Mega B Complex – Supliment Natural Pentru Eliminarea Stresului si Imbunatatirea Sanatatii

Daca va confruntati cu situatii precum caderea parului, ruperea unghiilor, piele uscata, nivel crescut de stress, atunci Mega B Complex este pentru dumneavoastra

Mega B Complex = 100 de tablete – Complex de vitamina B

 • Simtiti ca sunteti tot mai stresat din cauza locului de munca sau indatoririlor casnice?
 •  Va confruntati cu probleme precum caderea parului sau piele prea uscata?

Atunci cel mai probabil suferiti de o deficienta de vitamina B.
Totusi, nu trebuie sa va alarmati, intrucat aceasta se poate repara rapid cu Mega B Complex de la Calivita

Mega B Complex 1

100% natural

Siropul concentrat extras din Gravital si Aloe Vera, cultivate organic si folosind tehnici moderne garanteaza un produs de o calitate exceptionala.

Mega B Complex 2

Reducere 10%

Comandati pe site sau telefonic si obtineti Pretul de Distributie plus alte 12 Beneficii.  Gasiti in alta parte un pret mai bun, primiti de 3X diferenta!

Mega B Complex 3

Livrare Gratuita!

Transport Gratuit prin Curier
In maxim 2 zile veti primi coletul, cu plata ramburs.
In plus, beneficiati de Reduceri si Oferte Promotionale!

Mega B Complex 4

Calitate si Garantie

Calitate certificata de FDA, USDA, GMP, MS, etc.
Garantie 100%
Nu sunteti multumiti, primiti banii inapoi!

Mega B Complex 5

 Energy- Memory
(100 tablete)

Pret Magazin: 118.23
Pret Membru CaliVita: 107.14

Mega B Complex contine urmatoarele ingrediente:

 • Vitamina B1; necesara pentru functionarea normala a sistemului nervos si a muschilor
 • Vitamina B2 ; utila in asimilarea fierului
 • Vitamina B3
 • Vitamina B4 (acid folic)
 • Vitamina B5 (acid pantotenic)
 • Vitamina B6 (piridoxina)
 • Vitamina B7
 • Vitamina B8
 • Vitamina B9 (inositol)
 • Vitamina B10
 • Vitamina B12

Beneficiile Produsului Energy&Memory de la Calivita 

Preventia raului de mare/avion/masina

Multe persoane se confrunta cu un rau de miscare si nu stiu care este cauza concreta, insa aceasta este des asociata cu deficienta de vitamina B

Mega B Complex 6
Mega B Complex 7

Preventia chelirii

Foarte importanta in special la barbatii trecuti de 40 ani, intruncat acestia au cele mai mari sanse sa se confrunte cu fenomenul de chelire

Scade nivelul de stress si elimina depresia

Studiile au aratat ca vitamina B are un rol esential in scaderea nivelului de stres si eliminarea depresiei, indiferent de cauzele ce au dus la formarea ei.

Mega B Complex 8
Mega B Complex 9

Ajuta in anorexie si ariboflavinoze

Daca va confruntati cu o lipsa a poftei de mancare sau leziuni ale mucoasei, atunci Mega B Complex este ceea ce aveti nevoie pentru a repara aceste probleme.

Mega B Complex 5

 Energy- Memory
(100 tablete)

Pret Magazin: 118.23
Pret Membru CaliVita: 107.48

Mega B Complex se recomanda pentru:

 • Elevi, studenti, medici (persoane care trec des prin perioade stresante)
 • Persoanele trecute de prima varsta
 • Persoanele cu probleme precum anorexia, alopecia sau ruperea unghiilor
 • Sportivilor de performanta

Beneficiile Mega B Complex

❖Vitamina B– VITAMINA NERVILOR DE OTEL

Vitamina B1 sau tiamina, întăreşte sistemul muscular şi sistemul nervos.
 Deficitul ei apare în ur­mătoarele circumstanţe: consum excesiv de alimente rafinate, ceai, produse marine crude şi în alcoolismul cronic. Primele manifestări de carenţă care apar în cadrul bolii numite „beri-beri” se instalează la nivelul sistemului nervos, iar în formele avansate este interesat şi sistemul cardiovascular.
Sugarii sunt extrem de sensibili la carenţa de tiamină, care poate să apară în condiţiile alimentaţiei lacto-făinoase prelungite, prin nediversificarea corespunzătoare.

Tiamina este un exemplu de vita­mină preţioasă pentru organism, având în vedere multitudinea con­diţiilor de inactivare: rafinarea excesivă, procesele de gastrotehnie, care presupun temperaturi ridicate, sterilizarea termică, congelarea, uscarea, sărarea, afumarea.

❖Vitamina B– ELIXIRUL PIELII SI AL UNGHIILOR FRUMOASE

Vitamina B2, sau riboflavina, este im­plicată în menţinerea integrităţii pielii, a mucoaselor, a unghiilor şi în funcţionarea sistemului nervos şi a acuităţii vizuale. Carenţa de riboflavină cauzează proble­me de piele mai ales în interiorul şi în jurul gurii. Sursele alimentare cele mai bogate sunt broccoli şi spanacul.  

Necesarul zilnic este de 1,2-1,6 mg.  Această vita­mină fiind foto şi termosensibilă,  se va păstra numai în recipiente de cu­loare închisă, fiindcă, sub efectul luminii soarelui, în decurs de 3 ore se distruge peste 75% din cantitatea de riboflavină.

❖Vitamina B– STRĂJERUL INIMII

Vitamina B3, sau niacina, este cunoscută în special prin efectele sale cardio protec­toare. Are efect de scădere asupra colesterolului total, hipertensiunii, trigliceridelor. Deşi se poate sintetiza şi în organism, alimentaţia îndelungată şi preferenţială cu po­rumb (mălai), alcoolism cronic, consumul exagerat de dulciuri, folosirea îndelungată de antihipnotice pot produce carenţa de B3.
 Necesarul zilnic este de 9-25 mg.

❖Vitamina B4 (acidul folic) favorizeaza absorbtia fierului, participa la metabolismul unor aminoacizi, la biosinteza aciziolor nucleici, impreuna cu alte vitamine are rol in biosinteza hemoglobinei si a globulelor rosii si de aceea este foarte utila in tratmentul unor anemii.

Lipsa acidului folic este un factor de risc pentru unele malformatii congenitale (spina bifida – coloana vertebrala deschisa la exterior). Recent, un grup de medici din Alabama a raportat ca acidul folic are un rol important in profilaxia cancerului de col uterin.

❖Vitamina B– PAZNICUL SILUETEI

Vitamina B5, sau acidul pantotenic, este implicată în producerea cortizonului, arderea grăsimilor şi scăderea stresului. Prin arderea grăsimilor, vitamina B5 are un efect pozitiv în menţinerea greutăţii corporale.  

Ajuta la mentinerea structurii si functiei normale a pielii si stimuleaza pozitiv cresterea si pigmentarea parului. Este indispensabila functionarii normale a glandelor supra-renale. Sursele prin­cipale care pot acoperi necesarul de 6-10 mg zilnic.    

❖Vitamina B– PAZNICUL SISTEMULUI IMUNITAR

Vitamina B6, sau piridoxina, este esenţială pentru buna funcţionare a sistemului imunitar, pentru metabo­lismul proteic şi al hemoglobinei. Are un efect pozitiv în lupta împotriva infecţiilor. Deficitul de vitamina B6,se manifetă prin scăderea rezistenţei organism lui şi apariţia unor manifestări neurologice.Participa la metabolismul aminoacizilor, al acizilor grasi esentiali si al fierului

Este absolut indispensabila formarii anticorpilor si a hematiilor (globulelor rosii). Deoarece are un rol important in metabolismul aminoacizilor, necesitatea utilizarii este in raport direct cu cantitatea de proteine consumate. Aportul crescut de proteine si un efort fizic sustinut si intens mareste considerabil necesarul de vitamina B6 in organism. Lipsa acestei vitamine afecteza structura si functionarea normala a tesutului muscular.

Observatiile clinice au dovedit ca un aport substantial de vitamina B6 contribuie, in mare masura la atenuarea tensiunii nervoase, a durerii asociate ciclului menstrual si la ameliorarea situatiei de greata. Este necesara pentru fixarea vitaminei B12. Actioneaza ca un slab diuretic natural.
Persoanele de vârsta a treia, în special cele cu alimentaţia unilaterală, prezintă un risc de carenţă de vitamina B6. De aceea, în cazul acestor persoane se recomandă un aport crescut de vitamina B6 prin respectarea unui stil de viaţă sănătos. Sunt recomandate suplimente vitaminice.

❖Vitamina B7(biotina, vitamina H) este componenta a unor enzime care contribuie la metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor. Arnelioreaza durerile musculare consecutive oboselii si contribuie la mentinerea integritatii pieliiImpiedica incaruntirea si caderea parului, fiind utilizata cu rezultate bune si in prevenirea alopeciei (chelirii). Sportivii necesita cantitati mai mari din aceasta vitamina. Avidina din oul crud intarzie absorbtia acestei vitamine.

❖ Vitamina B8(colina) este sintetizata si in organism, dar in cantitati insuficiente. Impreuna cu inozitolul (ambele substante sunt componente ale lecitinei) favorizeaza legarea acizilor grasi liberi, prevenind steatoza hepatica (incarcarea ficatului cu grasimi). Impiedica de asemenea depunerea colesterolului pe peretii arteriali.

Contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism. Lipsa colinei duce la perturbarea activitatii cerebrale si la scaderea capacitatii de memorare.

