Zenthonic Calivita – Sirop concentrat, organic din fructul mangosten

Revitalizant natural, imunostimulator, anticancerigen, antibacterian, antioxidant puternic.

ZenThonic Calivita este un supliment alimentar revoluționar, special creat pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și pentru a oferi o doză de vitalitate zilnică.ZenthonicAcest produs unic, este un amestec concentrat de sucuri din fructe exotice, inclusiv mangostan, acai, noni, rodie și struguri, fiecare cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și nutritive.

Beneficii Cheie:

 • Antioxidanți Puternici: ZenThonic este încărcat cu antioxidanți, esențiali pentru combaterea stresului oxidativ și îmbunătățirea sănătății celulare.
 • Îmbunătățește Vitalitatea: Compoziția bogată în nutrienți vitali susține nivelurile de energie, contribuind la o stare de bine generală.
 • Sprijin în Lupta împotriva Îmbătrânirii: Ingredientele din ZenThonic ajută la întârzierea proceselor de îmbătrânire la nivel celular.

Potrivit pentru: Toate categoriile de vârstă și persoanele care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții prin nutriție naturală și sănătoasă.

Mod de Utilizare: Oferit într-un format lichid, ZenThonic este ușor de consumat și poate fi integrat în rutina zilnică fără efort.

Alte efectele benefice ale Zenthonic, Calivita:

 • Este un antioxidant puternic. Conține flavonoide care protejază sistemul imunitar și contribuie la reglarea nivelului de antioxidanți, cum sunt vitamina C și E.
 • Este benefic pentru sistemul cardiovascular, fiind un cardioprotector eficient (protejează mușchiul inimii).
 • Are efecte anticancerigene / antitumorale.
 • Prezintă proprietăți antivirale. S-a demonstrat că Xanthone din mangosteen are puterea de a inhiba virusul HIV și de a-l determina să rămână imatur și incapabil de a produce infecții.
 • Are un rol important în susținerea sistemului imunitar.
 • Antimicrobian, antibacterian (Staphylococcus enteritidis, Staphylococcus aureus).
 • Hepatoprotector, antituberculos.
 • Întărește dantura, întărește sistemul nervos, având un puternic efect antidepresant.
 • Este bun pentru toate problemele legate de sistemul digestiv, reglează digestia, colesterolul, reglează nivelul glicemiei, tensiunii arteriale, pofta de mâncare.
 • Curăță sistemul urinar, este utilizat în afecțiuni inflamatorii la rinichi.

Recomandari ale persoanelor care au cumparat Zenthonic:

L-am comandat pentru o cura de intarire a imunitatii in perioada de toamna – iarna si vreau sa spun ca sunt foarte multumita. In primul rand chiar este un produs natural fara chimicale si fara contraindicatii . Perioada in care am consumat zenthonic a fost una foarte stresanta dar nu am avut probleme cu raceli sau alte boli de care aveam parte in trecut. Il recomanda pentru o cura de 4 luni pe an pentru cresterea imunitatii.

 

Sorina

 

Am lupus si am gasit sucul Zenthonic foarte eficient in reducerea simptomelor. Are gust bun. Rezultatele nu sunt imediate; la fel ca toate “medicamentele” pentru lupus, efectele apar cu timpul. Nu are efecte secundare. Il voi cumpara cu siguranta din nou!

 

Nicoleta Nita

 

Zenthonic este un produs excelent! Daca doriti un produs energizant acesta este cea mai buna alegere!

Albert Georgescu

 

 

In continuare, va invit sa vedeti cateva clipuri video despre beneficiile acestui fruct minunat.
Compozitia si efectele suplimentului alimentar Zenthonic – Dr. Delia Enache

 

Zenthonic