pure Yucca, Nopalin și  AC-Zymes și tratamentul cu Noni. Au aparut progrese, ne-am simtit bine si s-au îmbunătățit rezultatele. Tratamentul a durat mai mult de un an, dar astăzi suntem complet sănătosi. Vă mulțumim ca ne-ati redat sănătatea și poate chiar viața. 

Claudia Afrim, Satu Mare

Când am aflat (dupa ce am cautat asiduu) despre Helicobacter pylori , m-am întrebat dacă să folosesc sau nu medicamente prescrise de medic. Aș adăuga că eu sunt asistentă medicală și îmi dau seama perfect de faptul ce inseama sa iei trei antibiotice!. Am cautat si am gasit tratamentul pe situl dvs. si am avut încredere si am  decis să incerc tratamentul recomandat.  Astăzi,  nu există nici o urmă de Helicobacter. Antibiotice pentru Helicobacter sunt exact cum ai  trage cu tunul intr-o vrabie – așa le-am spuns colegilor mei. S-au uitat la mine cu milă și chiar mi-a spus că sunt patetica pentru că am o încredere  oraba în  în loc de medicamentele prescrise de medic :).  Am luat  Green care, Paraprotex, AC Zymes, Stres Management și Spirulina si ma simt foarte bine. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat. Continuu să iau Vital 0 pt.  grupa de sange 0,  greutatea s-a normalizat, evit alimentele prajite si fast foodurile.

Anca Traistaru, Bucuresti 

Produse naturiste Calivita

In fiecare saptamana avem Oferte noi, cu reduceri sau bonusuri importante! PLUS Promotii Lunare sau Pachete Promotionale. Fii mereu la curent…