Produse pentru Imunitate Calivita

 

O imunitate scăzută nu doar că te face mai susceptibil la răceli și gripe, dar poate afecta și calitatea vieții, lăsându-te fără energie și făcându-te să te simți permanent obosit și apatic.

Alegând să sprijini funcția imunitară cu produsele Calivita, investești în binele tău, asigurându-te că zilele tale sunt pline de vitalitate și sănătate.

 

Beneficii Cheie ale Produselor Calivita pentru Imunitate:

 1. Suport Nutrițional Complet:
  Produsele Calivita sunt îmbogățite cu vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C, Zinc și Seleniu, care sunt cunoscute pentru efectele lor puternice de întărire a imunității.Immunvirex Calivita
 2. Antioxidanți Puternici:
  Suplimentele includ antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, protejând celulele de stresul oxidativ și susținând un sistem imunitar sănătos.
 3. Formula Naturală:
  Ingrediente de origine naturală, fără aditivi artificiali, asigurându-ți că primești cea mai bună calitate și eficacitate în sprijinul sănătății tale.
 4. Adaptogeni pentru Rezistență:
  Unele produse includ adaptogeni ca ginsengul și echinacea, care ajută la adaptarea corpului la stres, un factor important în menținerea imunității.

Mai multe beneficii pentru imunitate gasiti aici

Immunvirex (30 capsule) conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

 

Immunaid(180 capsule)  contine vitamine, minerale şi antioxidanţi si extractul de Gheara Mâţei -cu proprietăţi antimicrobiene şi antivirale.
Fiecare capsulă a produsului ImmunAid conţine o cantitate ridicată de extract de Gheara Mâţei cu rol în creşterea producţiei de celule cu rol imunitar.
Acţiunea complexă a produsului este completată şi de zinc, care stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar şi accelerează procesul de recuperare al organismului în urma unei viroze.

 

VirAgo (90 tablete)  este un produs complex pe bază de plante, ale cărui ingrediente sprijină funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar și ajută organismul în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor.
În compoziţia tabletelor VirAgo regăsim Echinaceea, extract din frunze de măslin, lizină, zinc, extract de Gheara Mâţei şi Pau D’Arco.

 

Spirulina Chlorella PLUS Calivita (100 tablete) conţine un amestec sinergic de alge spirulina şi chlorella îmbogăţit cu lucernă şi grâu încolţit pentru un efect complex.
Mixul de ingrediente este completat de un amestec patentat de substanţe benefice din fructe şi legume într-o formă concentrată pentru a asigura organismului un suport nutriţional complet.

 

Nu lăsa schimbările de sezon sau stresul cotidian să-ți pună în pericol sănătatea.
Cu produsele Calivita pentru imunitate, ai la îndemână o soluție eficientă și naturală pentru a te menține sănătos și plin de energie.

Nu aștepta să te simți slăbit! Începe acum sa iei produse pentru cresterea imunitatii și simte diferența pe care o poate face un sistem imunitar puternic.

Immunvirex Calivita
Immunaid Calivita