OXYMAX – SUPLIMENT DE OXIGEN BIOLOGIC

De ce avem nevoie de oxigen lichid stabilizat?

Asa cum stim, concentrația de oxigen din aerul pe care-l respiram se reduce lent, datorita poluarii.
Acest lucru înseamnă că trebuie să respiram mai mult aer pentru a obține suficient oxigen.

Acum, in zilele noastre, legatura dintre oxigenul insuficient și boala este mai mare ca niciodata inainte.

Cercetatorii au descoperit ca organismul uman a fost conceput inițial pentru a se dezvolta și realiza procesele vitale într-o concentrație de 50% mai mare de oxigen decât ceea ce este în prezent.

Știind acest lucru, cum ajungem la un nivel mai ridicat de concentrație de oxigen în corpurile noastre?

 

Care este Soluția?

Oxigenul Lichid stabilizat OXY MAX Calivita  este o soluție eficienta pentru a accelera tratamentul. Oxidarea este, de fapt, procesul prin care organismul scapa repede de toxinele acumulate, otrăvuri, microorganisme infecțioase și toxice, și se poate realiza eficient folosind oxigenul lichid stabilizat OXY MAX Calivita.

Cum lucreaza oxigenul lichid stabilizat OXY MAX Calivita?

Oxigenul Lichid Stabilizat OXY MAX Calivita, este un supliment natural care conține molecule de oxigen lichid stabilizat în condiții de siguranță [în principal de oxigen diatomic sau O2.] intr-o soluție lichidă de clorură de sodiu și apă distilată. Când se administrează pe cale orală ca supliment de zi cu zi [10-20 picături într-un pahar de apă pură, de 2-3 ori pe zi], face ca oxigenul disponibil sa fie pur pentru absorbția imediată direct în fluxul sanguin. Hemoglobina transportă apoi acest oxigen la toate celulele si tesuturi corpului, si le face extrem de saturate in oxigen. Acest lucru oferă celulelelor si tesuturilor corpului, oxigenul suplimentar de care au nevoie pentru a ajuta la ardere in procesele de oxidare vitale ale organismului, permitand  la rândul lor, să oxideze și metabolizeze o proporție mult mai mare de nutrienți, precum și purificarea sângelui și eliminarea din organism a oricarei toxine acumulate.

Ce este oxigenul lichid stabilizat Oxy MAX Calivita?Oxymax - Supliment de oxigen stabilizat

Oxigenul Lichid Stabilizat OXY MAX este o soluție lichidă care conține molecule de oxigen intacte, gata  pentru o absorbție imediată a cloritului, un compus care mai întâi trebuie să vină în contact cu acidul clorhidric (HCI) din stomac înainte ca oxigenul sa fie eliberat printr-o reacție chimică.

Oxigenul lichid stabilizat este natural și, prin urmare, nu poate dăuna organismului în nici un fel.

Dimpotrivă, oxigenul lichid stabilizat are beneficii fantastice.

 Alte Beneficii ale Oxymax Calivita:

– Ajuta la oxigenarea celulelor, imbunatateste metabolismul;
– Datorita efectelor sale detoxifiante, contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism;
– Energizeaza organismul, imbunatateste procesele fiziologice;
– Imbunatateste circulatia sanguina, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare
– Amelioreaza simptomele care deriva din dificultatile respiratorii;
– Are efect benefic in cazul activitatilor fizice care solicita un consum marit de oxigen
– Prin cresterea oxigenarii creierului, influenteaza pozitiv functiile cerebrale.

 

Cateva marturii de la persoanele care au cumparat OxyMax Calivita:

Nici nu credeam ca acest produs este asa de bun… La recomandarea medicului am cumparat Oxy Max pentru ca sotul meu a trecut printr-o situatie limita datorita Covid. Si dupa administrarea acestui produs se simte din ce in ce mai bine.. N-am stiut de el..Daca stiam il luam pentru preventie si poate alta era situatia sotiului meu.. Acum nu ne lipseste din casa si este administrat de catre toti membrii familiei…Un produs care merita sa fie in orice familie pentru preventie..Sanatate va doresc, feriti-va cat de bine puteti de Covid…

Carmen Ilias

 

Buna ziua, de 15 ani folosesc produsul OxyMax de la Calivita. Dupa o interventi chirugicala la cancer de san, dl. doctor care m-a operat era destul de rezervat si nu imi dadea pre multe sanse de supravetuire. Dupa ce am facut o analiza , doctorul care a facut analiza mi-a spus ca am oxigenarea 60% si mi-a zis ca trebuie neaparat sa iau OxyMax pentru imbunatatirea oxigenerii. Cand am aflat si cat costa mi s-a parut cam mult dar pentru sanatate am zis sa incerc si asta..Si de atunci , timp de 15 ani sunt in viata

Viorica Haus

 

“Un produs foarte bun. Il recomand. Eu sunt o fumatoare care nu se poate lasa si de aceea folosesc produsul OxyMax. Am si un emfizem pulmonar si respiram cu greu, dar de cand folosesc acest produs ma simt excelent si nu mai sunt obosita. Il folosesc de 6 ani; am incercat sa fac si o pauza dar am inceput iar sa respir din greu si sa fiu obosita, ceea ce ma determinat sa il iau continuu.”
Raluca Georgescu Simion

“Datorita oxigenarii proaste pe care mi s-a descoperit, eram foarte obosita fara chef de viata, uitam des…Dupa ce am luat Oxy Max, dupa in timp ma simt extraordinary, cu mai multa energie, ma pot concentra mai bine, si memoria s-a imbunatatit :))”
Mihaela Radu

“Am avut un nivel scazut de oxigen in sange si probleme de respirație ani de zile. Dupa ce am cumparat acest produs, respir mai adânc și simt ca plămânii răspund bine la acest supliment. De asemenea, Oxy Max îmi dă mai multă energie, si pot sa ma concentrez mai bine, si am o memorie mai buna.”
Alexandru Voiculescu

Picăturile OxyMax Calivita ® conţin molecule de oxigen stabilizat, care pătrund în fluxul sanguin în timpul digestiei.
Această formă, care este uşor de utilizat de către organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului înn care trăim sau poate creşte performanţele fizice.

oxymax calivita