Am cunoscut aparatul Aquarion la Centrul Medical Sănătatea din Craiova.
Primul lucru ce m-a impresionat la el a fost puterea de hidratare a apei alcaline.
Evaluând microscopic (Darkfield) starea sângelui înainte și imediat după consumul de apă alcalină ionizată, transformarea frotiului a devenit de-a dreptul spectaculoasă. Dacă la început el era încărcat cu celule statice și aglomerate, ulterior acestea s-au separat și au devenit mobile, îndeplinind astfel cu succes rolul lor în organism.

Rar s-a întâmplat să văd la persoane de peste 40 de ani un frotiu ca la un copil,
iar când am întâlnit astfel de situații, am primit următorul răspuns: ”BEAU APĂ ALCALINĂ AQUARION…”

Organismul nostru este un sistem complex, în permanentă activitate, cu mecanisme proprii de funcționare care necesită anumite condiții pentru a crea armonia necesară unei stări perfecte de sănătate. Obiceiurile alimentare, relațiile interpersonale și ritmul nostru de viață (stres, oboseală), duc de multe ori la acumulări negative (toxine, radicali liberi) și afectează echilibrul acestui sistem, producând boala.

Este cunoscut faptul că procesele metabolice se desfășoară în prezența apei la un pH care trebuie să fie la un nivel optim pentru a produce energie și substanțe benefice stării de sănătate. Pentru aceasta este obligatoriu să consumăm apă de cea mai bună calitate, zilnic într-o cantitate de minim 2 litri.

De asemenea organismul nostru are nevoie de minerale (Ca, K, Mg, Fe…) pentru o funcționare normală a organelor interne. Sângele, considerat un adevărat organ în stare fluidă, are un rol foarte important în păstrarea stării de sănătate, circulând în întreg corpul, furnizând permanent substanțe necesare și eliminând produși toxici din metabolism.

Conține apă în proporție de aproape 90% la un pH optim de 7,6 – 7,8 deci are nevoie de un aport de cea mai bună calitate (alcalină, ionizată). În natură întâlnim această apă doar în izvoarele din zone curate, nepoluate, care sunt din ce în ce mai rare datorită activității omului. Apa din comerț ambalată în materiale sintetice, își pierde calitatea, devenind uneori chiar toxică.
Așadar recomandăm cu căldură apa produsă de sistemul Aquarion care pe lângă apă pură ca de izvor, la un pH optim, conține și mineralele de care are nevoie organismul pentru a fi perfect sănătos.
Prin urmare, dacă vreți să vă păstrați tinerețea și frumusețea (să vă trăiți viața biologică programată) și să fiți feriți de boli, luați-vă în fiecare locuință propriul aparat Aquarion.

Dr. Dan Navolan

Medic CM Sananatea, Craiova

POVESTEA AQUARIONULUI MEU!

Orice familie care vrea să-și înceapă existența, are în vedere câteva lucruri de bază:

 • O sursă de apă pură, nepoluată,
 • O casă suficient de încăpătoare și sigură, pentru un trai cât mai comod și fără griji
 • Și o sursă bună de venituri pentru o viață lungă și fericită.

Pentru mine lucrurile au început să se împlinească invers. Și toate datorită firmei CaliVita Internațional.

Mai întâi a apărut acest loc de muncă de vis, prin care am învățat să ofer…, apoi casa… și, atunci când a fost distribuit pentru prima dată pe piață, și… Aquarionul.

Primul aparat a fost o necesitate. Trăiam la bloc și apa de la robinet era, ca peste tot, bună decât ca apă menajeră. Din acest motiv sitele din capul robinetelor încetineau mai tot timpul debitul (aveau reziduuri strânse). Și, cum metodele de filtrare nu erau bine mediatizate, ”soluția Aquarion” a venit la momentul potrivit.

La început cunoșteam doar din cărți puterea terapeutică a apei alcaline și acide. Eram tare curioși să fim beneficiarii ei practici, așa cum am început cu qProtect, Omega 3, Nopalin… și toate celelalte produse. Și, cum efectele pe propria piele au fost cele mai convingătoare pentru întreaga familie, am luat decizia, după numai câteva luni, de a avea al II-lea aparat.

