De ce sa alegi CaliVita?

Pentru ca:

Are o Existenţă îndelungată pe piata din Romania

Experţii sunt de părere că trebuie să ne alăturăm doar companiilor care s-a dovedit că realizează profit, există pe piaţă de cel puţin 5-10 ani şi se pot mândri cu rezultate reale. Este un lucru ştiut că 80% din companiile înfiinţate astăzi nu vor mai exista peste 5 ani, prin urmare trebuie acceptate cu rezervă, indiferent de cât de atrăgătoare ar părea promisiunile lor.

CaliVita are un background stabil şi sigur de peste 25 de ani; putem conta pe ea şi pe viitor!De ce sa alegem Calivita?

Ofera o Gamă largă de produse

Multe companii se lansează pe piaţă cu un singur produs, fiind, prin urmare, nevoite să îl promoveze drept panaceu universal. Uneori reuşesc să păstreze o vreme aparenţele, dar, după o lună sau două, cu toţii vor înţelege că nu poţi oferi servicii adecvate decât cu ajutorul unei game largi de produse. Din cele mai mult de 150 de produse CaliVita, garantat fiecare le va putea alege pe cele mai potrivite pentru nevoile personale.

Produse de cea mai înaltă calitate, preţuri rezonabile

În general, raportul preţ / calitate al produselor vândute în sistem de reţea este acceptabil, însă unele companii aplică un adaos comercial enorm, pentru a-şi atrage distribuitorii cu bonusuri mari. Din păcate, acest lucru îi va arde pe clienţi la buzunar şi, mai devreme sau mai târziu, vor fi dezamăgiţi de preţurile nereale ale produselor. Produsele CaliVita sunt comercializate la preţuri corecte şi acceptabile; conţin substanţe active în doze ridicate şi oferă porţii mari.

Uşor de înscris în reţea

Probabil că acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem o companie MLM. Ne putem dezvolta o afacere stabilă doar în cazul în care condiţiile de înscriere sunt acceptabile pentru aproape toată lumea şi toţi îşi pot permite să devină membri. Multe companii au o taxă foarte ridicată de înscriere şi le promit membrilor nou înscrişi că vor face bani repede dacă îi conving şi pe alţii să se înscrie, cumpărând pachete ce costă câteva sute, ba chiar câteva mii de euro.

Inscrierea este simpla, te poti inscrie chiar in momentul in care faci prima ta comanda online (de aproximativ 85Ron).

 1. Inscrie-te in reteaua Calivita
  Vezi mai multe Detalii despre Modalitatea de inscriere in Calivita (explicate pas cu pas) 
  Beneficiezi de reduceri de prima data cand cumperi. Nu exista o taxa de inscriere ori alte  taxe lunare.
 2. Beneficii pentru Consumatorii de produse Calivita
 3. Detalii despre Plata cu Cardul si Plata in Rate
 4. Reduceri de pret Suplimentare pentru Consumatori
 5. Intrebari Frecvente

Fără cumpărături obligatorii

La CaliVita distribuitorii primesc plăţi bonus chiar şi în lunile în care nu au făcut cumpărături personale, doar pe baza cifrei de afaceri a grupului. Bineînţeles, dacă cineva îşi doreşte o afacere mare şi înfloritoare, trebuie să consume suplimentele noastre alimentare regulat, deoarece acesta este singurul mod de a-i convinge şi pe ceilalţi să o facă.

Produse ce vin în întâmpinarea unei cereri realeAfacerea Calivita

Esenţa sistemelor de reţea este să găsească cât mai mulţi consumatori care să îndrăgească produsele şi să fie dispuşi să le consume pe termen îndelungat şi, dacă sunt satisfăcuţi cu ele, să le recomande şi altora. În zilele noastre, toată lumea are nevoie de suplimentele alimentare CaliVita, fiindcă modul nostru de viaţă şi calitatea alimentelor s-au modificat simţitor. Deoarece sănătatea ocupă locul cel mai important în vieţile celor mai mulţi dintre noi, cu ajutorul acestor produse ne putem păstra valoarea cea mai de preţ – sănătatea.

Sistem de training la dispoziţia ta

Se ştie că sistemul de training al companiilor MLM are un înalt nivel şi este recunoscut în lumea afacerilor. Pentru distribuitorii noştri este foarte important să aibă informaţii şi cunoştinţe actualizate despre produse şi despre afacere. Prin urmare, CaliVita pune un accent deosebit pe trainingul constructorilor de reţea şi al distribuitorilor.

