NU UITA NICIODATĂ ATINGEREA SCOPULUI TĂU

 

Daca vrem sa dezvoltam afacerea Calivita, trebuie să fim conştienţi că nu toţi ne înţeleg şi vor dori să fie alături de noi.
E o opţiune. Numai atingerea sopului tău e o certitudine. Acest lucru trebuie urmărit clipă de clipă, exact cum orientăm maşina la drum să se încadreze corect pe banda de mers. Dacă într-o zi uiţi de el şi nu îţi faci planul pentru zilele şi orele următoare sau te laşi demoralizat de un refuz, te poţi simţi ca o sticlă cu mesaj SOS aruncată în valuri şi lovită de stânci înainte de a-şi fi atins menirea.

Viziunea obţinerii scopului trebuie mereu să ne frământe, să ne dea acele idei creatoare, compatibile cu modul nostru de gândire, dar care ne permit să-l punem în practică. Cu cât scopul este mai mare, cu atât ne trebuie mai multă răbdare, înţelegere, pricepere, înţelepciune, perseverenţă… pentru a reuşi.

Timpul este duşmanul nr.1 al omului modern.
Bunăstarea noastră a început să depindă de managementul programului zilnic. Deaceea unii reuşesc să facă mai multe lucruri într-o zi şi alţii nu. Deaceea unii sunt doar salariaţi, iar alţii câştigă bani, au casă, maşină, piscină, vacanţe de vis…

Tu ce scop ai?… Ce poţi concretiza azi?…

Gâdeşte un plan de lucru, concentrează-te asupra lui şi sigur vei reuşi. Cu cât este mai greu acel ceva, cu atât satisfacţia victoriei va fi mai mare şi rezultatul împlinirii mai meritat.

E uşor să dai vina pe Guvern, pe lipsa banilor, pe vreme, pe drum, pe alţii care nu muncesc, etc.

E ușor să te lași convins de toți care vor să te amăgească (nu vor să lucreze) și găsesc fel de fel de preteste (cu nimic în comun cu activitatea) și dovedite a fi false.

Ce succes ai avea tu… dar, din păcate, depinzi de alţii şi de toate aceste probleme.

Pe de altă parte însă, ai uitat:

  • Atingerea scopuluiSă te instruieşti permanent (să fii prezent la instruirile organizate de sponsor, de firmă, să ai un program propriu de instruire prin: cărţi, casete, SD-uri, DVD-uri),
  • Să mai faci prezentări (cu teme motivaţionale, medicale, de afacere, etc.),
  • Să mai aduci minim 10 invitaţi noi/săptămână,
  • Să ai 5 consilieri/săptămână,
  • Să ştii să tratezi obiecţiile,
  • Să faci recunoaşteri (să oferi diplome, insigne, premii stimulative, etc.).