Despre calitatea produselor CaliVita

Consumul suplimentelor alimentare reprezinta o componenta utila si importanta a unui stil de viata modern. Dar NU este totuna ce calitate si compozitie alegeti.

Majoritatea produselor noastre sunt fabricate în SUA, cu respectarea celor mai stricte standarde de calitate farmaceutică. Procesul de producţie se desfăşoară cu respectarea condiţiilor stricte de calitate şi cerinţelor GMP (Good Manufacturing Practices), cu monitorizarea continuă şi verificarea sistematică de către FDA (Food and Drug Administration).

Produsele noastre corespund în totalitate şi reglementărilor UE.

Experienta

 

De mai bine de 20 de ani, în baza unor fundamente şi a unor experienţe remarcabile de specialitate, oferim produse conform celor mai înalte standarde de calitate.

Calitate

Traditie si Inovatie

 

La fabricarea suplimentelor noastre alimentare, ne străduim întodeauna să utilizăm materii prime naturale, atunci când acest lucru este realizabil din punct de vedere tehnologic, scopul nostru fiind utilizarea şi prelucrarea pe o scară cât mai largă a substanţelor active vegetale provenite din culturi bio.

Pe lângă inovaţiile bazate pe cele mai recente rezultate ale cercetărilor ştiinţifice, întrebuinţăm şi plante care au fost utilizate de sute de ani în medicina tradiţională.

Ca urmare a dezvoltării Companiei noastre, ne străduim ca, dintre formele chimice permise, să le utilizăm pe cele organice, cu o absorbţie mult mai bună.

Compoziţia produselor noastre este stabilită în aşa fel încât acestea să acţioneze sinergic în organism (să îşi potenţeze reciproc efectul).

Calitate

Certificate de calitate

Calitatea excelentă a produselor noastre este certificată de următoarele sigle:CalitateUn certificat eliberat de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite (USDA), care garantează faptul că produsul îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi considerat produs organic.CalitatePrincipalul obiectiv al siglei europene este de a facilita identificarea produselor organice de către consumatori. Folosirea siglei şi etichetarea corectă sunt obligatorii pentru toate alimentele preambalate produse în Uniunea Europeană.CalitateSuplimentele noastre alimentare sunt produse şi comercializate sub auspiciile Autorităţii pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA şi respectă condiţiile impuse de aceasta.Calitatereprezentând bunele practici la fabricarea produselor. Producția suplimentelor noastre alimentare se desfășoară cu respectarea strictă a procedurilor GMP de management și control al calității. Standardul GPM ne asigură că produsul – medicament, supliment alimentar sau aliment – respectă o serie de reguli esențiale de asigurare a calității, de la producerea materiilor prime și mâna de lucru care participă la producție, până la distribuirea produsului finit. Agenția de Protecție a Mediului din SUA (EPA sau USEPA). Certifică faptul că produsele sunt ecologice (conțin 100% substanțe biodegradabile, de origine vegetală – inclusiv ambalajul). Parfumurile naturale utilizate sunt conforme cu IFRA (Asociația Internațională a Parfumurilor). Ceea ce ne îndreptățește să aplicăm produselor logo-ul DfE: Designed for the Environment (Creat pentru mediul înconjurător).United states environmental protection agency. Conformité Européenne. Produsul îndeplineşte în totalitate reglementările Uniunii Europene. Eco Bio Cosmetics – este caracterizat prin:Internaționale Gesellshaft für Electrosmog-Forschung IGEF Ltd. Produs testat şi recomandat de Instituţia Internaţională pentru Cercetarea Electrosmogului (IGEF).
  • Absența ingredientelor de origine nevegetală este considerată sigură  d.p.d.v. alergenic, iritativ sau cu posibilă afectare a sănătății umane.folosirea ingredientelor din plante organice și sălbatice și
  • absența materialelor din mediul înconjurător
Ecogrup Italia – certifică produsele cosmetice în legătură cu două platforme:
  1. ”Natural and Organic Cosmetics Ecosmetica” standard al ecogrupului Italia, garantează consumul sigur și califică comp.
  2. ”Nature” standard apărut recent și promovat pe piețele internaționale și europene