Care este propunerea mea?

propunere colaborare

Iti propun o colaborare cu o firma de success, CALIVITA, care distribuie produse naturale in sistem Network Marketing si este printre liderii mondiali in domeniu cu cei 3 milioane de colaboratori si cu perspective de dezvoltare fantastice ( 500% – 1.000%) in urmatorii 10 ani.

venituri importante

Poti castiga dupa o munca serioasa de 6-12 luni (cum castiga foarte multe  familii din Romania) un bonus de 1.000$- 2.000$ lunar pentru inceput!

consultanta gratuita

In plus, vei beneficia de consultanta gratuita in ceea ce priveste afacerea si modul de utilizare a produselor.

Dupa ce vei demara afacerea, vei beneficia, in continuare de sprijinul nostru.

Iti voi arata cum poti fi gasit foarte usor pe Internet de toti cei care, la fel ca si tine, doresc sa inceapa propria afacere solida, sigura si corecta si nu sunt dispusi (sau nu au posibilitatea) sa faca investitiile necesare demararii unei afaceri de tip clasic.

Odata inscris, vei beneficia de consultanta medicala gratuita, acordata de un medic specialist, cu privire la recomandarea produselor CALIVITA ca adjuvante ale tratamentului medicamentos al diferitelor afectiuni. 

Analizeaza oferta CaliVita, pentru ca in final sa iei o decizie in cunostinta de cauza.

Pentru ca de acum incolo, viata ta sa se transforme total in bine, asa cum mi s-a intamplat intr-un mod incredibil si mie.

Ce poti pierde daca nu alegi Afacerea CaliVita?

  • Propunere de colaborare Sansa de a deveni cea mai buna versiune a ta, de a te cunoaste mai bine si de a fi stapanul propriei sanatati, pe toate planurile (inclusiv financiar).
  • O experienta unica, in care dobandesti, aproape fara sa vrei, o atitudine de invingator
  • Sansa de a cunoaste oameni si locuri noi, pe acesta frumoasa planeta, numita Pamant
  • Sansa de a fi altruist si de a impartasi cu cat mai multi oameni idealuri aproape utopice si care pot deveni realitate: sanatate, bani, munca inteligenta si cinstita, prieteni, timp liber, excursii, recunoasterea propriei munci.
  • Sansa de a lucra cu oameni cu experienta si care vor sa te ajute sa te dezvolti si sunt interesati ca tu sa te dezvolti.
  • Sansa de a avea mereu constiinta impacata, pentru ca recomanzi produse atat de bune, incat uneori ramai mut de uimire cand vezi rezultatele incredibile pe care le au.
  • Sansa de a te dezvolta personal, in timp ce castigi bani si de a te bucura gratuit de instruire, sau la preturi foarte accesibile

Numai de alegerea ta depinde sa ai acces la toate acestea!

Numai de alegerea ta depinde sa ramai doar sa visezi ca ar fi frumos si pentru tine, dar tu esti mai altfel…

Schimba te rog continuarea si intreaba-te mai bine,

„CUM sa fac sa ma bucur si eu de toate acestea”?

Daca eu am putut sa-mi schimb viata, intr-un fel aproape incredibil si alaturi de mine inca multi alti colegi din tara si din toata Europa, tu ce mai astepti?

Alege si actioneaza intelept ACUM!   Nu maine!

PENTRU CA MERITA SI MERITI SI TU O VIATA FRUMOASA!

Si exista o cale viabila pe care multi o folosesc deja.