Puncte Bonus-Consumator

Beneficii ca si Coordonator de Retea

 • Castiguri mari cu investitii minime
 • Castigi si din eforturile tale dar si a membrilor inscrisi de tine
 • Castiguri pasive din retea (chiar daca nu comanzi nimic sau esti in vacanta, poti continua sa primesti bonusuri in urma activitatii retelei de sub tine)
 • Mai mult timp liber, siguranta financiara si o viata independenta si de calitate;
 • Poti inspira, investi in altii, in succesul si bunastarea lor odata cu cresterea afacerii proprii;
 • Dezvoltarea unor noi abilitati de comunicare, relationare
 • Vei primi numeroase stimulente (tabere, participarea la seminarii, bal etc) si bonusuri, premii
 • Intalnesti oameni noi, locuri noi

În urmă cu şapte ani am ales CaliVita şi aceasta s-a dovedit a fi oportunitatea perfectă pentru mine. Este un loc de muncă ideal. Lucrez în propria mea afacere, dispun singură de timpul meu, sunt sănătoasă pentru că sunt consumator 100% al produselor mele, iar recompensa financiară este comisionul lunar generos. În general, depăşesc cu mult salariul mediu pe economie şi de mai multe ori am obţinut şi 1.000$. Tot ceea ce fac este să investesc suflet, pasiune, entuziasm şi acţiune.

Am o echipă frumoasă, prieteni dragi, sponsori minunaţi, cărora le sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt. În aceşti ani pot spune că am evoluat personal foarte mult. Sunt prezentă oriunde pot învăţa câte ceva, la cursurile şi seminariile organizate de firmă.

CaliVita este schimbarea de care am avut nevoie, este şansa de a-mi împlini visele. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am, ceea ce sunt şi ceea ce voi fi!

Lorelai Guţu, 15%, România

Cum se calculeaza castigurile in retea?

In Reteaua CaliVita nimeni nu lucreza pentru sponsorul sau sau pentru un sef anume. Fiecare membru este recompensat pentru eforturile sale, atat pentru cumpararea de produse cu codul propriu (cumparaturile pentru consumul propriu sau pentru revanzare), cat si pentru efortul depus in indrumarea de noi membri, in functie de activitatea acestora.

Exemplu 1:

Ai recomandat produsele si sitemul CaliVita prietenilor tai reusind sa indrumi trei noi membri in retea, și in luna respectiva ati avut impreuna urmatoarele cumparaturi:

Tu personal ai cumparat produse in valoare de 103,4 lei, avand 241 PB (Puncte Bonus) si 94,9 PC (Puncte Comerciale)

Mircea a cumparat produse in valoare de 633 lei, avand 1408 PB si 581 PC

Maria a cumparat produse in valoare de 1329.3 lei, avand 3108 PB si 1220.10 PC

Ana a cumparat produse in valoare de 126.6 lei, avand 296 PB si 116.2 PC.

Conform graficului care masoara nivelele de performanta, in aceasta luna veti avea urmatorele rezultate:

 • Ana nu a atins niciun nivel de performanta (are sub 1000PB), deci nu va beneficia de nici un bonus;
 • Mircea a atins nivelul de performanta de 4%, primind un bonus de 4% din punctele sale comerciale (PC), adica 23.24 lei (581 PC x 4%).
 • Maria a atins nivelul de performanta de 7% (are 3108 PB, peste nivelul de 3000 PB necesar pentru 7%), primind un bonus de 7% din punctele sale comerciale (PC), adica 85.41 lei (1220.1 PC x 7%).
 • Tu ai in total 5125 PBG (Puncte Bonus Grup, adica suma tuturor PB ale tale si ale celor indrumati de tine – 241+1480+3108+296 = 5125 PBG) , ceea ce inseamna ca ai atins un nivel de performanta de 7%. CaliVita te recompenseaza pentru activitatea ta si a tuturor membrilor retelei tale, fara ca acestia sa fie afectati.

Iata cum se calculeaza bonusul tau:
Vei primi 7% din PC ale cumparaturilor tale personale, adica 6.64lei (94,9 PC x 7%)
Ana nu beneficiaza de bonus, deoarece nu a obtinut niciun nivel de performanta; dar tu vei beneficia de 7% din PC ale Anei, adica 8.13 lei (116.2 PC x 7%)
Mircea a primit bonus de 4% din PC ale cumparaturilor efectuate de el, dar CaliVita te recompenseaza cu diferenta dintre nivelul tau de performanta (7%) si cel al lui Mircea (4%), calculate din PC ale lui Mircea, adica 17,43 lei (581 PC x 3%)
Maria a primit 7% din PC ale cumparaturilor efectuate de ea si are acelasi nivel de performanta ca tine. In concluzie, nu vei primi bonus calculat pe baza PC ale Mariei.
In total, bonusul tau este de 32,2 lei, adica peste 30% din suma pe care ai cheltuit-o in aceasta luna (nu uita ai cumparat doar un produs de 103.4 lei).

Avantajos, nu?
De fapt, in aceasta consta cheia succesului intregii afaceri: vei obtine castiguri din ce in ce mai mari doar recomandand produsele CaliVita si indrumand noi membri, fara ca tu sa fii nevoit sa cumperi si sa revinzi produsele! Chiar daca nu doresti sa dezvolti o afacere, poti avea acces la produsele CaliVita la preturi incredibil de mici, beneficiind de disconturile rezultate din cumparaturile celor pe care i-ai inscris deja in retea!

Inca ceva important: poate ti se pare ca nu ai fost recompensat pentru efortul depus cu inscrierea Mariei (CaliVita nu ti-a platit nimic pe baza PC ale ei). Dar nu uita ca nivelul tau de performanta de 7% a fost atins si datorita cumparaturilor ei. Fara PB ale cumparaturilor ei ai fi atins nivelul de performanta de doar 4%, castigand mult mai putin – doar 8,45 lei (o suma de patru ori mai mica)!