Elibereaza-te de prejudecati si vei avea succes

 

Și azi, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic în timp, dacă întrebi un copil ce își dorește să ajungă, o să-ți răspundă cu aceeași convingere: aviator, medic, polițist, navigator, cosmonaut, pilot de formula unu… Dar câți dintre noi și-au realizat visul? Întotdeauna facem compromisuri și ne lăsăm adevăratele dorințe să rămână neîmplinite.

Sunt sigur că îți mai amintești, copil fiind, când credeai cu nevinovăție în tot ce ți se spunea și te lăsai păcălit de alți copii mai mari să săpi în curtea ta după o comoară… când te visai un savant formidabil care culegea toate premiile și aplauzele… când ai fost mustrat și ai jurat, mare când vei ajunge, să fii bun cu toți cei din jur… să devii ocrotitorul tuturor celor slabi și nevinovați, care suferă în tăcere…  al tuturor necuvântătoarelor… Atunci, nativ, îți dădeai seama că viața e o binecuvântare – indiferent de forma pe care o îmbracă – și că acceptarea conviețuirii ne dă acel echilibru lăuntric de care fiecare avem nevoie.

Oare ce ne oprește acum să fim același copil nevinovat care să caute o comoară în propria-i curte? Ce ne oprește să fim mai buni cu semenii noștri, cu tot ce ne-a dăruit natura? Ce ne împiedică să facem totul excepțional de bine și să visăm la o lume mai bună?… Ce ne-a schimbat?… Teama?… Suspiciunea?… Experiența crudă?… Grijile?… Nepăsarea unora?…

Eliberarea de prejudecăți e o condiție esențială în demararea unei afaceri MLM. Din păcate, problema unora care încep acest tip de activitate este aceea că ei doresc a trăi viața de lux de care li se vorbește chiar din prima lună de lucru. Confundă intrarea în posesia venitului pasiv cu cea a unui venit activ; nu lucrează susținut câteva luni și dau înapoi în momentul în care rezultatul nu e pe măsura așteptării lor.

Dacă mai aud și pe alții care au avut eșec (au tratat la fel ca ei munca), nu cred în metodă, în puterile lor, în șansă – oricâte argumente ai aduce în acest sens. Ori forța reușitei nu constă în strălucirea planului pe care să-l pui în aplicare, ci în acțiunea zilnică, în răbdarea de care dai dovadă în a înlătura obiecții, mai ales cu cineva care a fost informat eronat din diferite surse. Depășirea unui astfel de moment poate fi făcut numai de o persoană care participă la instruiri organizate, pune suflet în ceea ce face și nu pierde ocazia în nicio zi de a citi (instrui cu) ceva legat de afacerea lui.

Elibereaza-te de prejudecati si vei avea succesDegeaba ai voință, dacă nu știi cum să lucrezi. Degeaba știi cum, dacă nu ești motivat. În momentul în care știi pentru ce vrei să devii independent financiar, trebuie să accepți schimbarea (noi concepții despre muncă, despre oameni) și să-ți plătești prețul intrării spre o nouă lume, să înveți să-ți prețuiești timpul liber pe care îl ai acum, pentru ca mâine să poți materializa visul frumos care a încolțit în mintea ta.

La fel ca și la arta și ingineria veche, nu putem abandona experiența «vânzărilor clasice».

Ea trebuie aplicată și în «vânzările MLM» dacă dorim să avem succes. Numai că aici nu trebuie să ne axăm pe vânzarea produsului în sine, ci pe vânzarea afacerii. Cu cât suntem mai mulți care facem asta, cu atât activitatea noastră capătă contur de afacere și suntem beneficiarii acelor bunuri materiale atât de des și frumos pomenite.

Drumul către succes e presărat mai întâi cu eșecuri din care să învățăm – pentru că nu ai experiență și nu știi să te faci înțeles – și apoi cu reușite. Pentru a depăși eșecurile ne trebuie ambiție, perseverență, să cerem ajutor din partea sponsorului și să studiem atent situațiile pe lângă care trecem – și când reușim și când nu – și din care să tragem permanent concluzii. Singur nu vei avea succes. De aceea trebuie să recomanzi continuu. Toți prietenii și cunoscuții tăi trebuie să cunoască ce faci tu. Așa îți formezi echipă. Așa poți stimula pe alții. Cum gândești tu, e posibil să te asemeni cu mulți în țară și în lume.

Firma CaliVita Internațional este conștientă de rolul sănătății și mediului din viața noastră. E ancorată pe termen lung cu noi și noi produse de cea mai bună calitate, în pas cu cele mai noi cercetări și cu cele mai exigente avize din lume.

 Pe lângă o gamă de produse specifică pentru prevenirea și tratarea complementară a afecțiunilor, a scos pe piață și gama pentru curățenie CaliClean – obținută din substanțe naturale care protejează mediul. Prin tot ce întreprinde, prin sistemul de promovare și prin toți colaboratorii săi, CaliVita Internațional facilitează implementarea «unei viați de calitate» la nivel planetar.

Da, trebuie să fim mândri că facem parte dintr-o astfel de firmă și dintr-un astfel de proiect. Cea mai mare realizare a unei persoane este atunci când are satisfacții: pe plan spiritual, profesional și când știe că lucrează pentru o cauză dreaptă și măreață. De aceea trebuie să acționăm.

Tu, ești ceea ce ai visat să fii?… Iată, acum ai ocazia să demonstrezi… și să sapi pentru descoperirea propriei tale comori…

NOTĂ:

Ceea ce facem nu este o muncă fizică. Este o muncă inteligentă și fascinantă.

Succesul nu este o culme, ci un obiectiv. El s-a confirmat numai la acele persoane care au știut să pună în practică tot ceea ce au învățat – indiferent de școlile urmate – și au lucrat în egală măsură cu mintea și cu sufletul.

Mult $UCCE$!