Ce ar fi fost mai minunat decât ideea de a putea oferi la Centrul Medical Sănătatea (în direct) apă purificată, ionizată, alcalină și acidă?

Primele persoane care au beneficiat direct de efectele apei ionizate acide, au fost doamnele care veneau la tratamentul nostru cosmetic. Era o plăcere să le citești satisfacția de pe tenul curat și întinerit.

Apoi, a venit o doamnă care avea o alergie severă ce nu răspundea la niciun tratament clasic.După numai două săptămâni de consum de apă alcalină ionizată, problema ei s-a rezolvat.

O altă doamnă a venit cu o problemă a colonului. Sângera după fiecare scaun și era propusă pentru operație (anus contra naturii). Îi era frică de o astfel de intervenție. A zis să încerce și cu această apă. Sângerările s-au oprin după numai 3 zile, dar au reapărut după alte trei săptămâni când a luat un antinevralgic împotriva durerilor de cap.

Așa am descoperit obiceiurile prin care își făcea singură rău.
Speranța în binele pe care l-a simțit prima oară, a convins-o să-și aibă în casă aparatul de care se îndrăgostise.

Florin Frunza

Manager Centru Medical Sanatatea

De ce este așa de importanată apa?
Aproape două treimi din volumul de apă se găsește la nivel intracelular și doar o treime la nivel extracelular. Schimbul de apă din interiorul și din afara celulei o purifică și o ajută să funcţioneze corect. Dacă nu bem apă regulat, celulele se intoxică și funcționarea întregului corp este afectată. Mai multe studii au arătat că printr-un lucru atât de simplu precum hidratarea corectă, performanțele creierului pot să crească și cu 14%.

10% din volumul total al apei în organism se găsește în sânge, dar sângele este la rândul lui compus 80% din apă. Iar pentru a efectua corect procesul de digestie, sângele trebuie să fie hidratat corect înainte de masă. Altfel, sângele se îngroaşă şi pentru a se hidrata, extrage apă din celelalte organe. Pe această idee se bazează și regula de a bea apă cu 30 de minute înainte de masă.

De aceea dacă nu ne-am format un obicei de a bea apă regulat, trebuie neapărat să ni-l formăm.

Dar contează și ce apă bem. Calitatea apei este la fel de importantă ca și calitatea hranei. Mult timp am avut părerea că apa de izvor este cea mai bună. Nu este adevărat, datorită faptului că solul este poluat și deci și apa freatică este la fel de poluată. Dar apa îmbuteliată în peturi este sigură? Vă las să găsiți singuri printr-o căutare pe internet.

În ceeace mă privește, de când folosesc aparatul Aquarion de la CaliVita, beau o apă de calitate, filtrată și ionizată, am mai multă energie, mă concentrez mai bine, nu obosesc  repede, nu mai sunt balonat, digestia este mai bună.

Mihai Mihaescu

Acum 6 ani părinții mei au cumpărat un aparat Aquarion.

Cum și eu beau multă apă, m-am gândit s-o încerc, să văd ce gust are…

Am observant că are un gust foarte plăcut, de apă de munte, că este pură, îmbogățită cu oxigen, conține calciu și, cel mai important, este o apă alcalină (un antioxidant natural extraordinar).

De atunci beau în fiecare zi câteva pahare cu această apă minunată!

Iarna nu mai răcesc așa ușor, mă simt mult mai în formă, mai plină de energie, mai sănătoasă, iar prietenii mei îmi spun că arăt foarte bine! …mă și spăl cu ea pe față în fiecare dimineață.

Cred că este cel mai eficient, plăcut și ieftin mod prin care poți să previi apariția unor afecțiuni, să îți îmbunătățești sănătatea și să arăți mereu tânără și în formă.

