Cele mai frecvente intrebari

intrebari
Cine poate deveni membru si distribuitor CaliVita?
1. Orice persoana fizica ce a implinit 16 ani. 2. Persoane juridice: farmacii, magazine naturiste, spitale, cluburi sportive, societati comerciale
Cum pot deveni membru si distribuitor CaliVita?
Este foarte usor sa devii membru al retelei Calivita si sa te bucuri de toate avantajele oferite de calitatea de Membru Calivita International. Ai la dispozitie 2 modalitati pentru a deveni membru CaliVita: Varianta 1 Completezi un formular de inscriere online CaliVita de aici, Varianta 2 Faceti comanda ( de minim 90 Lei ) prin intermediul acestui site sau prin email la adresa info@terapii-naturiste.com sau telefonic la numarul 0727 35 97 97 dupa care furnizati-ne datele din actul Dvs de identitate (CNP, Serie, Adresa) .
Ce este codul de membru Calivita?
Codul de membru Calivita este un numar unic de forma 04022201050 cu ajutorul caruia fiecare distribuitor sau consumator Calivta este identificat in reteaua internationala Calivita. Codul de membru poate fi gasit pe cardul de membru pe care l-ati primit in momentul cand ai devenit membru calivita sau in partea superioara a facturii. Fiecare consumator sau distribuitor Calivita are nevoie de un Cod de membru Calivita valabil pentru a putea cumpara produse Calivita din magazinele si depozitele  Calivita. In lipsa unui cod de membru valabil nu se pot face cumparaturi din magazinele si depozitele oficiale  Calivita.
Cum devine membru Calivita o persoana juridica?
Pentru ca o firma sa devina membru Calivita sunt necesare urmatoarele acte:
  • copie dupa certificatul de inregistrare al firmei
  • copie dupa Cartea de identitate a reprezentantului firmei
  • contract de colaborare dintre firma  si  California Fitness, completat de mana, cu datele reprezentantului firmei, stampilat si semnat in 3 exemplare (documentul il vom trimite prin email)
  • imputernicire de reprezentare a firmei in relatia cu California Fitness, completat de mana, cu datele reprezentantului firmei, stampilat si semnat in 3 exemplare (documentul il vom trimite prin email)
De asemenea este necesar sa faceti si o comanda de produse calivita de minim 100 lei, In cazul persoanelor juridice taxele de expeditie a coletelor sunt suportate de  Calivita
Ce trebuie sa fac pentru a inscrie pe cineva?
Daca doresti sa inscrii pe cineva in reteaua calivita in Declaratia de Afiliere la rubrica Datele sponsorului trebuie sa introduci Numele si Prenumele tau iar in casuta codul sponsorului sa introduci codul tau de membru. Cu ajutorul codului de membru fiecare distribuitor poate sa incaseze bonusul cuvenit datorita:
  • comenzilor directe de produse Calivita si
  • comenzilor date de persoanele ce au devenit membri Calivita la recomandare ta.
Unde pot vedea structura retelei mele si Bonusul cuvenit
Bonusul Calivita si structura retelei calivita construita de tine poate fi vizualizat pe pagina Online Bonus Point introducand codul de membru si parola primita la inregistrare.
Vreau sa beneficiez de reducere dar nu vreau sa ma inscriu in reteaua Calivita. Cum fac?
In cazul in care codul tau de membru a expirat sau nu ai un cod de membru si doresti sa cumperi produse direct din depozitele calivita poti folosi codul meu de membru: 0402201050. Daca doresti sa devii membru calivita si nu ai un sponsor, poti trece in Declaratia de Afiliere numele Dan Paunescu si cod membru: 0402201050.
Am o farmacie. Pot distribui produsele Calivita in farmacie?
Acum este posibil ca suplimentele alimentare distribuite de Calivita International sa poata fi vandute si prin farmacii,alaturi de alte medicamente. Daca doriti sa comercializati produsele Calivita si in farmacia pe care o coordonati luati legatura cu noi prin email sau tel. 0727 35 97 97  si va vom ajuta ca farmacia dumneavoastra sa devina distribuitor autorizat al produselor distribuite de compania Calivita International. Orice farmacie care a devenit distribuitor al produselor Calivita va primi consiliere din partea noastra si va fi promovata prin intermediul acestui site.
Informatiile au fost preluate de pe situl oficial calivita: https://romania.calivita.com/faq-products