Zenthonic Calivita – Sirop concentrat, organic din fructul mangosten.
Revitalizant natural, imunostimulator, anticancerigen, antibacterian, antioxidant puternic.

Zenthonic Calivita- Sirop tonic din mangosten 1

Zenthonic Calivita

Pret: (198.45) 180.45 Lei

Reducere 10%
Transport Gratuit
Retur Gratuit

comanda telefon

Formular de comanda

adauga in cos

Zenthonic este un produs care conține ”energie solară în formă concentrată” ce îți încarcă stocul biofotonic al celulelor.

Conține o combinație de fructe.
Mangosteenul (Garcinia Mangostana), principalul ingredient, crește în pădurile ploioase din Thailanda, Malaezia, Indonezia, Singapore și alte regiuni din sud-estul Asiei.

Pe lângă compoziția excelentă a produsului, scopul companiei a fost să sprijine întoarcerea omului modern spre natură.

Zen Thonic crează fiecărei celule, condițiile potrivite pentru desfășurarea activității și a regenerării. Ajută la recâștigarea armoniei interioare și ajută organismul să se revigoreze, mai ales în mod special iarna, când lumina soarelui este diminuată – acest lucru este valabil în special pentru cei care suferă de depresia de iarnă.

 

Ingredientele continute de Zenthonic

Ingrediente active: Xanthonele și Polifenolii.

Zenthonic Calivita- Sirop tonic din mangosten 2

Mangosteenul este cea mai importantă sursă în ceea ce privește Xanthonele. Fructul întreg de Mangosteen – miezul și coaja – conține peste 40 de substanțe nutritive active, numite Xanthone. Din punct de vedere chimic sunt cunoscute peste 200 de tipuri de Xanthone, antioxidanți bio-activi, de înaltă calitate.

Xanthonele sunt substanțe naturale, active, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii superioare.
XANTHONELE lucrează la nivelul ADN-ului care este specific fiecărei persoane. De aceea și rezultatele variază.

Xanthonele din compoziție oferă protecție față de radicalii liberi, au acțiune anseboreică, scad nivelul sanguin al LDL-colesterolului (colesterolul ”rău”), au acțiune antipiretică (scad febra), antinevralgică, ani-Alzheimer, anti-Packinson, sunt antihistaminice și antiinflamatorii, măresc energia, au acțiune antidepresivă, antidiabetică, antimicrobiană, antiulceroasă. Xanthonele – cunoscute drept antioxidanți ”de reparare” – contribuie deasemenea la accelerarea reacțiilor imunitare.

Conține o cantitate mare de antioxidanți, fibre, bioflavonoide, vitamine și minerale. Datorită acestei compoziții, Zen Thonic are un rol important împotriva radicalilor liberi.Zenthonic Calivita- Sirop tonic din mangosten 3

Flavonoidele, aflate în afine și consumate într-o cantitate adecvată, pot preveni apariția cataractei, cecității (orbire) și pot contribui la menținerea acuității vizuale pe timp de noapte. Efectul lor benefic se manifestă și în cazul unor tulburări deja existente. În plus, este semnificativ și efectul lor antibacterian, antiviral, antimicotic și antiparazitar.

Componenții produsului Zen Thonic sunt constituenți bio-chimici de bază și au vibrații fiziologice sănătoase (factorii bio-informatici). Zen Thonic ajută la menținerea capacității de autovindecare a organismului sau la redobândirea acesteia. Contribuie la realizarea, în celulele organismului nostru, a condițiilor reglatoare de bază. Condiția primordială pentru aceasta, este crearea posibilității de comunicare, în primul rând în țesuturile conjunctive laxe (moi), a tuturor celulelor, cu ajutorul unui sistem bio-chimic și bio-informatic sănătos.

Ultimele cercetări au relevat acțiunea benefică a Xanthonelor din fructul mangosteen în afecțiunile cardiovasculare, ateroscleroză, hipertensiune și tromboze. Mangosteenul ajută sistemul limfatic să elimine reziduurile din celule, prin intermediul fluidelor.

Mangosteenul are proprietăți vasorelaxante și activitate antitumorală. Numeroase teste efectuate în laboratoare au demonstrat că extractul de mangosteen acționează împotriva celulelor canceroase (cancerul de sân, de ficat și în leucemie).

