Cum se fac bani din construirea afacerii Calivita?

Surse de venitExista 8 tipuri de venituri:

  1. Venitul (castigul) imediat

O persoana din lista ta de cunostinte ( prieten, vecin, ruda, cunostinta, s. a.m.d) este multumit de produsele tale si cumpara de la tine lunar sau ocazional, pentru uzul sau personal ( de exemplu consumabile ca sampon, creme, produse ecologice de curatenie sau vitamine, minerale, enzime digestive, pentru imunitate, etc). Le vrea de la tine pentru ca sunt foarte bune dar nu are timp sa le cumpere, asa ca te roaga pe tine sa i le livrezi.

Cum se fac bani? tu cumperi produsele de  la firma la pret ,,de depozit” si i le vinzi la pretul cu amanuntul, conform listei de preturi pe care firma ti-o pune la dispozitie. In acest fel, in schimbul serviciului pe care i-l faci, castigi bani la fiecare vanzare, avand incasari imediate.

Exemplu:
Noni Organic are pretul de depozit 188 lei. Conform listei de preturi, tu il poti revinde cu maxim 250,04 lei avand un castig imediat de 62. 04 lei doar de la un flacon Noni!

  1. Venitul permanent lunar

Pasul urmator consta in a-l intreba pe clientul tau multumit:,, Ce-ai spune daca ai putea lua produsele gratis, in fiecare luna?” Pentru asta nu trebuie decat sa spui despre aceste produse familiei, cunostintelor, colegilor, prietenilor pentru a le cunoaste si pentru a si le putea cumpara si ei. Dupa ce-l ajuti sa completeze formularul de inscriere si de colaborare cu firma Calivita International, ii arati cum poate lua si el, pe baza legitimatiei eliberate de firma, produse la pret de depozit.
El va forma ,,prima ta linie”, pentru ca tu i-ai oferit aceste informatii.
In acest caz, ai devenit sponsorul (indrumatorul) lui, iar el este primul tau colaborator.

Cum se fac bani?: comisioanele pe care le va obtine din vanzarea produselor catre clientii proprii vor acoperi propriul sau consum de produse.

Tu, de asemenea, vei primi un comision atat din produsele comercializate de tine  cat si din cele comercializate de el. Produsele firmei Calivita International nu au pret, ele au valoare.

De ce?
Pentru ca fiecare produs are PUNCTE BONUS care se transforma in bani la sfarsitul fiecarei luni. Intai e platit colaboratorul tau in functie de rulajul facut de el, apoi tu.

Aceste plati se fac lunar,conform unei grile de performanta stabilita de firma Calivita cuprinsa intre 4%-21%. Vei afla mai multe in filmuletele si cartile electronice despre ,,Planul de marketing Calivita”.

  1. Venituri rezultate din diferentele de nivel

In momentul in care tu dar si colaboratorul tau incepeti sa aveti rulaj din recomandarile facute lunar, se acumuleaza PUNCTE BONUS care va claseaza pe diferite nivele de performanta. Este recomandat ca tu sa fii intotdeauna cu un nivel mai mare decat colaboratorul tau.

bani

Cum se fac bani: esti platit tocmai prin aceasta diferenta de nivel. Daca esti la acelasi nivel de performanta cu colaboratorul tau, sistemul e corect si-l plateste pe el deoarece  a muncit mai eficient. Din aceasta cauza sistemul nu este piramidal, plata facandu-se in functie de nivelul de performanta atins in luna in curs, independent de nivelul sponsorului tau.

  1. Venituri rezultate din realizarea triplei linii

Cum se fac bani?: in momentul in care ai minim trei colaboratori in linia directa  vei beneficia de bonusul de tripla linie  adica intre 15$-340$ in plus fata de celelalte plati lunare.

  1. Venituri realizate din stabilitate

Cum se  fac bani?: daca esti cu 10% mai eficient de la trimestru la trimestru tu impreuna cu toate echipele tale, esti recompensat pentru acest lucru. 

  1. Venituri realizate din promotiile lunare

Cum se fac bani?: lunar, firma Calivita pune la dispozitie fel si fel de promotii prin reduceri la facturi sau cadouri in produse care pot fi folosite pentru consumul propriu sau le poti vinde .

  1. Venituri manageriale sau Venituri pasive

Cum se fac bani? – tii legatura cu oamenii tai din prima linie, ii chemi la pregatire, la reuniuni de lucru si ii ajuti sa invete cum sa gaseasca cumparatori sau parteneri de afacere. Este doar o chestiune de timp pana cand vor incepe sa se intereseze serios de afacere si vor intelege puterea multiplicarii. In acel moment a aparut un lider in echipa ta, il vei ajuta sa ajunga la nivelul de 21%, adica el cu echipa lui are 95 000 PUNCTE BONUS DE GRUP.
Aceasta persoana a devenit primul tau venit pasiv, echivalentul a 500 $ . Si veniturile tale pasive nu se opresc aici, la noi in tara sunt persoane care au 7 astfel de venituri.

  1. Surse de venitVenituri realizate din premii unice

Cum se fac bani?: cand se atinge pentru prima data un anumit nivel de performanta , firma plateste premii intre 1 000$ – 100 000$. In tara noastra s-au acordat 2 premii de 15 000$, premii acordate celor 2 nivele de Dublu Gold Palm Manager. De asemenea, te poti califica si pentru anumite excursii in tari exotice: Portugalia, Caraibe, Egipt, Croatia sau alte destinatii.

Concluzie:
Prin vanzare directa se pot obtine repede bani, dar construirea unor echipe aduce venituri stabile si pe termen lung!