Mixed jpg

Daca doresti doar sa consumi produsele CaliVita, nu ai nicio obligatie speciala. Astfel, in calitate de simplu consumator, NU esti obligat sa:

 • cumperi o cantitate minima de produse periodic,
 • cumperi produse de care nu ai nevoie,
 • investesti vreo suma de bani.

In cazul in care vei recomanda produsele CaliVita altor persoane, chiar ii vei ajuta sa se inregistreze in Reteaua CaliVita (vei deveni sponsorul lor), vei beneficia de discount-uri semnificative de pe urma indrumarii acestora. Acele discount-uri le vei putea folosi la cumparaturile tale ulterioare. Este foarte probabil ca valoarea acestor discount-uri sa iti dezvaluie adevaratele oportunitati ale afacerii CaliVita.

bags-of-moneyx1280 jpg

Ei bine, daca doresti sa castigi bani, ai gasit partenerul potrivit! Cu ajutorul nostru vei putea sa-ti dezvolti o afacere de succes! Succesul tau financiar depinde doar de tine! In functie de timpul si efortul investite, de abilitatile tale personale, castigurile pot creste pana la nivel extraordinar.

Un element foarte important il reprezinta faptul ca nu esti nevoit sa faci investitii financiare semnificative pentru a-ti dezvolta propria afacere cu produse CaliVita, nu esti obligat sa propriul tau stoc de marfa, nu trebuie sa cheltui in amenajarea spatiilor comerciale etc. Un avantaj special al CaliVita International este flexibilitatea. Astfel, vei putea sa iti stabilesti propriul ritm de lucru, fara presiuni, target, tinte de vanzari!

Este insa adevarat ca veniturile tale din aceasta activitate vor fluctua direct proportional cu efortul depus! Reteaua CaliVita iti ofera foarte multe exemple de succes! Te invitam sa participi la evenimente CaliVita (seminarii, traininguri, conferinte, tabara de vara) si vei avea ocazia sa ii cunosti pe cei care au reusit sa isi schimbe viata cu ajutorul afacerii CaliVita, vei putea invata din experienta lor!

Desi dezvoltarea propriei tale afaceri iti va atrage o serie de obligatii legale (autrizarea, plata taxelor etc.) de care esti direct responsabil, noi te vom ajuta cu informatii, recomandari de specialitate, noutati despre aceste subiecte.

money 1280 jpg

CaliVita iti pune la dispozitie o afacere „la cheie”, bazata pe un sistem de succes, verificat si perfectionat timp de peste doua decenii. Acest sistem iti ofera solutia perfecta pentru a deveni un intreprinzator de succes!

Pe langa sfaturile si indrumarile sponsorului tau, CaliVita iti pune la dispozitie programele de training ale CaliVita Business Academy, al caror scop este sa te ajute in dezvoltarea personala si a afacerii tale.

Desi, ca in orice afacere, vei fi singurul responsabil in ceea ce priveste afacerea ta, noi iti vom pune permanent la dispozitie o serie de informatii utile cu caracter prefesional si fiscal. Vei Primi de la inceput informatii legate de posibilitatile de autorizare, de felul in care iti poti desfasura activitatea in deplina legalitate.

4.Cine îmi asigură succesul?

Nimeni. Pentru că nimeni nu poate garanta dacă tu vrei, sau nu, să te schimbi.

Trebuie să înveţi să gândeşti şi să acţionezi altfel decât ai cunoscut până acum în familie, în societate. Prin urmare, problema eşti tu. Totul depinde de analizarea ta a unde te afli şi unde vrei să ajungi. Dacă îţi proiectezi un vis măreţ, dar realizabil, aici ai şansa să îl vezi materializat în timpul propus. Dacă nu ţii cont de cel care te îndrumă, exagerezi, sau iei totul în derâdere, succesul va fi o stea care se stinge pentru tine. Dacă vrei ca ea să dăinuie veşnic, chiar şi pentru urmaşii tăi, urmează-ţi pas cu pas mentorul.

Meseria aceasta va fi mult mai uşor de făcut şi înţeles decât telecomanda „tembelizorului” şi îţi vei petrece timpul liber neradiat, făcând bani şi legând prietenii cu oameni cu care nu te-ai văzut niciodată. Totul e să te laşi îndrumat şi să soliciţi să fii îndrumat. Este ca şi cum ai învăţa să mergi dinnou. Te vei împiedica poate de multe NU-uri. Ele apar ca nişte pietre în drumul tău. Dar să nu „plângi” când cazi. Să te ridici repede, să chicoteşti ca un prunc de necazul tău şi să păşeşti mai departe cu mai multă speranţă.

Va trece ceva timp până te vei obişnui cu cei care nu înţeleg (nu vor să creadă în sistem), până vei învăţa să îi combaţi cu propriile lor argumente. Este procesul tău de schimbare, este încercarea prin care am trecut cu toţii. Este o şcoală nouă, dar singura în care începi să câştigi bani în timp ce înveţi cum. Nu înveţi pentru ca alţii să facă bani, ci înveţi cum să-i faci tu. Vei ajunge ca tu să nu munceşti pentru bani, ci banii să muncească pentru tine. Noi te pregătim, tu trebuie să acţionezi.

5. As vrea sa stiu mai intai daca afacerea este de viitor?

Da! Sistemul de marketing în baza căreia este concepută afacerea, este considerat a fi sistemul mileniului lll. De ce? Consumatorul obişnuit este protejat de ridicarea nejustificată a preţurilor, iar consumatorul afiliat beneficiează din start de o reducere de 30% şi are ocazia să se informeze permanent despre produse, despre sistem.

Totodată, cei care imformează mai departe cunoştinţelor lor despre produse, despre sistem, primesc venituri funcţie de implicare. Totul e să vrem să ne shimbăm concepţia despre lume şi viaţă în general. Să eliminăm cuvântul NU din mintea şi acţiunile noastre. Să învăţăm să gândim şi să ne comportăm ca un învingător. Priveşte viaţa aşa cum e!

Poti accepta afacerea ca o activitate auxiliară, pe lângă serviciul existent, valorificându-vă timpul liber. Nu are program impus. Dacă sunteţi pensionar, cu atât mai bine. Aveţi mai mult timp la dispoziţie pentru această activitate şi ajungeţi mai repede la succes.

Succesul poate fi obţinut de oricine. El nu ţine de mediul din care provii, de vârstă, pregătire profesională, naţionalitate, domiciliu etc., ci de inteligenţă, voinţă şi încredere în sistem, în tine (că eşti capabil să reuşeşti, cum au făcut-o şi alţii). Iti voi explica pas cu pas ce anume si cum trebuie facut. De asemenea, iti pun la dispozitie filmulete, articole si carti electronice. Te rog numai sa ai putina rabdare si sa citesti si paginile urmatoare

Ce poti citi in aceasta carte:

 • Ce este MLM-ul, Network Marketing-ul sau Share Marketing-ul ?
 • Produsele naturiste Calivita – cea mai buna alegere
 • Avantajele afilierii la reteaua Calivita
 • Ce ofera Calivita membrilor sai
 • Cum se pot castiga bani din afacerea Calivita (7 tipuri de venit)
 • Care sunt Nivele de Performanta
 • Cateva sfaturi despre dezvoltarea unei afaceri cu produse Calivita
 • Cum sa cumpar produse Calivita la pretul de depozit
 • Cum sa beneficiez de ofertele si promotiile Calivita
 • Alte linkuri utile