Produse digestie Calivita –
ajuta la intarirea sistemului imunitar, reducerea balonarii etc

Ai probleme cu digestia?
S-ar putea să nu fie doar un disconfort, ci și un semn că sistemul tău imunitar luptă să fie eficient.

Un tract digestiv sănătos este esențial pentru un sistem imunitar puternic.
Produsele pentru digestie Calivita sunt special concepute pentru o digestie eficientă și pentru a sprijini flora intestinală, ceea ce poate avea un impact direct asupra capacității tale de a lupta împotriva infecțiilor.

Produse pentru digestie

 

Produse pentru Digestie Calivita – Beneficii pentru sanatatea ta

 1. Suport pentru Flora Intestinală:
  Probioticele din aceste suplimente ajută la echilibrarea bacteriilor bune în intestine, esențiale pentru o digestie sănătoasă și un răspuns imunitar eficient.
 2.  Reducerea Disconfortului Digestiv:
  Enzimele digestive din produse ajută la descompunerea alimentelor, reducând balonarea, gazele și alte simptome ale indigestiei.
 3.  Absorbție Optimizată a Nutrienților:
  O digestie eficientă înseamnă că nutrienții esențiali din alimente sunt absorbiți mai bine, oferind corpului tău materialele necesare pentru a susține un sistem imunitar sănătos.
 4. Ingredientele Naturale:
  Fără aditivi sau conservanți artificiali, produsele pentru digestie Calivita folosesc doar cele mai bune ingrediente naturale, asigurându-te că ceea ce consumi este sigur și benefic pentru sănătatea ta.

In continuare, vei gasi cele mai cunoscute produse pentru digestie, deosebit de eficiente in sprijinul metabolismului:

Produse digestie

 1. ParaProtex (100 tablete)

  Asigura protectia  antiparazitară şi antimicrobiană.
  Prin ingredientele sale active, printre care se numără şi cunoscutul Pau d’Arco, asigură protecţia organismului împotriva infecţiilor cu viruşi, bacterii sau fungi.
 2. Nopalin (200 tablete)

  Stimulează detoxifierea şi are efecte benefice asupra funcţionării intestinelor, fiind o sursă bogată de fibre şi aprovizionând organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) şi minerale.
  Datorită efectului său diuretic, ajută la funcţionarea vezicii biliare şi a rinichilor.

 3. Green Care (24 tablete)

  Este un produs natural pe baza de lucerna si magneziu. Principalul scop este de a alcaliniza si a calma intregul tract digestiv, de a alimenta organismul cu aminoacizi, vitamine, clorofila si minerale, de a preveni sangerarile abundente si de a favoriza cicatrizarile si coagularile in diverse afectiuni si simptome in care organismul prezinta sau este predispus catre asa ceva.
 4. Pure Inulin – inulina din cicoare (198,5 grame)

  Produse digestie

  Pure Inulin contine pudra de inulina 100% pura, extrasa din cicoare, care sprijina functionarea sanatoasa a tractului gastrointestinal.
  Fibre hidrosolubile din inulina au capacitatea de a ajunge in colon in forma intacta, servind drept hrana pentru bacteriile benefice care se gasesc la nivelul colonului si care sunt responsabile de sanatatea acestuia. In acelasi timp, inulina reduce formarea de substante toxice la nivelul colonului si sprijina sanatatea sistemelor digestiv si imunitar.

 5. Acidophilus cu seminte de Psyllium (100 capsule)

  Acidophilus este un produs ce contine lactobacillus acidophilus si seminte de psyllium – 100mg in fiecare capsula.
  Produsul contine 100 capsule, recomandarea fiind de a se consuma 1 capsula zilnic sau conform indicatiilor.
  Este benefic pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal si care va ajuta sa protejati flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel incat sa puteti sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv.

 6. AC Zymes (100 capsule) si ACZYMES PLUS (60 capsule)

  AC-Zymes este un produs probiotic care conţine o concentraţie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus.
  Aceasta este o bacterie lactică extrem de rezistentă şi benefică pentru menţinerea sănătăţii sistemului gastrointestinal, înlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic şi participând la activitatea sistemului imunitar.

 7. Digest Ease (100 tablete)

  Substanţele active din tabletele Digest Ease sunt enzime digestive naturale care contribuie la descompunerea şi absorbţia nutrienţilor. Enzimele digestive nu sunt utile doar după o cină bogată sau după mâncăruri mai grele. Ele joacă şi un rol în tratarea anumitor probleme asociate digestiei şi reducerea simptomelor de balonare asociate unui regim alimentar bogat în fibre.

 8. Digestive Enzymes (100 tablete)Produse digestie

  Produsul Digestive Enyzmes conţine enzime digestive şi substanţe active de origine vegetală care contribuie la realizarea proceselor digestive. Dacă aveţi obiceiuri alimentare nesănătoase sau un stil de viaţă nesănătos, acest lucru poate duce la perturbarea echilibrului de la nivelul sistemului digestiv.
  Descompunerea nutrienţilor cu ajutorul enzimelor este primul pas către o bună absorbţie şi utilizare a acestora de către organism. Cu enzimele potrivite, puteţi stimula descompunerea lipidelor, proteinelor şi carbohidraţilor, venind astfel în ajutorul sistemului vostru digestiv şi al organismului.

 9. Papaya Plus (90 tablete masticabile)

  PapayaPlus este o tabletă masticabilă, cu un gust plăcut, pentru stimularea digestiei. Principalul său ingredient activ este papaina, o substanţă naturală foarte asemănătoare cu enzimele care digeră proteinele.
  Scopul său este de a descompune proteinele din alimentele noastre în componentele lor individuale, ajutând astfel organismul la realizarea procesului de digestie a proteinelor şi crescând eficienţa absorbţiei.

 10. Probio Balance (60 tablete)Produse digestie

  Flaconul Probio Balance contine 60 de tablete masticabile, cu gust placut, pe care fiecare copil si adult o va lua cu placere.
  Fiecare tableta contine patru miliarde UFC (unitati formatoare de colonii) de probiotice.
  Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compozitia tabletei se regasesc in flora intestinala sanatoasa.
  Ele contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infectiilor diareice si refacerea florei intestinale distruse. Prebioticele (fructo-oligozaharide) adaugate in continutul tabletei ajuta la fixarea si dezvoltarea probioticelor.

 

De Ce să Alegi Produsele pentru Digestie Calivita

Alegând Produsele pentru Digestie de la Calivita, nu doar că îți vei îmbunătăți digestia, dar vei contribui și la întărirea naturală a sistemului tău imunitar.
Cu o digestie optimă, corpul tău va fi mai bine pregătit să se apere împotriva agenților patogeni, crescându-ți șansele de a rămâne sănătos.