OXYMAX – SUPLIMENT DE OXIGEN BIOLOGIC

Oxymax Calivita (60 ml)

Pret: (264,50) 239,50 Lei

OxyMax

OxyMax CaliVita: Elixirul Tău Zilnic pentru Vitalitate Maximă

Eliberează-ți Potențialul cu Fiecare Picătură

Trăiește viața la intensitate maximă cu OxyMax CaliVita, soluția revoluționară care îți oxigenează și revitalizează organismul de la prima utilizare.
Această formulă inovatoare este cheia pentru a debloca o energie durabilă, îmbunătățirea performanței mentale și o sănătate optimă.

Beneficiile  OxyMax Calivita

 • Energie Sustinută:
  Spune adio oboselii cronice!
  OxyMax îți îmbogățește celulele cu oxigen, esențial pentru producția de energie.
  Rezultatul? Mai multă vitalitate și o stare de bine care te însoțește întreaga zi.
 • Performanță Mentală Îmbunătățită:
  În lumea agitată de azi, claritatea mentală este aur.
  OxyMax susține funcțiile cerebrale, îmbunătățind concentrarea și memoria, astfel încât să rămâi productiv și focalizat.
 • Detoxifiere Eficientă:
  Cu ajutorul OxyMax, organismul tău devine mai eficient în eliminarea toxinelor.
  Oxigenarea sporită ajută la neutralizarea și eliminarea substanțelor nocive, promovând o stare de sănătate optimă.
 • Întărire Sistemului Imunitar:
  Înarmat cu OxyMax, sistemul tău imunitar primește un scut protector.
  Oxigenul suplimentar îmbunătățește capacitatea de apărare a organismului, ajutându-te să stai departe de boli.

De Ce OxyMax CaliVita Este Alegerea Perfectă?

 

 

 • Tehnologie Avansată de Oxigenare:
  OxyMax utilizează o formulă avansată pentru a maximiza absorția oxigenului, oferindu-ți cele mai bune rezultate posibile.
 • Ușor de Utilizat:
  Cu doar câteva picături adăugate în apa ta zilnică, OxyMax îți transformă fiecare zi într-o experiență de revitalizare și energizare.
 • Siguranță și Puritate:
  OxyMax respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, asigurându-te că primești doar cel mai bun produs.

 

Picăturile OxyMax Calivita ® conţin molecule de oxigen stabilizat, care pătrund în fluxul sanguin în timpul digestiei.
Această formă, care este uşor de utilizat de către organism, contribuie la reducerea efectelor nocive ale mediului în care trăim si creşte performanţele fizice.

 

Marturii de la persoanele care au cumparat OxyMax Calivita:

Nici nu credeam ca acest produs este asa de bun… La recomandarea medicului am cumparat Oxy Max pentru ca sotul meu a trecut printr-o situatie limita datorita Covid. Si dupa administrarea acestui produs se simte din ce in ce mai bine.. N-am stiut de el..Daca stiam il luam pentru preventie si poate alta era situatia sotiului meu.. Acum nu ne lipseste din casa si este administrat de catre toti membrii familiei…Un produs care merita sa fie in orice familie pentru preventie..Sanatate va doresc, feriti-va cat de bine puteti de Covid…

Carmen Ilias

 

Buna ziua, de 15 ani folosesc produsul OxyMax de la Calivita. Dupa o interventi chirugicala la cancer de san, dl. doctor care m-a operat era destul de rezervat si nu imi dadea pre multe sanse de supravetuire. Dupa ce am facut o analiza , doctorul care a facut analiza mi-a spus ca am oxigenarea 60% si mi-a zis ca trebuie neaparat sa iau OxyMax pentru imbunatatirea oxigenerii. Cand am aflat si cat costa mi s-a parut cam mult dar pentru sanatate am zis sa incerc si asta..Si de atunci , timp de 15 ani sunt in viata

Viorica Haus

 

“Un produs foarte bun. Il recomand. Eu sunt o fumatoare care nu se poate lasa si de aceea folosesc produsul OxyMax. Am si un emfizem pulmonar si respiram cu greu, dar de cand folosesc acest produs ma simt excelent si nu mai sunt obosita. Il folosesc de 6 ani; am incercat sa fac si o pauza dar am inceput iar sa respir din greu si sa fiu obosita, ceea ce ma determinat sa il iau continuu.”
Raluca Georgescu Simion

“Datorita oxigenarii proaste pe care mi s-a descoperit, eram foarte obosita fara chef de viata, uitam des…Dupa ce am luat Oxy Max, dupa in timp ma simt extraordinary, cu mai multa energie, ma pot concentra mai bine, si memoria s-a imbunatatit :))”
Mihaela Radu

“Am avut un nivel scazut de oxigen in sange si probleme de respirație ani de zile. Dupa ce am cumparat acest produs, respir mai adânc și simt ca plămânii răspund bine la acest supliment. De asemenea, Oxy Max îmi dă mai multă energie, si pot sa ma concentrez mai bine, si am o memorie mai buna.”
Alexandru Voiculescu

 

Oxymax Calivita