Stimulente pentru Managerii Calivita

 

Te-as ruga sa raspunzi la cateva intrebari:

 • Esti o persoana ambitioasa?
 • Vrei o activitate care sa-ti aduca satisfactii financiare?
 • Iti place sa–ti faci o multime de prieteni?
 • Iti place sa calatoresti?
 • Doresti o viata mai buna si fara griji?

Daca raspunsul este afirmativ, exista o solutie – Calivita:

CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial.
Reteaua creste ca ramurile unui copac si, pe masura ce se intinde, devine mai puternica si mai rodnica iar Distribuitorii si Managerii sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.

Membrii care ating niveluri superioare beneficiaza de bonusuri suplimentare, reziduale, numite Premii Manageriale.
Ele sunt  echivalentul unei pensii private, in urma calificarii si mentinerii la anumite nivele superioare in aceasta activitate.
Iata care sunt cele mai importante:

Premii pe care le poate obtine un Manager Calivita:

 • Premiul Manager: 5%
  Pentru a avea dreptul la premiul de Manager CaliVita® International de 5%, trebuie întrunite următoarele condiţii:
  – atingerea statutului de Manager (întrunirea condiţiilor de bază stipulate de Regulamentul Statutului de Manager şi a altor condiţii) şiPremiu stabilitate
  – o linie personală de sponzor de 21% şi obţinerea a 38.000 PB sau mai multe linii sponzorizate de 21%
 •  Premiul Executiv 
  CaliVita plăteşte un premiu de 1% membrilor al căror număr de Puncte Bonus de Grup Personal (PBGP) e de 140.000 sau mai mare.
  CaliVita plăteşte un premiu Executiv de 2% membrilor al căror număr de Puncte Bonus de Grup Personal (PBGP) e de 190.000 sau mai mare.
 •  Premiul de Argint 
  Membrii care ajung la nivelul de GPM şi DSPM sau la niveluri superioare au dreptul la premiul de argint sau la premiul de argint dublu.
 • Manager Calivita Premiul de Aur 
  Ajungând la nivelul de GPM sau la un nivel superior, membrii au dreptul la premiul de aur (pe lângă cel de argint).
 •  Alte recompense financiare 
  Ajungând la nivelurile de Director, Director Executiv sau Senator, membrii primesc – pe lângă premiile de argint şi de aur – o recompensă financiară care se acordă o singură dată. (vezi Regulamentul de funcţionare).Mai multe detalii despre premiile manageriale.

Iata si alte:

Avantaje pe care le pot avea Managerii Calivita

 1. Seminariile Succesului (Excursie pentru 2 persoane, in locatii exotice)
  Managerii CaliVita călătoresc în întreaga lume, an de an.
  Manager CalivitaAstfel, ei pot beneficia de  excursii de lux, platite de Compania Calivita,  în destinaţii exotice îndepărtate, cum ar fi Brazilia, Thailanda, Insulele Bahamas, Las Vegas, Hawai şi multe altele.

 2. Balul Calivita
  Balul
   CaliVita este cel mai important şi mai elegant eveniment al companiei, care se desfăşoară de cele mai multe ori într-o mare capitală europeană, pe covorul roşu al unei locaţii cu stil.
  Acest eveniment se concentrează pe recunoaşterea şi celebrarea succesului tău într-un mediu memorabil, de obicei la un hotel de 5 stele, în oraşe ca Roma, Paris, Berlin, Viena, Praga, Atena, Budapesta, etc
 3. Tabara Calivita
  O vacanţă de vară mediteraneană într-un mediu relaxat, unde pot participa la workshopuri, consultaţii cu top managerii sau te poţi relaxa pe plajă, ascultând muzică live, dansând sau participând la diferite competiţii sportive.
 4. Conferinte Anuale
 5. Academia de Business Calivita  (Seminarii de training pentru dezvoltarea afacerii )
  Programele de training de cea mai înaltă calitate îţi pot sprijini atât dezvoltarea personală, cât şi pe cea profesională, permiţându-ţi să înveţi marketingul în reţea şi managementul de la nivelul de bază la cel mai înalt.
 6.  Conferinţe medicale
 7. Consultaţii, sesiuni de coachingDespre Compania Calivita

  Despre Afacerea Calivita

   

  Pasi catre Succes

  Cum poti deveni Lider

  Intrebari si Raspunsuri despre Avantajele de care poti beneficia ca Distribuitor Calivita

  Daca va hotarati sa incepeti Afacerea CALIVITA, veti beneficia de consultanta gratuita in ceea ce priveste afacerea si modul de utilizare a produselor.

