Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

valori calivitaSuntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.
ÎncredereValori

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri. 

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă. 

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune. 

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor. 

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar. 

ValoriMuncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori. 

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile. 

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Preluare de pe situl companiei:  https://romania.calivita.com/about-calivita Ceredem că membrii comunității noastre clădite pe solidaritate și apreciere reciprocă, prin experiența grijii manifestate, pot avea experiența bucuriei vieții active, de calitate, izvorâte din sănătate și sentimentul de independență financiară, astfel se pot încărca emoțional și spiritual și pot ajunge la împlinire !

IMAGINEA VIITORULUI:

Imaginea de viitor a companiei CaliVita Internațional constă în produsele sale de calitate care susțin sănătatea, afacerea CaliVita, care oferă libertate financiară, grija personalizată față de membri și să devină prima rețea de socializare din lume, care funcționează ”din suflet” ! 

INTERES SINCER + SUSȚINERE ”DIN SUFLET” = VIAȚĂ DE CALITATE

 Te invit sa urmaresti clipul de mai jos pentru a afla mai multe informatii despre afacerea Calivita: