Servicii centrate pe client

Servicii 1

Scopul nostru este să satisfacem nevoile clienţilor noştri la cel mai înalt nivel posibil, cu ajutorulproduselor şi serviciilor noastre de o calitate excelentă. Ne extindem în continuu gama de servicii, pentru a ne asigura o funcţionare eficientă pe termen lung.

Non-stop la dispoziţia dvs.

Pe lângă magazinele din apropierea dvs., serviciul nostru telefonic vă stă întotdeauna la dispoziţie cu informaţii sau pentru primiri comenzi.

Pe site-ul nostru puteţi lăsa un mesaj cu întrebări sau sugestii 24 de ore din 24, în meniul „Contact”, submeniul „Întrebări şi sugestii”. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Comandă facilă

O platformă on-line modernă, care include pagina web şi magazinul virtual, asigură procesarea rapidă a comenzilor făcute de la domiciliu şi expedierea rapidă a produselor, într-o zi. Pentru comenzile în valoare mai mare de 400 de lei, expedierea este gratuită.

Informaţii actualizate

Vă oferim nenumărate informaţii despre produse şi afacere, printre care: informaţii necesare pentru demararea afacerii proprii şi informaţii actualizate prin intermediul site-ului, newsletterul on-line şi publicaţiile tipărite, cum ar fi revista CaliNews, broşuri, pliante şi liste de preţuri.

Consultanţi profesionişti

Profesioniştii noştri cu experienţă vă stau la dispoziţie, gata să vă răspundă la orice întrebare despre alimentaţie, sănătate sau produse. Consultaţi meniul „Utilităţi”, submeniul „Întreabă expertul!” şi adresaţi-vă aici direct consultantului nostru medical.

Garanţie şi service

Noi vă oferim 100% garanţia calităţii. În plus, dacă, indiferent de motiv, doriţi să returnaţi produsul în termen de 30 de zile de la cumpărare, vă rambursăm banii pentru produsele nedeschise sau deducem suma respectivă din următoarele cumpărături.

În cazul în care oricare dintre aparatele noastre electronice se defectează, service-ul nostru rapid şi eficient vă vine în ajutor, restabilind efectul aparatului de menţinere a sănătăţii în cel mai scurt timp posibil.

Vă luăm o povară de pe umeri

A conduce o afacere, a sta pe picioarele proprii şi a deveni independent – toate acestea presupun multă muncă, timp şi energie. Noi preluăm numeroase sarcini care, în modelul tradiţional de afaceri, sunt responsabilitatea dvs., cum ar fi dezvoltarea, producerea şi achiziţionarea produselor, obţinerea de licenţe, expedierea produselor şi acoperirea costurilor aferente, depozitarea, punerea în funcţiune a unei reţele locale, preluarea comenzilor, facturare, expediere şi oferirea garanţiei.

Disponibili oriunde

Puteţi verifica nivelul lunar al afacerii dvs. CaliVita on-line de oriunde din lume şi, de asemenea, vă puteţi verifica datele în sistemul nostru.

Site propriu uşor de folosit, pentru dezvoltarea afacerii

Serviciul nostru MySite vă permite să vă dezvoltaţi afacerea on-line şi să puneţi în funcţiune propriul magazin virtual, pentru ca a putea oferi produsele şi serviciile noastre pe tot globul. De asemenea, cu ajutorul blogului şi a unui conţinut relevant vă puteţi construi şi îmbunătăţi imaginea şi credibilitatea. MySite vă permite să fiţi prezenţi on-line fără investiţii majore, fără a fi nevoiţi să creaţi un magazin virtual; datorită formatului său uşor de folosit, nu veţi întâmpina niciun obstacol în ceea ce priveşte procedurile de hosting şi înregistrare a domeniului.

 

Preluare de pe situl oficial Calivita: https://romania.calivita.com/customer-focused-services