❖ Vitamina B9(inozitolul) favorizeaza cresterea parlui si previne ateroscleroza. Impreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor – componente esentiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, este absolut indispensabila transmiterii influxului nervos si, deci, activitatii cerebrale. Are si un efect calmant pronuntat.

Vitamina B10(acidul para-amino-benzoic sau PABA) contribuie la metabolismul fierului si la formarea hematiilor (globulelor rosii). Favorizeaza sinteza acidului folic si absorbtia acidului pantotenic. Lipsa PABA duce la incaruntire si aparitia eczemelor.

Vitamina B12 – VITAMINA ANTIANEMICA

Citinocobalamina, sau vitamina B12, este implicată în producerea de celule roşii. In cazul carenţei, apar fenomene patologice digestive, nervoase, psihiatrice, hemoragii şi scăderea capacităţii de apărare a organis­mului faţă de infecţii.
Vitamina B12 se găseşte doar în alimentele de origine animală: carne, peşte, gălbenuş de ou, lapte. Carenţa se instalează în cazurile în care aportul acestor alimen­te este deficitar sau lipseşte: regimul strict vegetarian, alcoolism cronic, tulburări digestive.
Pentru ca vita­mina B12 să poată fi absorbită, stomacul trebuie să producă o substanţă numită factor intrinsec.
Persoanele vârstnice sau cei cu afecţiuni gastrice trebuie să consume cantităţi mai mari de vitamina B12 prin suplimentare. 

Preparatele de complex vitaminic B sunt utile oricarei persoane, deoarece reduc efectele nefaste ale stresului si simptomatologiile asociate acestuia, iar sportivilor le sunt aproape indispensabile. Datorita efectelor terapeutice, sunt un supliment alimentar valoros si in prevenirea si tratarea alergiilor, tulburarilor neurologice si psihice.

 

Afectiuni si simptome in care se recomanda Mega B Complex Calivita

Complexul vitaminic Mega B complex CaliVita cuprinde toate vitaminele din grupa B, vitamina H (biotina), acid paraminobenzoic (PABA), colina si inozitol. Toti acesti compusi vitaminici isi exercita efectele biochimice si fiziologice in mod sinergic, intr-o stransa interdependenta.

Deoarece vitaminele complexului B sunt solubile in apa, preparatele moderne cu absorbtie intestinala lenta (retard) sunt preferate fiindca asigura o concentratie sangvina in B-Complex constanta pe un timp mai indelungat.

Este foarte putin cunoscut faptul ca unele simptome, cum ar fi caderea si incaruntirea prematura a parului, matreata, deshidratarea pielii, friabilitatea unghiilor, pot fi ameliorate doar prin asigurarea unui aport suficient de vitamine B, fara a se utiliza sampoane sofisticate sau creme scumpe.

Energy and Memory 90 tablete = 90 gr.

o tableta contine:
Colina…………………………………….. 200 mg
Extract de guararna…………………….100 mg
Lecitina……………………………………100 mg
Vitamina C……………………………….. 60 mg ……………100 % din *DZR
Vitamina E…………………………………10 mg…………….33,3% din *DZR
Magneziu…………………………………. 50 mg…………….14,3% din *DZR
Zinc ………………………………………… 5 mg……………..33,3% din *DZR
Seleniu…………………………….. ….. 20 mcg……………..20,0% din *DZR
Excipienti………………………………….. q.s.

*DZR=Doza Zilnica Recomandata

Mod de administrare:

2X1 tablete / zi (dimineata si la pranz )sau conform recomandarilor.

Ştiaţi că ?
O tabletă de Energy & Memory furnizează tot atâta cofeină cât o cafea espresso !

Stiaţi că în 2004 mai mult de o treime din populaţia adultă a Americii a adormit la volan – fapt recunoscut chiar de ei?

Pentru cine se recomanda

 • Cei ce trec des prin perioade stresante
 • Persoanele trecute de prima varsta
 • Persoanele cu probleme precum anorexia, alopecia sau ruperea unghiilor
 • Sportivilor de performanta

 

Certificari internationale

Certificat organic de la USDA
USDA Organic este oganismul din SUA care certifica daca un produs este sau nu organic pe baza unor standarde de calitate stricte.  Acesta certificare este considarata cea mai elocventa la nivel mondial. Mai multe detalii despre certificarea organica USDA puteti afla pe site-ul www.usda.gov

Certificat Organic Eu Organic
EU Organic este organismul care certifica organic produsele la nivel European. De asemenea pentru a obtine certificarea sunt necesare anumite standarde de calitate foarte stricte.  Mai multe despre certificarea organica la nivel european puteti afla pe site-ul ec.europa.eu
Alte avize si certificari:

FDA – Food and Drug Administration din America cotat cel mai dur forum mondial in domeniu.

GMP – Good Munufacturing Practice din America – reprezentand bunele practici la fabricarea produselor.

Avize de la Ministerului Sanatatii din Romania:

Quality CertificateCertificate of Health and Free Sale