Acai Calivita – Sirop natural, organic

Antioxidant, antiinflamator si  anticancerigen,
previne diabetul, bolile cardiovasculare

Acest sirop delicios și nutritiv este obținut din fructele de Acai, recunoscute pentru proprietățile lor antioxidante excepționale și beneficii multiple pentru sănătate.

Beneficii Cheie ale Acai Organic Natural 

 • Antioxidanți Puternici: Bogat în antioxidanți naturali, Acai ajută la combaterea stresului oxidativ și susține sănătatea celulară.
 • Sprijin pentru Energie și Vitalitate: Nutrienții din fructele de Acai contribuie la niveluri de energie crescute și o stare generală de bine.
 • Bun pentru Sistemul Imunitar: Îmbogățit cu vitamine, Acai Organic Natural Syrup susține funcționarea eficientă a sistemului imunitar.

Pur și Natural: Acai Organic Natural Syrup este un produs 100% natural, fără adaosuri sau conservanți, păstrând integritatea și puritatea ingredientelor.

Mod de Utilizare: Acest sirop este simplu de integrat în dieta zilnică, fie ca atare, fie adăugat în smoothie-uri sau alte băuturi.

Pentru Cine este Ideal: Acai Organic Natural Sirop este o alegere excelentă pentru cei care caută o sursă naturală de antioxidanți și un impuls de vitalitate.

Aspecte dovedite din punct de vedere medical:

 • Este un antioxidant puternic, care elimină radicalii liberi din organism.Acai
 • Este un antiinflamator puternic.
 • Este un cardioprotector care protejază celulele arteriale.
 • Are efect benefic asupra metabolismului și asupra proceselor metabolice.
 • Foarte bun în procesul metabolic, manifestat prin numeroase simptome, printre care și un ridicat nivel de insulină, toleranță la glucoză, hipertensiune arterială și un nivel ridicat de trigliceride și colesterol.
 • Consumat timp de 1 lună, îmbunătățește metabolismul zahărului, reducând nivelul grăsimilor sanguine și al colesterolului.

Alte Beneficii ale siropului natural Acai Calivita

– Pulpa de Acai este bogata in acid oleic monosaturat, care este important pentru organism din mai multe motive: ajuta la penetrarea uleiurilor omega-3 in membrana celulelor si impreuna ajuta la crearea unor membrane celulare mai suple.
Fructul Acai este, de asemenea, bogat in cupru si are un nivel neobisnuit de mare de mangan (de mare ajutor in functionarea normala a muschiului cardiac).

– Prezinta proprietati antivirale si antialergice. Unele cercetari sugereaza chiar ca antocianii pot preveni cancerul, prin blocarea carcinogenezei la un nivel molecular si incurajeaza moartea celulelor tumorale. .

– Atat lycopen-ul cat si glutationul redus sunt renumite pentru efectele lor de prevenire a bolilor canceroase.

– Acai este bogat in fibre alimentare – o substanta care faciliteaza miscarea bolului alimentar in sistemul digestiv. Fibre din Acai ajuta sistemul digestiv sa descompuna hrana mai repede si curata, de asemenea, stomacul si intestinele de toxine.

– Fibrele din compozitie reduc riscul de boli precum diabet zaharat, boli cardiovasculare

 si tulburari gastro-intestinale cum ar fi constipatia, bolile inflamatorii intestinale, colita ulcerativa, hemoroizii, boala Crohn, diverticulita si cancerul de colon.

Scade oboseala ochilor si imbunatateste vederea. S-a constatat de-a lungul timpului ca un consum ridicat de afine imbunatateste vederea pe timpul noptii.

Pentru cine se recomanda Acai Calivita

 1. Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă puternică, în special fumătorilor, persoanelor care au un stil stresant de viaţă
 2. Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotriva Sindromului Metabolic
 3. Persoanelor care doresc protectie antiinflamatorie (boli degenerative, boli cardiovasculare, tumori, )
 4. Persoanelor aflate în căutare de suplimente organice gustoase pentru completarea curelor de slăbire.
 5.  Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.
 6.  Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismuluiAcai
acai calivita

Garanția Triplă a Satisfacției

 • Garanția Pretului Minim
  Garantie300Cumparati acest produs la pretul de depozit, cel mai mic pret posibil
  Daca gasiti in alta parte mai ieftin, primiti de 3X Diferenta!
 • Garanția Beneficiilor 
  Produsul are multe beneficii pentru sanatate asa cum au marturisit cei care l-au cumparat
 • Garanția Returului
  Daca nu sunteti multumit, il puteti returna in 30 de zile si primiti banii inapoi!

Daca aveti alte intrebari sau doriti detalii despre produs sau, doriti o consultatie telefonica Gratuita  , va rog sa ma contactati direct:

 • Telefon:  0040727359797  – Dan Paunescu
 • Email: info @ sursesanatate.ro