Flavia Paunescu

Farmacist

Ionizatorul isi face treaba excelent. Apa alcalină este atât de buna.
Dupa ce am baut apa alcalina timp de câteva săptămâni,am putut sa alerg mai repede și mai mult si fara sa obosesc.
Am 53 de ani. Alerg de mai bine de 7 ani.
Am alergat mai repede decât acum 15 de ani:-)

Alin Dobrescu

Oferta speciala! Reducere 25%, Livrare Gratuita.

Beneficiile Aquarion:

  reduce radicalii liberi, potentiali cancerigeni, inlatura inflamatia .

oxigeneaza corpul mai eficient decat orice metoda / terapie de oxigenare.

este eficient pentru obezitate, diabet, psoriazis, osteoporoza, artrita.

detoxifica organismul  de toxine si otravuri fiind cea mai eficienta metoda

  stopeaza sau incetineste cancerul, diabetul, artrita, bolile de rinichi, bolile cardio-vasculare, etc.

  reface echilibrul electrolitic al corpului de 3 ori mai repede decat in cazul consumului de apa obisnuita

Căutând pe internet, un ionizator de apă alcalină performant, am găsit ionizatorul și filtrul de apă de la CaliVita Internațional. Am hotărât să-l aleg deoarece firma CaliVita este o firmă foarte serioasă, pentru că oferta ei calitate-preț este cea mai bună și deoarece, în comparație cu alții, primesc garanție și service pe toată durata funcționării (20 de ani).

Deasemeni am aflat că aparatul Aquarion este produs de Emco Tech – cel mai mare producător de ionizatoare din lume,
cu 35 de ani de experiență, ceea ce oferă o mare încredere.

L-am achiziționat fără să mă gândesc de două ori.
L-am luat pentru că eram pasionat de apa alcalină, pentru ca eu și familia mea doream să bem o apă de foarte bună calitate.

În plus am descoperit și alte beneficii:

 • Nu mai am grijă să car bidoane cu apă,
 • Nu mai contribui la marea poluare cu PET-uri,
 • Mi s-a eliberat un loc încăpător în cămară,
 • Nu mai cumpărăm medicamente pentru dureri de cap,
 • Suntem mult mai bine hidratați (consumul de apă a crescut pe fiecare membru al familiei),  asigurând o mai bună detoxifiere a organismului,
 •  Tot ce cumpărăm: fructe, legume, carne și pește, le spălăm – pentru a elimina toxinele, etc.

Am descoperit și beneficiile apei acide:

 1. Nu mai cumpăr apă de gură,
 2. Am apă de înfrumusețare la cost aproape zero,
 3. Oferă o sterilizare foarte bună, etc.Recomand tuturor cumpărarea unui ionizator Aquarion.
Daniel Marina

De la cancer in faza terminala la sanatate deplina

“Esti terminat …nu mai exista nimic cu ce sa te putem vindeca!
Ce ai face daca ai auzi aceste cuvinte?

In iunie 1999, am fost catalogat “fara speranta” pentru boala mea nonhodgkins t cell lymfoma. Dupa 3 ani de tratamente iata o lista a chinurilor produse de cancer:

 • inima, rinichii si ficatul slabite;
 • cancer in oase si toate organele (stadiul4 – exita doar 4 stadii)
 • febra mai mare de 104,5 F (40 C)
 • extirparea splinei;
 • transpiratii nocturne si zilnice;
 • “galoane” de chimioterapie si cantitati imense de steroizi;
 • greturi si apatie datorita toxinelor folosite ca “tratament”;
 • trnsplant de maduva;
 • pierderea parului, slabirea vederii, muschilor, pierderea simturilor in degete, dureri chinuitoare in gat si gura;

Cu sistemul meu imunitar sever compromis si cancerul castigand batalia, doctorii nu mi-au mai dat nici o speranta.
Chimioterapia incercand sa distruga boala m-a distrus pe mine.

