Antioxidanti Calivita

Majoritatea bolilor de care suferim – de fapt 80% din bolile cronice – în frunte cu ucigasii nr. 1 si 2, adica bolile cardiovasculare si cancerul, plus diabetul, se datoreaza în principal atacurilor oxidantilor care se numesc radicali liberi.
Bolile apar atunci când capacitatea de aparare a organismului este slabita.Antioxidanti
Organismul slabeste cand apare o carenta a unor elemente nutritive si în special o deficienta a sistemului antioxidant al organismului.

Cea mai directa si mai simpla cale de a asigura necesarul de antioxidanti pentru o protectie corespunzatoare este consumul de suplimente nutritive de calitate, care contin diversi antioxidanti,

In paginile urmatoare, veti gasi informatii utile si prezentari ale suplimentelor naturiste Calivita care contin antioxidanti

Resveratrol – Spune STOP ImbatraniriiAntioxidanti

In acest produs de calitate premium, am combinat resveratrol din seminţe de struguri, care stimulează activitatea vaselor sanguine, şi coenzima Q10, care conferă energie celulelor, pentru a asigura o protecţie cât mai completă posibil pentru sistemul cardiovascular. În plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protecţiei împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi astfel pot încetini procesul de îmbătrânire.

Q Protect si Mega Q Protect (90 tablete) –  Megadoză de antioxidanţi

La anii bătrâneţii sau în perioadele în care depunem un efort intens se întâmplă adeseori să ne confruntăm cu o slăbire a concentrării mentale, vedere înceţoşată sau modificări la nivelul circulaţiei sangvine.
Mega qProtect este un preparat cu o megadoză de antioxidant care conţine vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante, protejându-ne astfel celulele mai eficient şi de o manieră mai specifică.
Ginkgo, ceaiul verde şi CoQ10 energizează, stimulează circulaţia sangvină şi menţin funcţiile cardiace şi cerebrale normale. Sănătatea ochilor este protejată printre altele de fructele de afine şi de betacaroten, în vreme ce aminoacizii reduc semnificativ procesul de îmbătrânire al celulelor.

Coenzima Q10 Plus Calivita este un produs ce conţine o doză mare de coenzima Q10, completată de trio-ul de antioxidanţi beta-caroten – vitamina E –seleniu, pe care vi-l recomandăm pentru efectele sale benefice asupra organismului.

 

Luteina Plus (60 capsule)

Lutein PLUS de la Calivita este un preparat antioxidant complex creat pentru a proteja sănătatea ochilor. În vreme ce afinele sunt cunoscute în principal pentru rezultatele obţinute în medicina tradiţională, luteina şi zeaxantina sunt cele mai importante componente din alcătuirea maculei, zona ochiului responsabilă pentru o vedere ageră.

Acţionând ca un „filtru”, acestea protejează sănătatea retinei împotriva efectelor nocive ale luminii puternice şi radiaţiilor UV;

Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat structurat şi stabilizat magnetic de apă cu un conţinut redus de deuteriu şi mai mult oxigen. Apa structurată magnetic poate fi un sprijin eficient în lupta împotriva substanţelor patogene. Oxigenul stabilizat ajută aprovizionarea cu oxigen a celulelor, în vreme ce conţinutul scăzut de deuteriu al apei poate încetini procesul de multiplicare a celulelor;

Cholestone este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la menţinerea colesterolului în limitele normale.
Printre ingredientele sale active se numără uleiul din seminţe de in, care contribuie la menţinerea colesterolului la un nivel normal datorită conţinutului său ridicat de omega-3, şi pectina din mere, care are acelaşi efect, datorită conţinutului său bogat în fibre. Usturoiul poate avea efecte benefice asupra lipidemiei, în vreme ce lecitina joacă un rol semnificativ în metabolizarea grăsimilor

 Pro-STP

Pro-STP este un preparat natural complex, recomandat barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata si a celorlalte degenerari conexe ale glandei prostatice.
Administrarea este deosebit de avantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului).