Compania CaliVita International

CaliVita International este o companie de tip share – marketing,  de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii.

afacerea calivita

Ea a fost fondată acum 27  de ani, in SUA. In prezent, are filiale deschise în peste 30 de ţări in Europa si America.
Aici gasiti un scurt istoric al companiei Calivita si cine sunt consilierii strategici.

CALIVITA este o companie americana,  producator si distribuitor de  preparate naturale de o calitate fara precedent, în compozitia carora intra vitamine, substante minerale, oligo-elemente, antioxidanti, aminoacizi, extracte din fructe, plante medicinale, peste si alge.
Toate aceste elemente, combinate si dozate optim, sunt transformate – prin prelucrare la rece si în vid – în capsule, tablete, respectiv sucuri concentrate.

Valorile Companiei Calivita sunt construite
pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare.

Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Misiunea Calivita este de a oferi tuturor o Viaţă de Calitate:
O minte, un corp și un buzunar,  sănătoase!

Când aparţii Comunitatii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive.

CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial.

Distribuitorii Calivita pot cumpara produsele la pret de Distribuitor si apoi le pot vinde la un pret de vanzare cu amanuntul, realizand astfel un profit de 25%. De asemenea, acestia isi pot sponsoriza prietenii,cunostintele si membri familiei sa devina Distribuitori, ajutandu-i si pe altii sa atinga succesul in Retea.

Reteaua creste ca ramurile unui copac si, pe masura ce se intinde, devine mai puternica si mai rodnica iar Managerii sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.

De mai bine de 20 de ani, în baza unor fundamente şi a unor experienţe remarcabile de specialitate, Calivita ofera produse conform celor mai înalte standarde de calitate 

Compania

De ce sa alegem CaliVita?

 

  • Posibilitati financiare nelimitate
  • Ai propria ta afacere, fara investitie initiala
  • Logistica este asigurata de companie, tu nu ai nicio grija
  • Asigura pensie, diferite premii si bonusuri multiple
  • Esti propriul tau sef, lucrezi cand ai chef
  • Ai posibilitatea sa calatoresti si sa-ti faci noi prieteni
  • Sprijina dezvoltarea personala prin traininguri si seminarii
  • Ofera peste 100 de produse naturale verificate si de calitate

Ani de experienta in domeniul produselor naturiste

Milioane de consumatori satisfacuti

Miliard de Euro, cifra de afaceri

de tari, se vand produsele Calivita

Milioane de membri inregistrati

de Rolls-Royces, valoarea bonusurilor acordate distribuitorilor