Liquid Chlorophyll Calivita – ”sângele verde”
cu rol anticancerigen și purificator al întregului organism

Liquid Chlorophyll,  CaliVita (473 ml) – Detoxifiere Naturală și Revitalizare pentru Corpul Tău

Acest supliment lichid este o sursă concentrată de clorofilă, esențială pentru detoxifierea eficientă a organismului și promovarea unei stări generale de bine.

Beneficii Cheie ale Liquid Chlorophyll:

 • Detoxifiant Puternic: Ajută la eliminarea toxinelor acumulate, purificând corpul în mod natural.
 • Antioxidant Natural: Oferă protecție împotriva stresului oxidativ și sprijină sănătatea celulară.
 • Îmbunătățește Calitatea Pielii: Contribuie la menținerea sănătății și aspectului pielii, luptând împotriva semnelor de îmbătrânire.

 

Ușor de Utilizat: Liquid Chlorophyll vine într-o prezentare lichidă cu aromă de mentă, fiind simplu de integrat în rutina zilnică pentru o detoxifiere eficientă și plăcută.

Ideal pentru: Oricine caută o metodă naturală și sigură pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și a stimula procesele de detoxifiere ale corpului.

Alte beneficii ale Liquid Chlorophyll

Clorofila pătrunde în fluxul sanguin – cuprul, acționând ca și fierul, fiind transportator al oxigenului. Acesta este motivul pentru care, utilizarea de Liqud Chlorophyll, ne împrospătează.

Liquid Chlorophyll-pentru un Corp Detoxifiat si Revigorat

Clorofila se combină cu anumite molecule cu efect carcinogen, creând substanțe stabile  (de exemplu: stabilizează hidrocarburile provenite din fumat). Prin fixarea acestor substanțe, cum ar fi toxinele provenite din fumatul de țigară sau antatoxinele, scade efectul tumoral. Are acțiune esupra umei enzime (citrocrom P450) care are un rol important în prevenirea bolii cancerigene – prevenind de fapt transformarea lanțurilor de ADN, sub efectul unor substanțe cancerigene. Prin acesta putem să explicăm efectul anticancerigen al acestui supliment.

Clorofila curăță organismul nostru, atât în spațiul intracelular cât și extracelular și ajută procesele metabolice. Detoxifierea se face la nivelul respirator, la nivelul mucoasei nazale, a sinusurilor, la nivelul plămânilor, la nivelul gastro-intestinal, la nivelul pielii, la nivelul tractului urinar, dar curăță și fluidele din organismul nostru (sângele, limfa, lichidul intracelular, lichidul extracelular).

Are un efect alcalinizant. Datorită acestui efect alcalinizant, crește capacitatea de apărare a sistemului imunitar și, în același timp, influiențează în mod negativ transformarea celulară spre celule maligne.

Are efect antiinflamator. Este foarte bună în condițiile artritei reumatodoide.

Are efect de vindecare a unei leziuni și stopează posibilitatea de infectare a acesteia. Vindecă ulcerele unor mucoase, cum ar fi mucoasa bucală, mucoasa gastrică.

Este un supliment foarte bun pentru reducerea mirosului neplăcut al mucoaselor și al pielii.
Este recomandat persoanelor care au un miros neplăcut al gurii sau al transpirației.

Fiind un transportor de oxigen, ne reface foarte repede, în condițiile când suntem obosiți.

Clorofila este un excelent dezodorizant corporal și un neutralizant al toxinelor bacteriene. Suprimă mir

Liquid Chlorophyll-pentru un Corp Detoxifiat si Revigoratosurile cutanate, hidroza axilară sau plantară (transpirația excesivă), mirosul din perioada menstruației, mirosurile din incontinența urinară sau fecală.

Se poate utiliza la persoanele cu colostomie sau fistule digestive. Aplicată extern, favorizează cicatrizarea rănilor, este utilă în acnee.

Liquid Clorophyll Calivita protejază împotriva unei întregi serii de agenți cancerigeni     găsiți în produsele alimentare încărcate cu ciuperci (cum ar fi: nucile și semințele râncede, toxinele din carne fierte, cancerigenele din aer – de cauza poluării).
Deci, clorofila blochează metabolismul substanțelor chimice nocive, cunoscute sub numele de procancerigene, care deteriorează ADN-ul.

Studii publicate în revista ”Carcinogeneza” și ”Toxicologie alimentară și chimică” au arătat în mod clar că clorofila inhibă carcinogeneza și că poate fi un factor preventiv împotriva cancerului.

Clorofila este un produs natural, care asigură igiena tractului digestiv (de la gură până la rect), înlătură halena (respirația urât mirositoare), asigură igiena dentară și sănătatea dinților, vindecă leziunile gingivale (gingivita), amelioreaLiquid Chlorophyll-pentru un Corp Detoxifiat si Revigoratză durerile de gât. Are acțiune antiseptică și antimicrobiană (inhibă dezvoltarea agenților patogeni în tractul intestinal) în infecții intestinale și reglează flora intestinală normală, are acțiune antimicotică (în candidoză).

Studii recente au arătat că Liquid Chlorophyll este eficace în lupta înpotriva Candida albicans.

Clorofila din Liquid Chlorophyll Calivita este unul dintre cei mai importanți chelați din natură. Are capacitatea de a se lega și a elimina metale grele din toxine, cum ar fi mercurul.

Liquid Chlorophyll reprezintă o excelentă gargară pentru gât.
Ameliorează durerile locale și reduce inflamația amigdalelor. Neutralizează toxinele bacteriene (de exemplu: Clostridium, stafilococ auriu, enterococi), reduce producția de gaze intestinale. Este alcalinizant și cicatrizant în gastrită, ulcer gastric și ulcer duodenal. Tratează indigestia, colita și balonarea, reglează peristaltismul intestinal, are efect ușor laxativ în constipații.

 

Ușor de Utilizat: Liquid Chlorophyll vine într-o prezentare lichidă cu aromă de mentă, fiind simplu de integrat în rutina zilnică pentru o detoxifiere eficientă și plăcută.

Ideal pentru: Oricine caută o metodă naturală și sigură pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și a stimula procesele de detoxifiere ale corpului.

 

2 carti electronice despre acest produs minunat:

Liquid_Chlorophyll

Liquid-Clorophill-si-Detoxifierea-de-primavara

Garanția Triplă a Satisfacției 

 • Garanția Pretului Minim
  Garantie300Cumparati acest produs la pretul de depozit, cel mai mic pret posibil
  Daca gasiti in alta parte mai ieftin, primiti de 3X Diferenta!

   

 • Garanția Beneficiilor 
  Produsul are multe beneficii pentru sanatate asa cum au marturisit cei care l-au cumparat
 • Garanția Returului
  Daca nu sunteti multumit, il puteti returna in 30 de zile si primiti banii inapoi!

   

Daca aveti alte intrebari sau doriti detalii despre produs sau, doriti o consultatie telefonica Gratuita  , va rog sa ma contactati direct:

 • Telefon:  0040727359797  – Dan Paunescu
 • Email: info @ sursesanatate.ro