In acest moment mi-am indreptat atentia catre medicina alternativa sperand sa gasesc ceva eficient si ieftin din punct de vedere financiar.
Din discutiile cu expertii in sanatate am descoperit 5 pasi simpli pentru recastigarea sanatatii si victorie asupra bolii:

 • Detoxifierea corpului – prin indepartarea reziduurilor acide si toxinelor acumulate zilnic datorita poluarii, medicamentelor, alimentatiei nenaturale, stresului, procesului “normal” de imbatranire.
 • Hidratarea corpului – temelie in recastigarea si mentinerea sanatatii.
 • Oxigenarea corpului – deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat.
 • Alcalinizarea corpului – Aducerea pH-ului de la acid la alcalin deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu alcalin. Alcalinitatea este starea “normala” a unei persoane sanatoase.
 • Intarirea sistemului imunitar – pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu bolile si de a mentine sanatatea.

Am incercat sa descopar cea mai buna solutie pentru un buget atat de restrans ca al meu. Tot cautand solutii, am descoperit  filtrele care produc apa alcalina ionizata, fiind aprobate din punct de vedere medical din cauza succesului dovedit pe care il au  in promovarea starii de sanatate. Apa distilata si cea obtinuta prin osmoza inversa nu se compara nici pe departe cu beneficiile apei alcaline ionizate.

Aveam nevoie de o apa care sa-mi oxigeneze, sa imi detoxifice si sa-mi alcalinizeze corpul, intarindu-mi totodata sistemul imunitar pentru ca acesta sa-mi poata asigura vindecarea. Apa alcalina m-a ajutat sa fac acesti pasi, corpul meu recapatandu-si sanatarea si vitalitatea.

 • Detoxifierea – apa alcalina ionizata  ajuta in mod natural la spalarea corpului de toxine si reziduuri acide fiind un puternic antioxidant. Apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.
 • Hidratarea – apa alcalina ionizata este mult mai usor absorbita la nivel celular, hidratand organismul.
 • Oxigenarea – apa alcalina ionizata produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decat orice alt tip de apa: distilata, obtinuta prin osmoza inversa, filtrata, imbuteliata, de la robinet. Celulele canceroase nu traiesc intr-un corp oxigenat corespunzator.
 • Alcalinizarea – apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea pH-ului corpului. Se poate mentine starea alcalina a corpului cu ajutorul alimentatiei, dar cu apa alcalina ionizata acest lucru se face mult mai usor.  Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarba si sa utilizeze mai bine nutrientii, mineralele si suplimentele.
 • Intarirea sistemului imunitar – cele patru procese mai sus mentionate permit sistemului imunitar sa raspunda mai prompt si mai adecvat in multele confruntari zilnice. In medie am consumat zilnic 2,5 l. de apa alcalina ionizata cu un pH intre 8,5 – 9 si o lingurita de Sare Celtica in dieta mea.

Deci apa alcalina de la Aquarion m-a trecut din randul celor condamnati la “moarte sigura” unde ma plasase comunitatea medicala in randul invingatorilor in lupta cu cancerul.

Dave Perkins

Terminal Cancer Survivor

Cum ajută apa ionizată în tratamentul diabetului

Kazauaki Ozawa descrie următorul caz:

Un pacient grav bolnav,amenințat să-și piardă piciorul prin amputare, a reușit o revenire completă datorită tratamentului cu apă alcalină ionozată luată pe cale internă și cu apă alcalină ionizată în care își îmbăia piciorul afectat de ulcerații.

Omul s-a mutat de la spital, unde medicii doreau să-i amputeze piciorul, la Centrul Medical Cooperatist din Kobe. Un reporter TV i-a luat un interviu, care a fost difuzat apoi în întreaga Japonie:

Reporter: “Ce a spus medicul în legatură cu starea piciorului dumneavoastră?”

Dl. Ito: “A spus că va trebui să-mi amputeze piciorul de la genunchi în jos.”

Doctor Kawamura: “Aceste pete negre se datorează încetării circulației sângelui.”

Reporter: “Da, pare o situație foarte gravă. Diabetul poate fi o boală teribilă. La celalalt spital dl. Ito a fost tratat cu antibiotice și cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a avut efect. În cele din urmă, doctorul a spus că piciorul va trebui amputat de la genunchi în jos. La Centrul Medical Cooperatist din Kobe urmeză să-i fie amputate doar degetele de la picior.”

