Produse naturiste Calivita

Fiecare persoană este unică.
Din aceasta cauza, problemele personale nu pot fi rezolvate cu „soluţii universale”, ci trebuie tinut cont de caracteristicile individuale ale fiecărei persoane pentru a putea oferi produse unice.
Ai acum posibilitatea sa alegi Produse naturiste Calivita adecvate pentru starea si sanatatea  ta.

Agentii activi din produsele bio CaliVita includ antioxidanti, minerale, vitamine,  aminoacizi si extracte din plante naturale medicinale, foarte multe dintre acestea fiind exotice. Aceste plante sunt folosite in tratamentele naturiste si intaresc sistemul imunitar al organismului, mentin o sanatate optima si amelioreaza sau chiar trateaza multe afectiuni si boli.

Gama variata de produse 100% naturale:

Caracteristicile Produselor Calivita:

 1. Sunt: avizate naţional (au avizul Ministerului Sănătăţii din România) şi internaţional (au avizul F.D.A. – considerat a fi cel mai dur din lume deoarece eliberează un aviz după un studiu în prealabil între 10÷12 ani).
 2. Sunt: antioxidanţi, vitamine, multivitamine, preparate pe bază de plante, minerale, oligoelemente, aminoacizi.
 3. Au o structură chelatată: mineralele care intră în compoziţia lor sunt, din punct de vedere chimic, legate prin lanţuri cu aminoacizi, fapt ce face ca absorbţia lor intestinală să fie optimă.
 4. Au o structură lamelară: sunt construite stratificat (ca o sferă în sferă), fapt ce determină o descărcare retardă (în timp îndelungat: 10÷18 ore) a vitaminelor şi mineralelor pe care le conţin.
 5. Au apărut: la solicitarea NASA, ca o necesitate a hrănirii omului în spaţiu pe o durată de timp mai îndelungată. Construcţia lor sub formă de tablete, capsule şi sucuri concentrate, a permis asimilarea în timp şi hrănirea în toată această periadă a organismul cosmonauţilor cu tot ce era necesar.
 6. Această hrană, denumită azi SUPLIMENT NATURAL, e ambalată în flacoane, încape mai uşor în spaţiul limitat de depozitare din naveta spaţială şi are numărul de tablete (capsule, lichid) şi doza / zi corespunzătoare pentru un prim efect benefic.
 7. Produsele sunt extracte din: fructe, plante, peşte, alge – presate la rece şi în vid.
 8. Naturale 100%: nu conţin zahăr, sare, conservanţi, coloranţi sintetici – fapt ce necesită a nu fi expuse la contactul îndelungat cu aerul şi cu temperaturile mai ridicate.
 9. Acţionează benefic: către mai multe organe deodată, nu au efecte secundare nedorite.
 10. Fiind o hrană concentrată: este indicat a se consuma în paralel cu ea cel puţin 2÷3 litri de apă plată pe zi – aportul optim de lichide pentru o funcţionare corectă a rinichilor şi pentru o detoxifiere şi hidratare atât de necesare
 11. Sunt concepute: de un institut de cercetare cu specialişti de înaltă clasă, la zi cu necesităţile omului modern, cu evoluţia bolilor, găsind anual zeci de noi concepte pentru prevenirea şi tratarea afecţiunilor – un sprijin real în favoarea sănătăţii pe plan mondial şi a dezvoltării unei afaceri de familie pentru cei care se iniţiează şi implică în această activitate.
 12. Sunt fabricate: în uzine care respectă cele mai moderne şi igienice metode în domeniul suplimentelor naturale (farmaceutic).
 13.  Nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta

 14.  Sunt obtinute din surse 100% naturale, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice, se obtin prin procedee ultra moderne de extragere si combinare.
 15. Raport excelent Cantitate – Concentratie – Pret per flacon

Alte 12 Beneficii oferite de Gama de Produse Calivita

Avantajele folosirii produselor naturiste Calivita

Procesul de obtinere al produselor naturiste Calivita se face prin presarea lor la rece.
Prin acest procedeu se mentin substantele benefice si calitatile plantelor naturale din care sunt facute. Produsele CaliVita NU contin aditivi alimentari precum: conservanti, coloranti sintetici,  sare sau zahar.Produse naturiste Calivita 4

Produsele naturiste CaliVita NU au efecte secundare si nici NU creaza dependenta.

Deoarece sunt produse bio, nu necesita prescriptie medicala si se pot lua in acelasi timp cu tratamentul medicamentos, recomandat de catre medic.
Produsele naturiste CaliVita sunt fabricate din materii prime de origine naturala, în Statele Unite, conform standardelor impuse de Administratia Alimentelor si Medicamentelor (FDA). Toate produsele naturiste CaliVita sunt garantate 100% de CaliVita Internationa

Produsele CaliVita asigura ingrijire in cazul bolilor neurologice, neuro-psihice, respiratorii, cardio-vasculare, digestive, uro-genitale, endocrino-metabolice, reumatice, ale sistemului imunitar, ale sangelui, dermatologice, altele.

Daca doresti doar sa consumi produsele CaliVita, nu ai nicio obligatie speciala.
Astfel, in calitate de simplu consumator,

NU esti obligat sa:

 • cumperi o cantitate minima de produse periodic,
 • cumperi produse de care nu ai nevoie,
 • investesti vreo suma de bani.

Promotii si Oferte Calivita

In plus, Calivita vine in intampinarea consumatorilor cu o multime de Oferte si Promotii:

Promotia Saptamanii

Oferta Lunii

Pachete Promotionale

 

In paginile urmatoare gasiti multe alte informatii folositoare:

Marturii de la consumatori

 

Articole despre Produsele Naturiste Calivita

 

Carti electronice despre Produsele Calivita

 

Intrebari Frecvente despre Produsele naturiste Calivita

 

Adresele magazinelor din Romania, de unde puteti cumpara Produse Calivita

Mixed jpg

Produse naturiste Calivita 5

In fiecare saptamana avem Oferte noi, cu reduceri sau bonusuri importante! PLUS Promotii Lunare sau Pachete Promotionale. Fii mereu la curent…

Reduceri de pret substantiale, PLUS alte Zeci de Beneficii, Stimulente şi numeroase surse de venit te aşteaptă!

Modalitati de plata

plata cu cardul

Plata online se poate face cu orice card bancar în lei, VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard pentru comenzile lansate online…