Vital Woman / Vital Man Calivita –
Multivitamine si minerale pentru femei si barbati

 

 

VitalMan și VitalWoman CaliVita sunt suplimente nutritive special concepute pentru a susține necesitățile specifice ale bărbaților și femeilor.
Aceste produse sunt optimizate pentru a oferi suportul adecvat fiecărui gen, ajutând la îmbunătățirea nivelului de energie, vitalitate și performanță fizica si psihica.

VitalMan este un complex nutritiv destinat bărbaților activi, formulat pentru a sprijini performanța fizică și mentală, sănătatea cardiovasculară și a sistemului reproducător.
Acesta conține ingrediente esențiale care contribuie la rezistența și recuperarea musculară, optimizând funcțiile corporale esențiale.

VitalWoman este proiectat pentru femei, având în componența sa vitamine și minerale esențiale care sprijină sănătatea hormonală, vitalitatea și frumusețea.
Ajută la menținerea echilibrului hormonal, îmbunătățirea aspectului pielii și părului și susținerea stării de bine generale.

 

Cu ingredientele active exotice, de origine vegetală, Vital Woman este creat pentru stimularea proceselor fiziologice normale din corpul feminin.  Vital Man-Vital Woman

Ingredientele sale naturale au efecte asemănătoare cu cele ale hormonilor feminini şi astfel ajută la creşterea dorinţei sexuale, vitalizează şi oferă un conţinut bogat de vitamine şi minerale.

Beneficii VitalWoman pentru:

 1. Echilibru hormonal:
  VitalWoman include vitamine și minerale care contribuie la reglarea echilibrului hormonal, esențial pentru bunăstarea generală a femeilor.
 2. Sănătatea pielii și a părului:
  Nutrienții din acest supliment sprijină sănătatea pielii și a părului, oferind vitamine și minerale care pot îmbunătăți aspectul și vitalitatea.
 3. Vitalitate generală:
  Ingrediente precum fierul și vitamina B12 ajută la combaterea oboselii și la sporirea nivelurilor de energie, asigurând o stare de bine pe tot parcursul zilei.
 4. Suport pentru sănătatea osoasă:
  Elementele precum calciul și vitamina D sunt fundamentale pentru menținerea sănătății osoase, prevenind problemele legate de osteoporoză la femei.

Recomandari de consum:

– Femeilor care-şi doresc o activitate sexuală mai intensă, pentru o relaţie împlinită.

– Femeilor care vor să-şi încarce corpul cu energie şi să stimuleze fertilitatea.

– Femeilor care doresc să restabilească regularitatea ciclului menstrual şi să reducă durerile menstruale.

– Femeilor aflate la menopauză care doresc o suplimentare naturală a hormonilor feminini şi celor care vor să-şi regăsească libidoul.

– Femeilor care doresc să-şi îmbunătăţească starea generală, celor care se simt tensionate, în dispoziție proastă sau cu moralul scăzut sau celor care urmează un tratament pentru depresie, ca adjuvant.

Vital Man este un preparat complex din plante creat special pentru bărbaţi.
Zilele stresante şi schimbările ce afectează performanţele sexuale nu pot fi lăsate să devină o problemă! Vital Man-Vital Woman

De exemplu, guarana şi ginsengul siberian pot ajuta la menţinerea prospeţimii mentale şi fizice, iar ultimul din cele două ingrediente creşte şi rezistenţa la stres.

Conţinutul de cofeină din guarana şi efectul diuretic al urzicii contribuie la sănătatea tractului urinar.
Rădăcinile de liriozma şi maca sunt cunoscute în medicina populară pentru efectele lor afrodiziace şi de creştere a potenţei sexuale.

Beneficiile Vital Man pentru:

 1. Suport pentru performanța fizică și mentală:
  Ingredientele din VitalMan ajută la îmbunătățirea energiei și focusului, esențiale pentru o zi productivă și un antrenament eficient.
 2. Sănătatea cardiovasculară:
  Compoziția bogată în antioxidanți și nutrienți sprijină sănătatea inimii și a sistemului circulator.
 3. Funcția reproducătoare:
  Substanțele nutritive vizează sănătatea sistemului reproducător masculin, contribuind la menținerea unei funcții sexuale sănătoase.
 4. Rezistența și recuperarea musculară:
  Vitaminele și mineralele din formula VitalMan sunt atent selectate pentru a ajuta la refacerea musculară și la întărirea rezistenței corpului în fața efortului fizic.

VitalMan și VitalWoman de la CaliVita sunt concepute să vă sprijine sănătatea și vitalitatea cu o formulă avansată adaptată nevoilor specifice ale fiecărui gen.

Fie că este vorba de îmbunătățirea performanței fizice și mentale, menținerea unui sistem cardiovascular sănătos, sprijinirea funcției reproducătoare, sau promovarea sănătății pielii și a părului, aceste suplimente oferă o soluție integrată pentru un stil de viață activ și sănătos.

Cu ingrediente selecționate pe baza celor mai recente cercetări în nutriție și sănătate, VitalMan și VitalWoman sunt partenerii tăi de încredere pentru o viață plină de energie și vitalitate.

 

Începe acum să folosești VitalMan și VitalWoman pentru a vedea cum calitatea vieții tale se poate transforma. 

 

vital woman calivita
Vital Man-Vital Woman