Zenthonic Calivita –
Supliment nutritiv complex, cu o compoziție de excepție

Zenthonic este un produs care conține ”energie solară în formă concentrată” ce îți încarcă stocul biofotonic al celulelor.

Conține o combinație de fructe.
Mangosteenul (Garcinia Mangostana), principalul ingredient, crește în pădurile ploioase din Thailanda, Malaezia, Indonezia, Singapore și alte regiuni din sud-estul Asiei.

Pe lângă compoziția excelentă a produsului, scopul companiei a fost să sprijine întoarcerea omului mode

Zenthonic- Sirop tonic din mangosten 1

rn spre natură.

Zen Thonic crează fiecărei celule, condițiile potrivite pentru desfășurarea activității și a regenerării. Ajută la recâștigarea armoniei interioare și ajută organismul să se revigoreze, mai ales în mod special iarna, când lumina soarelui este diminuată – acest lucru este valabil în special pentru cei care suferă de depresia de iarnă.

Ingrediente active: Xanthonele și Polifenolii.

Mangosteenul este cea mai importantă sursă în ceea ce privește Xanthonele. Fructul întreg de Mangosteen – miezul și coaja – conține peste 40 de substanțe nutritive active, numite Xanthone. Din punct de vedere chimic sunt cunoscute peste 200 de tipuri de Xanthone, antioxidanți bio-activi, de înaltă calitate.

Xanthonele sunt substanțe naturale, active, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii superioare.
XANTHONELE lucrează la nivelul ADN-ului care este specific fiecărei persoane. De aceea și rezultatele variază.

Xanthonele din compoziție oferă protecție față de radicalii liberi, au acțiune anseboreică, scad nivelul sanguin al LDL-colesterolului (colesterolul ”rău”), au acțiune antipiretică (scad febra), antinevralgică, ani-Alzheimer, anti-Packinson, sunt antihistaminice și antiinflamatorii, măresc energia, au acțiune antidepresivă, antidiabetică, antimicrobiană, antiulceroasă. Xanthonele – cunoscute drept antioxidanți ”de reparare” – contribuie deasemenea la accelerarea reacțiilor imunitare.

Conține o cantitate mare de antioxidanți, fibre, bioflavonoide, vitamine și minerale. Datorită acestei compoziții, Zen Thonic are un rol important împotriva radicalilor liberi.Zenthonic- Sirop tonic din mangosten 2

Flavonoidele, aflate în afine și consumate într-o cantitate adecvată, pot preveni apariția cataractei, cecității (orbire) și pot contribui la menținerea acuității vizuale pe timp de noapte. Efectul lor benefic se manifestă și în cazul unor tulburări deja existente. În plus, este semnificativ și efectul lor antibacterian, antiviral, antimicotic și antiparazitar.

Componenții produsului Zen Thonic sunt constituenți bio-chimici de bază și au vibrații fiziologice sănătoase (factorii bio-informatici). Zen Thonic ajută la menținerea capacității de autovindecare a organismului sau la redobândirea acesteia. Contribuie la realizarea, în celulele organismului nostru, a condițiilor reglatoare de bază. Condiția primordială pentru aceasta, este crearea posibilității de comunicare, în primul rând în țesuturile conjunctive laxe (moi), a tuturor celulelor, cu ajutorul unui sistem bio-chimic și bio-informatic sănătos.

Ultimele cercetări au relevat acțiunea benefică a Xanthonelor din fructul mangosteen în afecțiunile cardiovasculare, ateroscleroză, hipertensiune și tromboze. Mangosteenul ajută sistemul limfatic să elimine reziduurile din celule, prin intermediul fluidelor.

Mangosteenul are proprietăți vasorelaxante și activitate antitumorală. Numeroase teste efectuate în laboratoare au demonstrat că extractul de mangosteen acționează împotriva celulelor canceroase (cancerul de sân, de ficat și în leucemie).

Alte ingrediente aflate în Zen Thonic:

Afine, merișor, căpșuni, mere, pere. Toate aceste componente fac ca Zen Thonic să fie bogat în Polifenoli și Bioflavonoide. Deaceea Zen Thonic este considerat și un puternic antioxidant. Fiecare din aceste fructe conținând un cumul de energie solară și este o sursă bogată de diferite substanțe protectoare și substanțe nutritive. Având în vedere aceasta el oferă aproape toate genurile de vitamine, minerale, enzime și fibre. În plus, vibrațiile emise sunt adaptate la frecvența de vibrație a celulelor umane, asigurând funcțiile lor corespunzătoare.

Toate sunt cultivate în condiții ecologice și conțin: acid elagic, quercitină, antiocianin, vitamina C și cantități crescute de fibre.

Mărul este cea mai bună sursă de quercitină. Și ceapa este o sursă de quercitină.

