Zenthonic Calivita – Sirop concentrat, organic din fructul mangosten

Revitalizant natural, imunostimulator, anticancerigen, antibacterian, antioxidant puternic.

Zenthonic este un produs care conține ”energie solară în formă concentrată” ce îți încarcă stocul biofotonic al celulelor.

Zen Thonic crează fiecărei celule, condițiile potrivite pentru desfășurarea activității și a regenerării. Ajută la recâștigarea armoniei interioare și ajută organismul să se revigoreze, mai ales în mod special iarna, când lumina soarelui este diminuată – acest lucru este valabil în special pentru cei care suferă de depresia de iarnă. 

Ingredientele continute de Zenthonic

Zenthonic 2

Mangosteenul este cea mai importantă sursă în ceea ce privește Xanthonele. Fructul întreg de Mangosteen – miezul și coaja – conține peste 40 de substanțe nutritive active, numite Xanthone. Din punct de vedere chimic sunt cunoscute peste 200 de tipuri de Xanthone, antioxidanți bio-activi, de înaltă calitate.

Xanthonele sunt substanțe naturale, active, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii superioare.
XANTHONELE lucrează la nivelul ADN-ului care este specific fiecărei persoane.Conține o cantitate mare de antioxidanți, fibre, bioflavonoide, vitamine și minerale. Datorită acestei compoziții, Zen Thonic are un rol important împotriva radicalilor liberi.

Zenthonic 3

Flavonoidele, aflate în afine și consumate într-o cantitate adecvată, pot preveni apariția cataractei, cecității (orbire) și pot contribui la menținerea acuității vizuale pe timp de noapte. Efectul lor benefic se manifestă și în cazul unor tulburări deja existente. În plus, este semnificativ și efectul lor antibacterian, antiviral, antimicotic și antiparazitar. 

Efectele benefice ale Zenthonic:

 • Este un antioxidant puternic. Conține flavonoide care protejază sistemul imunitar și contribuie la reglarea nivelului de antioxidanți, cum sunt vitamina C și E.
 • Este benefic pentru sistemul cardiovascular, fiind un cardioprotector eficient (protejează mușchiul inimii).
 • Pentru că apariția aterosclerozei se datorează creșterii cantității de radicali liberi, care oxidează colesterolul bun și-l transformă în colesterol rău, acești radicali liberi au capacitatea de a afecta și distruge organele și chiar ADN-ul nostru. Acest proces distructiv, provocat de radicalii liberi, poate fi prevenit numai prin consumul unei cantități importante de antioxidanți puternici (cum sunt Xanthonele).
 • Are efecte anticancerigene / antitumorale. Xanthona din mangosteen a fost studiată de cercetători care au observat că, atunci când este incubată alături de celule canceroase, determină inhibarea sau chiar moartea lor.
 • Prezintă proprietăți antivirale. S-a demonstrat că 2 Xanthone din mangosteen au puterea de a inhiba virusul HIV și de a-l determina să rămână imatur și incapabil de a produce infecții.
 • Are un rol important în susținerea sistemului imunitar.
 • Antimicrobian, antibacterian (Staphylococcus enteritidis, Staphylococcus aureus).
 • Hepatoprotector, antituberculos.
 • Întărește dantura, întărește sistemul nervos, având un puternic efect antidepresant.
 • Este bun pentru toate problemele legate de sistemul digestiv, reglează digestia, colesterolul, reglează nivelul glicemiei, tensiunii arteriale, pofta de mâncare.Zenthonic 4
 • Curăță sistemul urinar, este utilizat în afecțiuni inflamatorii la rinichi.
 • Combate durerile articulare și sprijină buna funcționare a articulațiilor, dându-le flexibilitate.
 • Foarte bun în problemele de vedere. Îmbunătățește vederea pe timp de noapte (conține concentrat de afine). Pentru îmbunătățirea vederii se asociază cu Lutein Plus.
 • Inhibă agregarea plachetară, relaxează vasele de sânge.
 • Întărește vasele de sânge, fortifică capilarele.
 • Energizant, combate oboseala, îmbunătățește forța și rezistența organismului.
 • Ajută la contracția și regenerarea mușchilor și articulațiilor.
 • Îmbunătățește activitatea sistemului nervos, sănătatea pielii și vederii. Ajută la o evoluție benefică în cazul bolilor Alzheimer, Parkinson, demență senilă. Mărul și Xanthonele, din extract, protejază celulele creierului de afecțiuni neuro-vegetative, iar afinele negre îmbunătățesc activitatea cerebral. Xanthonele pot ameliora efectele nocive declanșate de dezechilibrul acizilor grași și pot remedia leziunile cauzate de toxine. Xanthonele pot diminua stresul, pot reduce un nivel crescut de cortizon și pot ajuta la menținerea unui echilibru hormonal corespunzător.
 • Previne guta, diminuând nivelul acidului uric, responsabil de inflamațiile din sânge.
 • Protejază celulele cerebrale de afecțiuni neurodegenerative, care pot cauza Alzheimerul și Parkinsonul.
 • Previne formarea pietrelor la rinichi, a infecțiilor căilor urinare și eliminarea toxinelor din sânge.
 • Datorită conținutului de fibre, este un bun detoxifiant.
 • Prezintă acțiune antipiretică, ducând la scăderea febrei.
 • Îmbogățește condiția fizică.

 

Rezultatele efectului mangostana în terapie, depind și de regimul de dozare.

Dacă îl luați de 3 ori / zi, 2 ÷ 3 linguri, în 3 luni, șansele rezultatelor tangibile vor fi mai mari decât dacă cineva bea timp de o săptămână, după care ia o pauză, și revine din nou să ia mangostan regulat.

 

L-am comandat pentru o cura de intarire a imunitatii in perioada de toamna – iarna si vreau sa spun ca sunt foarte multumita. In primul rand chiar este un produs natural fara chimicale si fara contraindicatii . Perioada in care am consumat zenthonic a fost una foarte stresanta dar nu am avut probleme cu raceli sau alte boli de care aveam parte in trecut. Il recomanda pentru o cura de 4 luni pe an pentru cresterea imunitatii.

Sorina

Am lupus si am gasit sucul Zenthonic foarte eficient in reducerea simptomelor. Are gust bun. Rezultatele nu sunt imediate; la fel ca toate „medicamentele” pentru lupus, efectele apar cu timpul. Nu are efecte secundare. Il voi cumpara cu siguranta din nou!

Nicoleta Nita

Zenthonic este un produs excelent! Daca doriti un produs energizant acesta este cea mai buna alegere!

Albert Georgescu

Zenthonic 5
Zenthonic 6

In continuare, va invit sa vedeti cateva filme desprebeneficiile acestui fruct minunat.
Compozitia si efectele suplimentului alimentar Zenthonic – Dr. Delia Enache

Zenthonic
Zenthonic 8

Zenthonic este un produs care conține ”energie solară în formă concentrată” ce îți încarcă stocul biofotonic al celulelor.

Product Brand: Calivita

Product Currency: RON

Product Price: 180

Product In-Stock: Available