Avantajele pe care le poti avea daca alegi Calivita

 

Avantaje 

Cum va imaginati propriul viitor?

  • O existenta ca angajat,  timp de 40 de ani,
  • situatie materiala imprevizibila,
  • probleme financiare recurente,
  • incercari permanente de a reusi,
  • permanenta nesiguranta?

    Avantaje

 Sau

√ o afacere care sa va asigure un venit pasiv constant

√ cu un program flexibil?

cu posibilităţi financiare nelimitate

Alte avantaje

La un serviciu obişnuit lucrezi, de obicei, 8 ore pe zi,fără nicio perspectivă de promovare. În afacerea Calivita, posibilităţile de promovare sunt nelimitate.
La un serviciu obişnuit venitul tău va fi întotdeauna limitat, de exemplu nu poţi câştiga mai mult decât managerul sau directorul tău. În MLM, venitul tău depinde doar de tine– nu există niciun prag la care compania va spune: „STOP, nu poţi câştiga mai mult”. În MLM, compania te motivează suplimentar să câştigi mai mult şi să te străduieşti să atingi succesul.

Posibilităţile financiare nelimitate pot fi uşor comparate cu profesiile în care un serviciu trebuie oferit personal pentru a aduce profit. Ia exemplul unui dentist– programul lui de lucru este limitat, iar numărul de pacienţi pe care îi poate trata pe zi este limitat de programul de lucru.

Lipsa unor astfel de limite este unul din marile avantaje ale MLM-ului.

AvantajeIndependenţă temporală şi personală.

La un serviciu obişnuit lucrezi, de obicei, 8 ore pe zi. Asta înseamnă o treime din viaţa unui adult. La un serviciu obişnuit trebuie să ţii întotdeauna cont de şeful tău şi de mediul în care lucrezi. În network marketing, lucrezi când ai tu chef. Poţi lucra o oră sau 24 de ore pe zi – Tu eşti propriul tău şef. Gândeşte-te ce senzaţie extraordinară e să mergi la culcare fără să pui ceasul să sune dimineaţa.

Când  devii parinte , apreciezi cel mai mult orele flexibile de lucru. Momentele pe care le petrecem cu copiii sunt fericire adevărată.

Compania ta proprie, fără capital.

Pentru a-ţi înfiinţa propria companie (tradiţională), ai nevoie de mulţi bani şi timp.
În plus, trebuie să găseşti o nişă pe piaţă pentru a avea succes. Dar ce faci dacă nu reuşeşti să îţi pui afacerea pe picioare?

Cu CaliVita® îţi poţi construi propria companie fără nicio investiţie iniţială – oamenii cu care vei lucra vor fi compania ta.Eşti sprijinit de brandul unei companii renumite, care îţi oferă o idee care funcţionează şi produse deja verificate.

În plus, toată logistica, formalităţile legate de vânzări, expediere, furnizarea informaţiilor de bază şi serviciul tehnic clienţi la CaliVita® sunt responsabilitatea companiei. Gama de produse este disponibila in centrele moderne CaliVita din Romania , unde personalul  amabil  si bine instruit este  pregatiti sa ii deserveasca pe clienti.

Produse de calitate inalta, situate pe palierul superior al ofertei de suplimente alimentare.

AvantajeDe mai mult de 25 ani în România, CaliVita international oferă peste 150 de produse naturale verificate, ce pot fi folosite pentru a preveni bolile cronice, care te fac să te simţi mai tânăr şi mai puternic, indiferent de trecerea timpului, te ajută să pierzi în greutate şi să te remodelezi .

Toate produsele CaliVita International sunt fabricate in Statele Unite ale Americii ,din ingrediente naturale ,in conformitate cu cele mai recente cercetari stiintifice,cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si sub controlul strict al FDA ( Food and Drug Administration ).

Combinatia  eficient a stiintei cu traditia confera cu adevarat unicitate produselor CaliVita. Printre substantele active prezente in acestea se numara, vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanti, aminoacizi si extracte din plante , care sunt combinate intr-un asemenea mod incat sa exercite un efect sinergic si sa imbunatateasca rezistenta organismuli,mentinindu-i sanatatea.

Compania CaliVita International ofera o garantie de 100% pentru calitatea produselor sale ,iar raportul pret/calitate  este unul exraordinar de bun.

Oameni interesanţi. Locuri interesante.

La un serviciu tradiţional, ai de-a face cu aceleaşi persoane zi de zi. Nu este uşor să schimbi mediul de lucru.Schimbarea mediului, la un serviciu obişnuit, adesea înseamnă schimbarea locului de muncă.

MLM îţi oferă posibilitatea de a lucra cu diferiţi oameni. Tu singur îţi alegi partenerii de afaceri. Nu trebuie să colaborezi tot timpul cu aceiaşi oameni. În plus, când participi la evenimentele tradiţionale organizate de CaliVita®, unde întâlneşti noi oameni minunaţi, poţi vizita cele mai interesante locuri de pe pământ.

Dezvoltarea personală şi sprijinul companiei CaliVita.

AvantajeMLM este o afacere unde trebuie să ne lărgim în continuu cunoştinţele.
Participând la traininguri, la prezentari medicale, cunoscând noi oameni şi învăţând despre modul lor de gândire, ne stimulăm dezvoltarea personală generală. Şansele de dezvoltare sunt foarte numeroase. Fiecare va găsi ceva pe gustul lui. Însă este necesar să iei parte la evenimentele şi întâlnirile organizate de sponsor sau de compania CaliVita®. Printre sursele valoroase de informaţie se numără, de asemenea, publicaţiile şi materialele CaliVita®, precum şi site-urile de cercetare.

Personalul medical joaca un rol foarte important in dezvoltarea companiei Calivita International. Personalul medical este sprijinit sa ia parte la cursurile de educare continua ,in cadrul intalnirilor Comisiei Internationale si a altor conferinte    medicale.Asfel,medicilor le este pus la dispozitie un cadru adecvat in care pot face schimb de experienta.

Pensia. Independenţa financiară.

Ştii ce pensie vei primi pentru că ţi-ai petrecut o treime din viaţă muncind? Mai bine spus,ştii cu siguranţă că o vei primi?

Pensia noastră MLM este grupul de colaboratori pe care am reuşit să îl clădim de-a lungul anilor.
Iar acesta va creşte în continuare, generând venit pasiv pentru următorii ani.

Şi, cel mai important, afacerea MLM CaliVita® este ereditară, ceea ce înseamnă că poţi transmite ceea ce ai creat copiilor sau nepoţilor tăi.

Puteti realiza toate acestea in doar cativa ani

Datorita afacerii noastre, puteti obtine un venit predictibil, proportional cu timpul si energia investite, intr-un interval relativ scurt si astfel  va puteti  garanta dumneavoastra  si familiei siguranta materiala.

In continuare, va invit sa vedeti un filmulet … interesant.