Efectele benefice ale Zenthonic:

 • Este un antioxidant puternic. Conține flavonoide care protejază sistemul imunitar și contribuie la reglarea nivelului de antioxidanți, cum sunt vitamina C și E.
 • Este benefic pentru sistemul cardiovascular, fiind un cardioprotector eficient (protejează mușchiul inimii).
 • Pentru că apariția aterosclerozei se datorează creșterii cantității de radicali liberi, care oxidează colesterolul bun și-l transformă în colesterol rău, acești radicali liberi au capacitatea de a afecta și distruge organele și chiar ADN-ul nostru. Acest proces distructiv, provocat de radicalii liberi, poate fi prevenit numai prin consumul unei cantități importante de antioxidanți puternici (cum sunt Xanthonele).
 • Are efecte anticancerigene / antitumorale. Xanthona din mangosteen a fost studiată de cercetători care au observat că, atunci când este incubată alături de celule canceroase, determină inhibarea sau chiar moartea lor.
 • Prezintă proprietăți antivirale. S-a demonstrat că 2 Xanthone din mangosteen au puterea de a inhiba virusul HIV și de a-l determina să rămână imatur și incapabil de a produce infecții.
 • Are un rol important în susținerea sistemului imunitar.
 • Antimicrobian, antibacterian (Staphylococcus enteritidis, Staphylococcus aureus).
 • Hepatoprotector, antituberculos.
 • Întărește dantura, întărește sistemul nervos, având un puternic efect antidepresant.
 • Este bun pentru toate problemele legate de sistemul digestiv, reglează digestia, colesterolul, reglează nivelul glicemiei, tensiunii arteriale, pofta de mâncare.Zenthonic- Sirop tonic din mangosten 3
 • Curăță sistemul urinar, este utilizat în afecțiuni inflamatorii la rinichi.
 • Combate durerile articulare și sprijină buna funcționare a articulațiilor, dându-le flexibilitate.
 • Foarte bun în problemele de vedere. Îmbunătățește vederea pe timp de noapte (conține concentrat de afine). Pentru îmbunătățirea vederii se asociază cu Lutein Plus.
 • Inhibă agregarea plachetară, relaxează vasele de sânge.
 • Întărește vasele de sânge, fortifică capilarele.
 • Energizant, combate oboseala, îmbunătățește forța și rezistența organismului.
 • Ajută la contracția și regenerarea mușchilor și articulațiilor.
 • Îmbunătățește activitatea sistemului nervos, sănătatea pielii și vederii. Ajută la o evoluție benefică în cazul bolilor Alzheimer, Parkinson, demență senilă. Mărul și Xanthonele, din extract, protejază celulele creierului de afecțiuni neuro-vegetative, iar afinele negre îmbunătățesc activitatea cerebral. Xanthonele pot ameliora efectele nocive declanșate de dezechilibrul acizilor grași și pot remedia leziunile cauzate de toxine. Xanthonele pot diminua stresul, pot reduce un nivel crescut de cortizon și pot ajuta la menținerea unui echilibru hormonal corespunzător.
 • Previne guta, diminuând nivelul acidului uric, responsabil de inflamațiile din sânge.
 • Protejază celulele cerebrale de afecțiuni neurodegenerative, care pot cauza Alzheimerul și Parkinsonul.
 • Previne formarea pietrelor la rinichi, a infecțiilor căilor urinare și eliminarea toxinelor din sânge.
 • Datorită conținutului de fibre, este un bun detoxifiant.
 • Prezintă acțiune antipiretică, ducând la scăderea febrei.
 • Îmbogățește condiția fizică.

Din studiile cercetării medicale s-a dedus că mangostana conține cea mai mare rată de ORAC (capacitatea oxigenului de absorbție a radicalilor liberi), o măsură a substanțelor antioxidante.

S-a constatat că, produsul alimentar mangostana, menține un nivel înalt de ORAC în sânge, cu capacitate antioxidantă de 10 ÷ 25%, protejează împotriva radicalilor liberi din celulele corpului uman, contribuie la sporirea capacității de învățare și în prevenirea pierderii memoriei pe termen lung și menținerea celulelor creierului sănătoase.

Valorile ORAC pentru cele mai bune fructe și legume au fost determinate de către laboratoarele standard și publicate în reviste de specialitate. Referitor la mangostana, are ORAC între 17.000 și 24.000!

Sigur, nu numai scorul ORAC este important, ci și compoziția în nutrienți.

Rezultatele efectului mangostana în terapie, depind și de regimul de dozare. Dacă îl luați de 3 ori / zi, 2 ÷ 3 linguri, în 3 luni, șansele rezultatelor tangibile vor fi mai mari decât dacă cineva bea timp de o săptămână, după care ia o pauză, și revine din nou să ia mangostan regulat.

Zen Thonic creează fiecărei celule condițiile potrivite pentru desfășurarea activității și de regenerare.

Ajută la recâștigarea armoniei interioare.

Ajută organismul să se revigoreze, în mod special iarna când lumina soarelui este diminuată – lucru valabil în special pentru cei care suferă de depresia de iarnă.

Zenthonic- Sirop tonic din mangosten 4

Zenthonic

Pret Magazin: 198.45
Pret Membru CaliVita: 180.45

Beneficiile siropului Zenthonic

 • Antioxidant puternic
 • Efecte anticancerigene / antitumorale
 • Antimicrobian, antibacterian
 • Energizant, combate oboseala
 •  Are proprietăți antivirale; imunostimulator

In continuare, va invit sa vedeti cateva filme desprebeneficiile acestui fruct minunat.
Compozitia si efectele suplimentului alimentar Zenthonic – Dr. Delia Enache

Mangosteen Benefits

Purple Mangosteen Fruit Health Benefits

Zenthonic- Sirop tonic din mangosten 4

Zenthonic

Pret Magazin: 198.45
Pret Membru CaliVita: 180.45

Beneficiile siropului Zenthonic

 • Antioxidant puternic
 • Efecte anticancerigene / antitumorale
 • Antimicrobian, antibacterian
 • Energizant, combate oboseala
 •  Are proprietăți antivirale; imunostimulator