Alte ingrediente aflate în Zen Thonic:

Afine, merișor, căpșuni, mere, pere. Toate aceste componente fac ca Zen Thonic să fie bogat în Polifenoli și Bioflavonoide. Deaceea Zen Thonic este considerat și un puternic antioxidant. Fiecare din aceste fructe conținând un cumul de energie solară și este o sursă bogată de diferite substanțe protectoare și substanțe nutritive. Având în vedere aceasta el oferă aproape toate genurile de vitamine, minerale, enzime și fibre. În plus, vibrațiile emise sunt adaptate la frecvența de vibrație a celulelor umane, asigurând funcțiile lor corespunzătoare.

Toate sunt cultivate în condiții ecologice și conțin: acid elagic, quercitină, antiocianin, vitamina C și cantități crescute de fibre.

Mărul este cea mai bună sursă de quercitină. Și ceapa este o sursă de quercitină.

Efectele benefice ale Zenthonic:

 • Este un antioxidant puternic. Conține flavonoide care protejază sistemul imunitar și contribuie la reglarea nivelului de antioxidanți, cum sunt vitamina C și E.
 • Este benefic pentru sistemul cardiovascular, fiind un cardioprotector eficient (protejează mușchiul inimii).
 • Pentru că apariția aterosclerozei se datorează creșterii cantității de radicali liberi, care oxidează colesterolul bun și-l transformă în colesterol rău, acești radicali liberi au capacitatea de a afecta și distruge organele și chiar ADN-ul nostru. Acest proces distructiv, provocat de radicalii liberi, poate fi prevenit numai prin consumul unei cantități importante de antioxidanți puternici (cum sunt Xanthonele).
 • Are efecte anticancerigene / antitumorale. Xanthona din mangosteen a fost studiată de cercetători care au observat că, atunci când este incubată alături de celule canceroase, determină inhibarea sau chiar moartea lor.
 • Prezintă proprietăți antivirale. S-a demonstrat că 2 Xanthone din mangosteen au puterea de a inhiba virusul HIV și de a-l determina să rămână imatur și incapabil de a produce infecții.
 • Are un rol important în susținerea sistemului imunitar.
 • Antimicrobian, antibacterian (Staphylococcus enteritidis, Staphylococcus aureus).
 • Hepatoprotector, antituberculos.
 • Întărește dantura, întărește sistemul nervos, având un puternic efect antidepresant.
 • Este bun pentru toate problemele legate de sistemul digestiv, reglează digestia, colesterolul, reglează nivelul glicemiei, tensiunii arteriale, pofta de mâncare.Zenthonic Calivita- Sirop tonic din mangosten 4
 • Curăță sistemul urinar, este utilizat în afecțiuni inflamatorii la rinichi.
 • Combate durerile articulare și sprijină buna funcționare a articulațiilor, dându-le flexibilitate.
 • Foarte bun în problemele de vedere. Îmbunătățește vederea pe timp de noapte (conține concentrat de afine). Pentru îmbunătățirea vederii se asociază cu Lutein Plus.
 • Inhibă agregarea plachetară, relaxează vasele de sânge.
 • Întărește vasele de sânge, fortifică capilarele.
 • Energizant, combate oboseala, îmbunătățește forța și rezistența organismului.
 • Ajută la contracția și regenerarea mușchilor și articulațiilor.
 • Îmbunătățește activitatea sistemului nervos, sănătatea pielii și vederii. Ajută la o evoluție benefică în cazul bolilor Alzheimer, Parkinson, demență senilă. Mărul și Xanthonele, din extract, protejază celulele creierului de afecțiuni neuro-vegetative, iar afinele negre îmbunătățesc activitatea cerebral. Xanthonele pot ameliora efectele nocive declanșate de dezechilibrul acizilor grași și pot remedia leziunile cauzate de toxine. Xanthonele pot diminua stresul, pot reduce un nivel crescut de cortizon și pot ajuta la menținerea unui echilibru hormonal corespunzător.
 • Previne guta, diminuând nivelul acidului uric, responsabil de inflamațiile din sânge.
 • Protejază celulele cerebrale de afecțiuni neurodegenerative, care pot cauza Alzheimerul și Parkinsonul.
 • Previne formarea pietrelor la rinichi, a infecțiilor căilor urinare și eliminarea toxinelor din sânge.
 • Datorită conținutului de fibre, este un bun detoxifiant.
 • Prezintă acțiune antipiretică, ducând la scăderea febrei.
 • Îmbogățește condiția fizică.

Din studiile cercetării medicale s-a dedus că mangostana conține cea mai mare rată de ORAC (capacitatea oxigenului de absorbție a radicalilor liberi), o măsură a substanțelor antioxidante.

S-a constatat că, produsul alimentar mangostana, menține un nivel înalt de ORAC în sânge, cu capacitate antioxidantă de 10 ÷ 25%, protejează împotriva radicalilor liberi din celulele corpului uman, contribuie la sporirea capacității de învățare și în prevenirea pierderii memoriei pe termen lung și menținerea celulelor creierului sănătoase.

Valorile ORAC pentru cele mai bune fructe și legume au fost determinate de către laboratoarele standard și publicate în reviste de specialitate. Referitor la mangostana, are ORAC între 17.000 și 24.000!

Sigur, nu numai scorul ORAC este important, ci și compoziția în nutrienți.

Rezultatele efectului mangostana în terapie, depind și de regimul de dozare.

Dacă îl luați de 3 ori / zi, 2 ÷ 3 linguri, în 3 luni, șansele rezultatelor tangibile vor fi mai mari decât dacă cineva bea timp de o săptămână, după care ia o pauză, și revine din nou să ia mangostan regulat.

Zenthonic Calivita  creează fiecărei celule condițiile potrivite pentru desfășurarea activității și de regenerare.

Ajută la recâștigarea armoniei interioare.

Ajută organismul să se revigoreze, în mod special iarna când lumina soarelui este diminuată – lucru valabil în special pentru cei care suferă de depresia de iarnă.

L-am comandat pentru o cura de intarire a imunitatii in perioada de toamna – iarna si vreau sa spun ca sunt foarte multumita. In primul rand chiar este un produs natural fara chimicale si fara contraindicatii . Perioada in care am consumat zenthonic a fost una foarte stresanta dar nu am avut probleme cu raceli sau alte boli de care aveam parte in trecut. Il recomanda pentru o cura de 4 luni pe an pentru cresterea imunitatii.

Sorina

Am lupus si am gasit sucul Zenthonic foarte eficient in reducerea simptomelor. Are gust bun. Rezultatele nu sunt imediate; la fel ca toate „medicamentele” pentru lupus, efectele apar cu timpul. Nu are efecte secundare. Il voi cumpara cu siguranta din nou!

Nicoleta Nita

Zenthonic este un produs excelent! Daca doriti un produs energizant acesta este cea mai buna alegere!

Albert Georgescu

Zenthonic Calivita- Sirop tonic din mangosten 5

Zenthonic

Pret Magazin: 198.45
Pret Membru CaliVita: 180.45

Oferta Speciala! Pachet 3+1 GRATIS!

Zenthonic

PACHETUL Zenthonic 3+1 CADOU

OFERTA! Cumparati 3 flacoane Zenthonic si primiti CADOU un al patrulea Zenthonic !

Conținut  Pachet Zenthonic
4 flacoane de Zenthonic
 a  câte 946 ml , cu pulpă de fruct, ambalate într-o cutie frumoasă, uşor de transportat.

Preț  Zenthonic Pachet (3+1 Gratis) : 541.35 LEI 

Garanția Triplă a Satisfacției 

 • Garanția Pretului Minim
  Garantie300Cumparati acest produs la pretul de depozit, cel mai mic pret posibil
  Daca gasiti in alta parte mai ieftin, primiti de 3X Diferenta!

   

 • Garanția Beneficiilor 
  Produsul are multe beneficii pentru sanatate asa cum au marturisit cei care l-au cumparat
 • Garanția Returului
  Daca nu sunteti multumit, il puteti returna in 30 de zile si primiti banii inapoi!

   

Daca aveti alte intrebari sau doriti detalii despre produs sau, doriti o consultatie telefonica Gratuita  , va rog sa ma contactati direct:

 • Telefon:  0040727359797  – Dan Paunescu
 • Email: info @ sursesanatate.ro
Zenthonic Calivita- Sirop tonic din mangosten 6
Zenthonic Calivita- Sirop tonic din mangosten 7

In continuare, va invit sa vedeti cateva filme desprebeneficiile acestui fruct minunat.
Compozitia si efectele suplimentului alimentar Zenthonic – Dr. Delia Enache

Mangosteen Benefits

Purple Mangosteen Fruit Health Benefits

82 / 100 SEO Score