Antioxidanti Calivita

Majoritatea bolilor de care suferim – de fapt 80% din bolile cronice – în frunte cu “ucigasii” nr. 1 si 2, adica bolile cardiovasculare si cancerul, plus diabetul, se datoreaza în principal atacurilor oxidantilor care se numesc radicali liberi.
Bolile apar atunci când capacitatea de aparare a organismului este slabita.Antioxidanti 1
Organismul slabeste cand apare o carenta a unor elemente nutritive si în special o deficienta a sistemului antioxidant al organismului.

Cea mai directa si mai simpla cale de a asigura necesarul de antioxidanti pentru o protectie corespunzatoare este consumul de suplimente nutritive de calitate, care contin diversi antioxidanti,

In paginile urmatoare, veti gasi informatii utile si prezentari ale suplimentelor naturiste Calivita care contin antioxidanti

Resveratrol – Spune STOP ImbatraniriiAntioxidanti 2

In acest produs de calitate premium, am combinat resveratrol din seminţe de struguri, care stimulează activitatea vaselor sanguine, şi coenzima Q10, care conferă energie celulelor, pentru a asigura o protecţie cât mai completă posibil pentru sistemul cardiovascular. În plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protecţiei împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi astfel pot încetini procesul de îmbătrânire.

Q Protect si Mega Q Protect (90 tablete) –  Megadoză de antioxidanţi

La anii bătrâneţii sau în perioadele în care depunem un efort intens se întâmplă adeseori să ne confruntăm cu o slăbire a concentrării mentale, vedere înceţoşată sau modificări la nivelul circulaţiei sangvine.
Mega qProtect este un preparat cu o megadoză de antioxidant care conţine vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante, protejându-ne astfel celulele mai eficient şi de o manieră mai specifică.
Ginkgo, ceaiul verde şi CoQ10 energizează, stimulează circulaţia sangvină şi menţin funcţiile cardiace şi cerebrale normale. Sănătatea ochilor este protejată printre altele de fructele de afine şi de betacaroten, în vreme ce aminoacizii reduc semnificativ procesul de îmbătrânire al celulelor.

Mega Coenzima Q10 Plus Calivita este un produs ce conţine o doză mare de coenzima Q10, completată de trio-ul de Mega Co Q10 Plus Calivita-60 capsuleantioxidanţi beta-caroten – vitamina E –seleniu, pe care vi-l recomandăm pentru efectele sale benefice asupra organismului.

Smokerade (90 tablete) – Antioxidant pentru plămâni sănătoşi

Smokerade este un produs care conţine ardei roşu, completat cu vitamine şi minerale, precum şi cu efectele benefice ale rodiei, ceaiului verde şi coenzima Q10. Vă poate ajuta organismul în lupta de zi cu zi împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător sau pericolelor fumatului activ şi pasiv.

Cholestone este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la menţinerea colesterolului în limitele normale.
Printre ingredientele sale active se numără uleiul din seminţe de in, care contribuie la menţinerea colesterolului la un nivel normal datorită conţinutului său ridicat de omega-3, şi pectina din mere, care are acelaşi efect, datorită conţinutului său bogat în fibre. Usturoiul poate avea efecte benefice asupra lipidemiei, în vreme ce lecitina joacă un rol semnificativ în metabolizarea grăsimilor

 Pro-STP

Pro-STP este un preparat natural complex, recomandat barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata si a celorlalte degenerari conexe ale glandei prostatice.
Administrarea este deosebit de avantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului).