Accelereaza-ti Succesul

 

”Constructorul neînfricat de rețele”, Todd Falcone este cel mai renumit trainer de network marketing de pe planetă. Întreaga sa carieră s-a desfășurat în domeniul marketingului în rețea și, după zeci de ani de experiență, știe foarte bine ce dă rezultate și ce nu. El nu are doar cunoștiințele necesare,  dispune și de o capacitate extraordinară de a comunica aceste cunoștințe într-un mod foarte clar și direct.

După Todd, formula succesului său este: ”MASS”. Mod de gândire = Acțiune = Set de aptitudini = Succes! Todd este convins că succesul își are rădăcina în modul nostru de gândire. Aceasta este baza succesului.

 

Opt pași bine definiți care îți influiențează modul de gândire:

  1. Ia o decizie. Dedică-te 120% afacerii. Nu merge cu jumătăți de măsură. Pentru a supraviețui din această afacere, trebuie să te comporți ca și cum viața ta ar depinde de ea.
  2. Succesul nostru este înrădăcinat în convingerile noastre. Alungă-ți temerile și muncește în fiecare zi să îți cultivi convingerile, pentru a dezvolta o afacere pe baze solide. Trebuie să fii într-o poziție în care nimeni să nu aibe dubii dacă ești cu adevărat convins de ceea ce spui și ce faci.
  3. Accelereaza-ti SuccesulÎnconjoară-te de oameni care lucrează și fac ca lucrurile să se întâmple. Petrece cât mai mult timp în compania oamenilor de succes și vei cunoaște și tu succesul.
  4. Urmează zilnic un plan de dezvoltare personală și petrece cel puțin ½ oră / zi citind sau ascultând ceva ce te va ajuta să crești ca persoană. Pentru a avea succes tu nu ai voie să fii leneș.
  5. Cel mai important lucru pe care îl putem face este să aplicăm cunoștințele pe care le dobândim. Gândiți-vă: de ce alegeți să participați la un eveniment, la un training, să citești o carte, să asculți un CD, dacă nu faci nimic din cele auzite sau citite?
  6. Gândurile dictează acțiunea. Prin urmare trebuie să învățăm să ne controlăm gândurile. Putem face acest lucru cu ajutorul vorbirii cu voce tare și al gândirii pozitive, până când cele afirmate devin reale în modul nostru de gândire. Fiecare dintre noi gândim: sau pozitiv, sau negativ. Alegerea este a noastră și ne va influiența pe deplin succesul afacerii.
  7. Trebuie să ne vizualizăm succesul. Vizualizarea este un instrument foarte puternic care ne oferă gândurile și acțiunile care ne vor aduce mai târziu succesul. Dacă vrei să ai succes, dacă îți dorești lucruri minunate în viață, hotărește exact ce vrei, apoi vizualizează toate lucrurile acestea! Astfel vei crea o energie mentală pozitivă care va atrage lucrurile pe care ți le dorești. Durează. Însă vizualizarea te ajută foarte mult.
  8. Stabiliți-vă scopuri care cer efort, dar care pot fi atinse. Stabilirea unor scopuri mai mici, provizorii, este un mod excelent de a-ți monitoriza succesul și de a-ți menține entuziasmul.