(Produse de slabire Calivita

In paginile urmatoare, va voi prezenta produse pentru slabire, deosebit de eficiente in sprijinul metabolismului:

 1. Pachetul One Diet 

  O dietă de 14 zile, uşor de urmat, flexibilă, care nu te înfometează, si  îţi asigură o cantitate adecvată de carbohidraţi, proteine şi fibre. Produse SlabireContine:
  2 pungi de Shake One (de ciocolată şi de vanilie)
  1 pungă de Burn One, care îţi sprijină metabolismul şi te pregăteşte de exerciţii.
  1 flacon de Nopalin sau Pure Inulin, care îţi conferă senzaţia de saţietate datorită conţinutului de fibre.
  1 Shaker Negru/Roz Cadou
  1 Broşură One Diet Cadou

 2. Shake One (cu Ciocolata sau Vanilie)Produse Slabire

  In primul rand, dieta ta de 14 zile se bazează pe un delicos shake de proteine.
  Alege aroma de ciocolată sau de vanilie și amestecă această pudră puternică de proteine –– îmbogățită cu vitamine, minerale, fibre și o combinație de alte substanțe care ajută la slăbit (cum ar fi l-carnitină, crom, ceai verde și Acai) –– cu lapte, lapte de cereale sau de semințe sau apă plată și vei obține o băutură nutritivă capabilă să înlocuiască mesele și care se va încadra perfect în alimentația ta.

 3. Burn One

  Este o pudra cu aroma de lamaie imbogatita cu capsaicina, l-carnitina, cofeina, ceai verde, crom si alte ingrediente pe baza de plante (de exemplu ginseng siberian, guarana, nuca de cocos), care sprijina Produse Slabiremetabolismul si stimuleaza procesele generatoare de energie din organism.Burn One de la CaliVita este recomandat pentru accelerarea metabolismului si cresterea nivelului de energie. Gratie continutului de cofeina, il poti folosi in loc de cafea, dar te poti baza pe el si pentru obtinerea de energie inainte de jogging sau de antrenament.

 4.  

  TrimeX (473 ml) 

 5. Slim Formula (90 de tablete)

  Este un preparat complex pentru stimularea pierderii în greutate, care ajută la accelerarea metabolismului şi controlarea aportului energetic.
  Ceaiul verde cu antioxidanţii pe care îi conţine, şi ghimbirul pot stimula cu blândeţe metabolismul şi procesele gândirii şi reduc oboseala, ce adeseori însoţeşte dietele de slăbit.

 6. Chromium Max 500 (100 capsule)

  Contine picolinat de crom, taie pofta de mancare, ajuta la eliminarea grasimilor din organism. Curele de slabire devin mai eficiente si mai usor de urmat!