Linie sponsorială stabilă, conducere de încredere

Cu siguranţă ai întâlnit până acum „hiene MLM” care, în ultimii trei ani, te-au contactat de cinci ori să îţi prezinte fantastica lor afacere MLM, de-abia începută. Aceştia, imediat ce primesc o ofertă mai promiţătoare, schimbă compania, în speranţa că vor găsi „Raiul pe pământ”, distrugând astfel reputaţia profesiei noastre.

DE CE AM ALES EU CALIVITA?

De-a lungul timpului, am studiat mai multe sisteme Network Marketing (ShareMarketing).
Am căutat o afacere care sa indeplineasca toate conditiile mentionate anterior si, mai ales, sa poata fi dezvoltată si promovata pe Internet.

Dupa parerea mea, Calivita International reprezinta solutia ideala pentru ca:

 • este o companie multinationala aflata in plina expansiune la nivel mondial, popularizand prin produsele sale de ultima generatie – destinate sanatatii – un nou stil de viata de calitate in intreaga lume.
  Dezvoltarea performantelor fizice si psihice, imunitatea la diferite boli, terapiile anti imbatranire, inlaturarea efectelor secundare ale tratamentelor medicamentoase De ce sa alegem Calivita?prin inlocuirea lor cu remedii 100% naturale sunt deziderate ale cercetarilor bio-medicale de ultima generatie – alternativa cea mai promitatoare catre o viata de calitate
 • ofera preparate naturale de o calitate fără precedent, în compoziţia cărora intră vitamine, substanţe minerale, oligo-elemente, antioxidanţi, aminoacizi, extracte din fructe, plante medicinale, peşte şi alge.Toate aceste elemente, combinate şi dozate optim, sunt transformate – prin prelucrare la rece şi în vid – în capsule, tablete, respectiv sucuri concentrate.
  Consumate corespunzător, acestea acţionează benefic în organism pe mai multe direcţii simultan, administrarea consecventă a lor având ca finalitate reglarea proceselor biochimice la toate nivelele.
 • Nisa de piata sau aria de potentiali consumatori, este cat se poate de intinsa:
  de la persoane cu probleme de sanatate pana la farmacii, plafaruri, cabinete medicale uzand de terapii clasice sau complementare, cluburi sportive si centre de afaceri, unde activitatea fizica si psihica a membrilor este extrem de solicitanta, fiind mai mult decat necesare elemente naturale de sustinere (compensare) a efortului.
 • Ofera un model de afaceri imbatabil – Cu CaliVita® nu poţi pierde bani!
 • În această afacere nu trebuie să investeşti bani! În schimb, investeşti în tine; aceasta va fi cea mai bună investiţie posibilă. Încearcă produsele – cât mai multe cu putinţă. Experienţa consumului de produse te va ajuta la vânzări. Nu uita ca oamenii vor să cumpere de la cineva care cunoaşte în detaliu produsele pe care le comercializează.
 • Tu alegi persoanele cu care vrei să lucrezi- Nu te prea înţelegi cu cei de la birou? Ţi-ai dori să ai alţi colegi? În CaliVita®, tu eş­ti singurul care decide cu cine să lucreze. Tu îţi alegi şi îţi inviţi să ţi se alăture doar pe cei care îţi De ce sa alegem Calivita?împărtăşesc părerile, valorile şi entuziasmul cu privire la această afacere!
 • Iti desfasori activitatea cand si unde doresti! – Îţi place să îţi organizezi întâlnirile de afaceri pe terasa preferată din oraş, la o cafea? Îţi place să călătoreşti şi să vizitezi locuri, ţări şi oraşe noi? Sau, dimpotrivă, eşti tipul de persoană care preferă să stea acasă? În această afacere, doar tu hotărăşti când, cum şi unde îţi desfăşori activitatea! Nu trebuie să rogi pe nimeni (cu atât mai puţin pe şeful tău!) dacă vrei să ieşi la o cafea să faci o prezentare a afacerii sau a produselor sau sa-ti iei o saptamana de vacanta.

In concluzie, CaliVita International ofera tuturor distribuitorilor sai:

 1. Posibilitatea de a câştiga mai mulţi bani,într-un mod onorabil, legal şi moral, fără să îţi părăseşti familia şi ţara, fără să îţi rişti sănătatea.
  Realizarile deosebite sunt recompensate de Compania Calivita cu un venit suplimentar semnificativ.
 2. Ocazia de a face parte din Echipa CaliVita, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.
 3. Sansa de a-si mentine si imbunatati sanatatea.
  Consumul produselor naturale oferite de CaliVita International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.