SAMBUREX CALIVITA –
EXTRACT DE SOC NEGRU SI ECHINACEEA

SambuRex Calivita este un produs natural cu extract de soc negru, echinacea si astragalus.

Beneficii pentru sanatatea noastra:

  •  fortifica sistemul imunitar
  • lupta contra gripei
  • elimina efectele nocive ale stresului
  • revigoreaza si energizeaza organismul. Samburex 3+1 gratis

 Socul negru

Socul negru conține un compus unic numit Antivirin care poate ajuta la protejarea celulelor si a inactiva virusurile infecțioase.
Când este administrat pacienților, oamenii de stiinta au descoperit ca socul negru, are capacitatea de a indeparta rapid  infectiile gripale.
Boabele de soc negru sunt bogate in antociani, un tip de flavonoide – antioxidanti care pot proteja celulele de radicalii liberi și sprijină sistemul imunitar.
Boabele de soc negru au aproape de 5 ori mai multe antociani decat afinele. 

□ Echinacea

Echinacea este una dintre cele mai populare plante din America de Nord. Substantele din compozitia sa stimuleaza functionarea sistemului imunitar de aparare al organismului si ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar inferior.

Echinacea stimulează producerea de interferon, precum și alte componente importante ale sistemului imunitar, inclusiv „ a factorului de necroză tumorală(citokina proinflamatorie cu capacitatea de a distruge celulele tumorale ), ceea ce este important pentru răspunsul corpului împotriva cancerului.

□ Astragalus

Astragalus (Astragalus membranaceus) este o planta originara din Asia, a carei radacina este folosita in medicina traditionala chineza de mai bine de doua mii de ani ca stimulent al vitalitatii si energiei vitale. Despre aceasta planta se crede ca ar crea un fel de scut protector impotriva imbolnavirilor.

Astragalus  este este considerată în prezent drept unul din cele mai bune stimulente imunitare cunoscute. Astragalus a fost folosit timp de mii de ani în medicina tradiţională chineză.

Studiile au arătat că planta face organismul să producă mai multe celule cu rol în imunitate, face să crească producţia de anticorpi (inclusiv de interferon), cu care sistemul nostru natural de apărare luptă împotriva virozelor.

Samburex-Extract de soc si echinaceea 3
Samburex-Extract de soc si echinaceea 4
Samburex
Samburex-Extract de soc si echinaceea 5

SambuRex Calivita este un produs natural cu extract de soc negru, echinacea si astragalus.

Product Brand: Calivita

Product Currency: RON

Product Price: 123

Product In-Stock: 1