După două săptămâni, reporterul l-a vizitat din nou pe pacient.

Dl. Ito: “Celalat medic ar fi dorit să-mi taie piciorul pe jumătate. Aici mi-au tăiat doar degetele de la picior.”

Reprter: “Pare foarte dureros, dar dl.Ito mi-a dat asigurări că nu este atât de rău precum pare.”

Dr. Kawamura: “Umflătura a dispărut și pielea a început să crească în mod natural peste rană, ceea ce este foarte bine.”

Reporter: “În afara insulinei necesare pentru reducerea nivelului de zahăr din sânge, dl. Ito nu ia nici un fel de medicament. Tot tratamentul se rezumă la 5 litri de apă alcalină ionizată pe zi.”

Dl. Ito: “Intr-un fel, pot spune că nu mă simt deloc obosit.”

Reporter: “Dl. Ito își spală rana cu apă acidă, cu valoarea pH-ului de 2,5 câte 15 minute dimineața și seara. L-am vizitat din nou în aprilie și am rămas surprins să văd cât de bine i s-a vindecat piciorul. Privindu-l, e greu să-ți imaginezi în ce stare gravă era înainte.”

Reporter: “Dr. Kawamura afirmă că înainte de operație se gândea la un transplant de piele, dar de vreme ce pielea s-a refăcut așa frumos, a renunțat la această idee.”

Dl. Ito: “Sunt extrem de plăcut surprins… Practic, nu am facut nimic altceva decât să-mi spăl rana cu apă acidă, iar pielea a crescut incredibil de natural.”

Reporter: “Oricât de gravă ar fi rana, ingerarea apei alcaline ionizate și spălarea zonei afectate cu apă acidă ionizată asigura refacerea integrală a tesuturilor și a pielii.”

Doctorul: “La început am folosit medicamente pentru dilatarea vaselor sanguine, în vederea accelerarii creșterii țesuturilor. Am încercat cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a funcționat. Ar fi trebuit să folosim de la început tratamentul cu apă ionizată.”

Reporter: “Pe data de 5 iulie dl. Ito s-a întors acasă, fiind tratat acum la domiciliu de soția sa.”

Dl. Ito: “Deși mi-am pierdut degetele de la picior, este mult mai bine așa, decât dacă mi-aș fi pierdut întregul picior. Cel puțin așa pot să merg.”

Reporter: “Este uimitor faptul ca apa ionizată l-a putut vindeca pe dl. Ito. Dupa ce s-a întors acasă, nivelul zahărului în sange i s-a stabilizat, iar el a renunțat la insulină.Tot ce face este să bea în fiecare zi 6-8 litri de apa alcalină ionizată.”

Dl. Ito: “La început, eram nevoit să iau insulină la un nivel de 24, dar acum nivelul în sânge a ajuns la 100-110, așa că nu mai am nevoie de insulină. Practic, la numai două săptămâni după ce am început tratamentul cu apă alcalină ionizată nu mai aveam nevoie de insulină.. Acum nu mai am probleme… Pot să merg fără cârje și asta mă face să mă simt minunat.”

Reporter: “Uimitor! Trebuia să i se amputeze piciorul de la genunchi în jos, iar acum merge singur pe ambele picioare.”

Articol preluat din cartea “Întinerirea” de Harald W. Tietze, editura Mix.

Am suferit de Sindromul Oboselii Cronice timp de 20 ani, având perioade de debilitate, dureri musculare și de oase, tulburări digestive severe etc. Sunt încântat să vă comunic că după ce am început să beau apă alcalină ionizată starea mea energetică s-a îmbunatățit radical și mă simt mult mai bine.

Acum câteva luni am făcut o noua criză, care de regulă mă ține la pat zile întregi, lăsându-mă epuizat săptămâni la rând, complet inutil și incapabil să funcționez sau să gândesc clar. De data aceasta, am început să beau 1,5-2 litri de apă alcalină ionizată pe zi.

