VITAL 0, VITAL A, VITAL B, VITAL AB

Complex de minerale si vitamine specific
fiecarei grupe de sange: O, A, B, si AB

 

Produsele Vital CaliVita, sunt suplimente concepute special pentru fiecare grupă sanguină.
Fiecare produs: Vital A, Vital B, Vital AB, și Vital O este creat cu o formulă complexă, conținând peste 40 de substanțe active esențiale, optimizate pentru nevoile bio-chimice și energetice specifice ale fiecărei grupe sanguine.

Vital 0, A, B, AB

Această abordare unică în nutriție este susținută de cercetări avansate și a fost chiar recunoscută la nivel internațional prin câștigarea unui premiu Nobel.

Produsele Vital CaliVita nu doar că ajută la revitalizarea organismului în fața diverselor simptome și afecțiuni, dar sporesc și vitalitatea psihică și fizică, contribuind semnificativ la menținerea unei stări generale de bine.

Integrați aceste suplimente în rutina zilnică și experimentați beneficiile unui suport nutrițional de excepție, conceput să vă optimizeze sănătatea și performanța, indiferent de provocările zilnice.

 

Grupa de sânge A a apărut cu aproximativ 15-25.000 ani în urmă, odată cu răspândirea culturilor agricole, iar persoanele aparţinând acestei grupe de sânge prezintă caracteristici ierbivore. Acestea pot asigura cu relativ succes necesarul de minerale al organismului direct din alimentaţie, dar pot susţine funcţionarea optimă a acestuia prin consumul de vitamine  B12, C şi E, de acid folic şi de acid pantotenic.

Efectul mineralelor şi vitaminelor din compoziţia acestui produs este întregit de prezenţa unor plante, precum frunzele de păducel, afinele şi sovârful.

Beneficiile Produsului Vital A de la Calivita

– Complex de vitamine, minerale si plante medicinale;
– Recomadat pentru grupa de sange A2;
– Ajuta la cresterea imunitatii;
– Are efect energizant si revitalizant;
– Contine peste 40 de substante active benefice;

Grupa de sânge B a apărut în perioada migraţiilor de populaţii, pe măsură ce fiinţele umane se adaptau condiţiilor climatice schimbătoare. Alimentaţia persoanelor aparţinând acestei grupe este de obicei una de tip mixt, prin urmare acest produs, special conceput pentru această grupă sangvină, asigură un spectru complet de vitamine şi minerale. Efectul acestora este întregit de prezenţa unor plante, printre care se numără extractul de soc negru şi de ciuperci reishi şi shiitake.

Vital B prin continutul sau complex si folosit ca tratament naturist, confera posibilitatea persoanelor din grupa B sa ocoleasca bolile severe si sa traiasca o viata lunga si sanatoasa, completeaza substantele nutritive care lipsesc din alimentatie prin vitamine, minerale, oligoelemente, plante medicinale si furnizeaza o protectie suplimentara acolo unde are nevoie organismul.

Vital B regleaza o dieta deja echilibrata, amelioreaza eficienta insulinei si previne riscul de diabet, intareste imunitatea antivirala de exemplu ofera protectie anti virus herpetic (herpes), intareste imunitatea si rezistenta organismelor cu grupa B fata de cancer si boli autoimune ca scleroza multipla si lupus eritematos diseminat; amelioreaza claritatea si concentrarea mentala, creste capacitatea de concentrare si memorare, previne tulburarile nervoase ca depresie si oboseala cronica.

Ultima grupă de sânge care a apărut pe parcursul evoluţiei fiinţei umane s-a format dintr-un amestec al grupelor de sânge A şi B. Alimentaţia potrivită acestei grupe de sânge poate fi una de tip mixt, dar consumul de legume are mai multe efecte benefice.

Special conceput pentru a se potrivi acestei grupe sangvine, complexul de multivitamine AB conţine în plus şi concentraţii ridicate de calciu şi seleniu. Efectul vitaminelor şi mineralelor este completat de cel al unor plante precum extractul de struguri roşii, frunzele de ţelină şi usturoiul.

Persoanele cu grupa AB sunt predispuse la boli cardiovasculare si tumorale si deci trebuie asigurata o suplimentare adecvata cu antioxidanti, precum si cu substante active din anumite plante- ceai verde, usturoi, broccoli, telina, ghimbir.

Pentru cresterea rezistentei organismului fata de diverse infectii, pentru prevenirea aterosclerozei, a infarctulul miocardic, precum si a cancerului, persoanele cu grupa sangvina AB au nevoie atat de oligoelemente, cat si de plante medicinale.

Produsul Vital AB prin compozitia sa complexa ofera protectia necesara.

Un continuare, va propun sa cititi o carte electronica si sa vedeti cateva clipuri video despre produsele: Vital A, Vital B, Vital AB si Vital 0 Calivita

 

Produsele-Vital-si-grupele-sanguine