  Va voi arata cum puteti sa va schimbati viata in totalitate, traind LIBER si cu BANI si facand parte dintr-o Companie cu un potential fantastic si dintr-o Familie care ii ajuta pe membrii sai sa duca o viata mai bogata fizic, emotional (spiritual) si financiar.

  Daca aveti intrebari, nelamuriri, va rog sa ma contactati direct si va voi oferi toate informatiile necesare.

  • Telefon: 0727 35 97 97 – Dan Paunescu
  • Email: info@sursesanatate.ro

M-am intalnit cu produsele firmei CaliVita in momentul in care cei doi copii ai mei aveau cea mai mare nevoie de ele. Am folosit: Acidophylus, Full Spectrum, Super Soya Lecitin, Beta Caroten, Spirulina, Garlic, Vit.C 1000 pentru inceput. Dupa niste luni de zile am vazut ca cei doi copii ai mei nu au mai racit, erau mai energici si retineau mai usor tot ce aveau de invatat. Asa ca, din experienta personala, spun ca produsele sunt extraordinare si cel mai firesc lucru este să recomanzi şi altora ceea ce îţi place, de ceea ce eşti mulţumit.Manager Calivita

Cum am ajuns dintr-o consumatoare, manager Calivita?
Pentru inceput am participat la Seminarul de Succes, din 30 octombrie 1999, de la Sala Palatului, am cunoscut manageri care vorbeau despre vise, dorinte si impliniri. Seminar dupa seminar deveneam mai increzatoare in fortele proprii si dornica sa urc o treapta mai sus (eram nivel 4%, 7%).  In ianuarie 2002 am urcat la nivel de 10%, nu a fost usor, dar nici foarte greu.  In martie 2004 am urcat la nivel de 18% si in august 2004 la nivel de PalmManager.
Bonusul pe care l-am primit a depasit de 10 ori salariul pe care il aveam (300 lei in anul 2004) si pur si simplu m-am trezit implicata in afacere si am renuntat la servici.

Mariana Simileanu

Executiv Manager, Braila

Am început cu paşi mici, dar, datorită ideii revoluţionare de shared marketing din sistemul CaliVita, care se bazează pe creşterea Manager Calivitaexponenţială, am ajuns să ajut direct şi indirect zeci, sute sau mii de oameni! Vreau să fiu persoana cea mai inspirată şi plină de energie din grup, ca să îi inspir şi pe ceilalţi. Iar evenimentele CaliVita sunt cele mai potrivite surse de energie şi inspiraţie.

În ultimii ani, CaliVita mi-a făcut cadou vacanţe de lux în locuri exotice: Hurghada, Thailanda, Mexic, Antalia, Portugalia, unde am fost cazaţi la hoteluri de 5 stele şi unde ne-am întâlnit şi ne-am distrat cu prietenii din alte ţări, care au aceleaşi preocupări şi standarde. Partea cea mai frumoasă este că apoi vii acasă şi constaţi că, între timp, ţi-a crescut bonusul, datorită sistemului de marketing CaliVita.

 

Cornelia Alexa-Cojocaru

Gold Palm Manager

CaliVita reprezintă o şansă pentru fiecare să îşi trăiască viaţa aşa cum a visat şi, după părerea mea, poate sunt subiectiv, este o 

Manager Calivita

oportunitate perfectă. Ai ocazia să îmbini sănătatea cu businessul, cu o viaţă de calitate şi, cu cât vei consuma mai mult din afacerea ta, cu atât vei deveni mai sănătos, mai bogat şi mai energic.

Produsele sunt extraordinare, apoi sistemul de plăţi este mai mult decât motivaţional şi, nu în ultimul rând, oamenii. Oamenii sunt minunaţi. 

 

 

Alexandrina şi Marius Galiceanu

Double Gold Palm Manager