După numai două zile energia a început să-mi revină, iar în cea de-a treia zi nu am mai putut sta în pat. De-abia așteptam să îmi reiau munca și să mă bucur de această energie nouă, cu care eram familiarizat. Când am început să beau apă alcalină ionizată, în prima săptămână m-am simțit foarte însetat, deși obișnuiam să beau și înainte destul de multă apă obișnuită în fiecare zi.

De data aceasta, am început să mă trezesc și noaptea, cu gura uscată, și am continuat să ii ofer trupului meu apa alcalină după care tânjea. Uneori, capată un miros foarte puternic, generat se pare de toxinele pe care le elimină în exces corpul. Un alt beneficiu al apei alcaline ionizate de care m-am bucurat se referă la o îmbunătățire dramatică a sindromului intestinelor iritate de care sufeream de mulți ani și care m-a facut să sufăr intens, în special noaptea, lucru care s-a soldat cu multe nopți pierdute de-a lungul anilor.

După ce am băut timp de câteva luni apă alcalină ionizată, am observat o îmbunătățire de ansamblu a stării mele de sănătate și a nivelului energetic, cu care m-am acomodat foarte rapid, precum și un somn mult mai bun.

Este foarte usor să bei apă alcalină ionizată, corpul meu răspunde foarte bine la ea și îmi face pur și simplu plăcere. Sunt încântat că am descoperit această apă atât de benefică și sunt ferm hotarât să continui să o beau zilnic,pentru a-mi purifica trupul de toxine, pentru a se putea vindeca singur, făra povara deșeurilor acumulate de-a lungul timpului. Se știe că perioadele de stres prelungit produc foarte multă aciditate în organism.

De aceea, sunt fericit că pot scăpa de această aciditate cu ajutorul apei alcaline, oxigenându-mi în același timp și celulele. Este de-a dreptul uimitor cum un lucru atât de simplu cum este apa alcalină ionizată poate avea efecte pozitive atât de dramatice asupra corpului, dar aceasta este o poveste veche. Câte lucruri simple nu există, cu efecte minunate asupra vieții noastre, dar pe care le ignorăm pur si simplu?”

V.P.C.

Sursa : “Intinerirea” de Harald W. Tietze – editura Libris

Mulți ani la rând mi-am controlat hipertensiunea cu ajutorul plantelor medicinale și al ceaiurilor parțial fermentate. Deși am consumat apă alaclină în diferite ocazii, nu am descoperit nici un efect asupra tensiunii mele.

Când am băut însa în mod regulat apă alcalină , timp de mai multe luni, am consatat că tensiunea mea a devenit normală, chiar dacă nu am mai folosit plante medicinale(decât în anumite ocazii , când mi se părea necesar).

Am primit confirmarea acestui efect după ce am citit cartea lui Sang Whang, în care autorul iși controlează de ani de zile tensiunea cu ajutorul apei alcaline ionizate. Între timp, am primit și alte confirmări din parte unor cititiori care mi-au scris că după o lună sau două de când au început să consume apă alcalină ionizată hipertensiunea li s-a normalizat.

Calciul ionizat în apa alcalină este benefic pentru inimă, și implicit pentru reglarea tensiunii sanguine.

Sursa : “Intinerirea” de Harald W. Tietze – editura Libris

Oferta speciala! Reducere 25%, Livrare Gratuita.

Beneficiile Aquarion:

  reduce radicalii liberi, potentiali cancerigeni, inlatura inflamatia .

oxigeneaza corpul mai eficient decat orice metoda / terapie de oxigenare.

este eficient pentru obezitate, diabet, psoriazis, osteoporoza, artrita.

detoxifica organismul  de toxine si otravuri fiind cea mai eficienta metoda

  stopeaza sau incetineste cancerul, diabetul, artrita, bolile de rinichi, bolile cardio-vasculare, etc.

  reface echilibrul electrolitic al corpului de 3 ori mai repede decat in cazul consumului de apa obisnuita