Shark Aid

Shark Aid este un supliment alimentar care conţine cartilaj de rechin, contribuind în mod eficient la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor. Cartilajul de rechin este bogat în substanţe care se regăsesc şi în cartilajele umane, cum este sulfatul de condroitină, care, printre altele, este cunoscut pentru efectul său anti-inflamator.

Beneficiile cartilajului de rechin.
Recomandari de consum.

– Studiile de laborator şi studiile preliminare clinice au evidenţiat efectul pozitiv al cartilajului de rechin în psoriazis,  fiind util în controlul leziunilor psoriazice prin inhibarea formării vaselor de sânge ce irigă leziunile, dar şi prin efectul antiinflamator .

– Glucozamina sulfat si condroitina sulfat din compozitia cartilajului de rechin aduc beneficii importante în bolile reumatismale degenerative,  determinand ameliorarea simptomelor (cum ar fi durerea) si a functiilor (cum ar fi mobilitatea).

– Prin stimularea proceselor de refacere a tesutului conjunctiv si a lichidului intraarticular contribuie la reducerea inflamatiei, fiind util in recuperarea dupa traumatisme musculare si articular,e mai ales in cazul sportivilor.

– S-au efectuat multiple studii clinice in care pacientii cu diferite forme de cancer au urmat tratament cu cartilaj de rechin, deoarece s-a constat ca anumite substante din compozitia sa inhiba angiogeneza (formarea de capilare sangvine), distrug celulele canceroase in mod direct sau stimuleaza  sistemul imunitar.

In momentul dezvoltarii masei tumorale, se formeaza o retea vasculara proprie tumorii. Cartilajul de rechin inhiba formarea acestor vase de sange (care o alimenteaza cu substante nutritive) si opreste dezvoltarea tumorii .

Totusi, mai este nevoie si de alte studii clinice pentru a confirma eficienta cartilajului de rechin in tratarea cancerului, de aceea  nu se administreaza ca substitut al tratamentului prescris de medicul oncolog pentru cancer, ci ca tratament adjuvant.

– Cartilajul de rechin contine o cantitate crescuta de calciu si fosfor, astfel se explică de ce poate fi util in ameliorarea osteoporozei, mai ales la menopauza cand se produce o demineralizare osoasa mai accentuata.

– Stimuleaza imunitatea organismului si producerea de anticorpi.

Recomandari de consum:

– Sportivilor si persoanelor care efectueaza munci fizice, pentru a ameliora efectele efortului intens asupra cartilajelor.

– Varstnicilor, pentru a contribui la functionarea sanatoasa a cartilajelor si condrificarea (formarea cartilajelor) adecvata.

– Ca adjuvant in cazul artritei reumatoide.

– persoanelor care se confrunta cu afectiuni tumorale, ca adjuvant

Oferta speciala! 10% Reducere, Transport Gratuit!

pret redus produse calivita

Beneficiile Produsului SharkAid:

  • împiedica dezvoltarea si cresterea tumorilor, în special a celor solide• stimuleaza sistemul imunitar• tratează tumori la ficat şi rinichi• ameliorează boli de piele (psoriazis), boli de ochi• sprijină regenerarea cartilajului,