Stimulente pentru Managerii Calivita

Membrii care ating niveluri superioare beneficiaza de bonusuri suplimentare, reziduale, numite Premii Manageriale.

Ele sunt  echivalentul unei pensii private, in urma calificarii si mentinerii la anumite nivele superioare in aceasta activitate

Manager Calivita 1

Iata si alte Avantaje pe care le pot avea Managerii Calivita

 1. Premii Manageriale
 2. Seminariile Succesului (Excursie pentru 2 persoane in locatii exotice)
 3. Balul Calivita
 4. Conferinte Anuale
 5. Academia de Business Calivita
 6. Seminarii de afaceri
 7.  Clubul Managerilor
 8. Conferinţe medicale
 9. Consultaţii, sesiuni de coaching

Programele de training de cea mai înaltă calitate îţi pot sprijini atât dezvoltarea personală, cât şi pe cea profesională, permiţându-ţi să înveţi marketingul în reţea şi managementul de la nivelul de bază la cel mai înalt.

Între timp, îţi vei dezvolta abilităţi pe care le poţi folosi cu succes nu doar în domeniul construcţiei de reţea, ci în orice domeniu al vieţii.

Manager Calivita 2Membrii CaliVita călătoresc în întreaga lume, an de an. Astfel, ei pot beneficia de  excursii de lux în destinaţii exotice îndepărtate, cum ar fi Brazilia, Thailanda, Insulele Bahamas, Las Vegas, Hawai şi multe altele.

Mai mult, evenimente elegante, organizate cu stil, au loc în fiecare iarnă în mari capitale europene, cum ar fi Roma, Paris, Berlin, Viena, Prag, Atena, Budapesta şi multe altele.

Nu în ultimul rând, te poţi bucura de o vacanţă de vară mediteraneană într-un mediu relaxat, unde poţi însă participa la workshopuri, consultaţii cu top managerii sau te poţi relaxa pe plajă, ascultând muzică live, dansând sau participând la diferite competiţii sportive.

Conferinte Anuale

conferinte anuale calivita

Anul 2016 a fost cu totul special pentru CaliVita România! S-au împlinit 20 de ani de când compania a pus bazele uneia dintre cele mai solide afaceri în domeniul suplimentelor alimentare de pe piaţa românească de profil, iar Calivita a ales să sărbătorească acest moment printr-o Conferință a liderilor care a avut loc la Hotel Sheraton.

Evenimentul a fost deschis tuturor doritorilor interesați de oportunitatea oferită de CaliVita sau de produsele acesteia, care vor putea fi și degustate. De asemenea, participanții, au beneficiat de o serie de surprize, tombolă, de șampanie și, evident, de experiența liderilor din România ai companiei.

Tabara calivita

Manager Calivita 3În fiecare an organizăm Tabăra de Vară CaliVita, unde, pe lângă instruire şi schimb de experienţă, vă puteţi relaxa şi distra alături de colegi şi prieteni.

Tabăra de Vară reprezintă, de peste 15 ani, cel mai îndrăgit eveniment CaliVita şi nu e greu să ne dăm seama de ce.

Aici poţi participa la jocuri interactive educative, workshopuri şi consultaţii gratuite cu managerii de top, concepute să îţi ofere instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a avea succes pe termen lung.

Consultatii medicale GRATUITE

consultatii medicale

Consultatiile vor fi acordate la CM Sanatatea din Craiova sau telefonic (daca sunteti din alte localitati), Dr. Dan Mihai Navolan 

În urma consultului veți primi recomandări personalizate de tratament cu produse naturiste directionate catre problemele dumneavoastra cat si sfaturi despre un stil de viata adecvat, dieta si profilaxie.

Servicii oferite:

 • Evaluarea computerizata a starii de sanatate prin biorezonanta cu aparatele Scio si Oberon;
 • Analiza de sange prin metoda Dark Field (microscopia in camp intunecat);
 • Terapii complementare prin biorezonanta si tratamente cu produse naturiste (nu se exclude tratamentul alopat);
 • Terapii si formule de tratament cu apa alcalina de la Aquarion.

BALUL ANUAL CALIVITA

Manager Calivita 4Balul CaliVita este cel mai important şi mai elegant eveniment al companiei, care se desfăşoară de cele mai multe ori într-o mare capitală europeană, pe covorul roşu al unei locaţii cu stil.

Acest eveniment se concentrează pe recunoaşterea şi celebrarea succesului tău într-un mediu memorabil, de obicei la un hotel de 5 stele, în oraşe ca Roma, Paris, Berlin, Viena, Praga, Atena, Budapesta.

La acest eveniment internaţional participă cei mai valoroşi membri CaliVita, aflaţi la niveluri manageriale.

Am participat aproape la toate ediţiile Taberei de Vară de până acum, timp de 10 ani. Momente minunate, o atmosferă magică alături de prieteni şi colegi, distracţie, jocuri creative şi amuzante.

Petrecerile organizate seară de seară de companie sunt extrem de reușite, toată lumea se simte minunat. Dimineaţa toţi sunt plini de energie, odihniţi şi relaxaţi.

E timp şi de sport şi de lecţii de dans. În fiecare an ne întoarcem acasă motivaţi şi cu un bagaj de cunoştinţe sporit.

Iwona Andrys, DSPM

Polonia

Nu există nicio dovadă mai potrivită a succesului înregistrat de Tabăra de Vară CaliVita decât faptul că în 2016 vom ajunge la ediţia a 15-a!

Pentru cei ce vin prima dată, acesta poate fi cel mai grozav eveniment CaliVita al anului.

Pentru alţii, este o posibilitate în plus de a se distra la un „crazy Party”, înconjuraţi de colegi şi de prieteni dragi, iar pentru cei mai obosiţi sau în lipsă de inspiraţie este un loc unde se pot reface şi se pot reinventa.

Marius Galiceanu, DGPM

Romania

Am fost de mai multe ori în Tabăra de Vară şi de fiecare dată a fost extraordinar.

Însă experienţa de anul trecut a depăşit cu mult toate aşteptările: un peisaj superb, o privelişte minunată de la fereastra hotelului, consultaţii, întâlniri de afaceri, discuții cu prieteni din diferite ţări, petreceri în fiecare seară, relaxare, plajă, soare, o piscină superbă şi marea la 50 m depărtare.

Dacă la toate astea mai adaugi şi vremea superbă de care am avut parte, vei înţelege de ce toată lumea vrea să participe și la Tabăra de anul acesta. Merită să îţi iei concediu în iunie şi să vii cu noi!

Wiesia Podlaska, SM

Polonia

Aştept cu nerăbdare să fim din nou în Tabăra de Vară, noi şi echipele noastre: şase zile memorabile la soare, la mare, cu excursii fascinante, chiar şi cursuri organizate pentru cei dornici să afle noutăţile, distracţie şi multă adrenalină! Fiecare calivitian merită să îşi încarce bateriile acolo şi să se simtă cu adevărat important!

Victoria Voicu, SPM

Romania

Tabăra de Vară înseamnă distracţie, oameni pozitivi şi prieteni noi. E ca un balon de energie, ca să spun aşa, care te introduce într-o atmosferă electrizantă şi îţi încarcă bateriile pentru tot restul anului!

Te înarmează împotriva refuzurilor şi îţi modifică atitudinea. Tabăra este întotdeauna aceeaşi, însă experienţa ta se modifică de la an la an şi te dezvolţi împreună cu echipa ta.

Szepesi Mária, SPM

Ungaria