cum sa construiesti propriul site web personalizat pentru vanzari

MySite - Site web personalizat

MySite Calivita: un site personalizabil, cu care sa-ti construiesti propria afacere online

Ne-am străduit să creăm pentru membrii noştri instrumente on-line care să le uşureze activitatea pe internet și cea off-line şi să le sprijine construirea reţelei.

MySite - Site web personalizat

Un astfel de instrument este MySite Pro.

 

O scurtă descriere :

 • poți crea ușor un magazin virtual propriu,
 • poți adăuga promoţii, produse recomandate,
 • ai multiple moduri de afișare selectabile,
 • aspectul este optimizat pentru dispozitive mobile,
 • instrument optimizat pentru motoare de căutare – SEO.

Ușor de utilizat, opțiuni extinse, sute de imagini preîncărcate, numeroase șabloane disponibile, diverse tipuri de animație, conţinuturi preîncărcate gratuite, galerii foto şi video, postări Facebook auto show, canale YouTube, încărcarea de galerii Flickr, aplicația Lipsa de vitamine, formular de contact… și o mulțime de alte conținuturi utile.

avantaje:

 1. îţi permite să îţi dezvolţi afacerea on-line, să oferi servicii şi produse clienţilor din întreaga lume şi să îţi îmbunătăţeşti sistematic imaginea şi credibilitatea cu ajutorul blogurilor şi al unui conţinut relevant al site-ului.
 2. Poți să îţi creezi o prezenţă on-line fără investiţii majore, fără a fi nevoit să îţi construieşti singur un magazin virtual şi fără mari cunoștințe de web design
 3. Din acest punct, îţi poţi personaliza site-ul cum doreşti, cu ajutorul imaginilor, descrierilor de evenimente, mărturiilor personale etc.
 4. Mysite îţi oferă, de asemenea, o adresă de e-mail personalizată şi te ajută să păstrezi legătura cu membrii şi să îţi urmăreşti liniile inferioare.

Un sfat util

Actualizarea permanentă a conţinutului site-ului îţi măreşte numărul de vizitatori pe site, te transformă într-un expert în domeniu şi atrage noi clienți. Odată ce aceştia vor recunoaşte valoarea şi conţinutul unic al site-ului tău, imaginea ta va avea şi mai mult de câştigat.

Secretul este să postezi în permanenţă noutăţi şi să te străduieşti să fii o sursă credibilă de informaţii în acest domeniu.

 

IȚi poȚi Începe chiar ACUM magazinul tĂU gratuit!

Te poți înregistra GRATUIT, și apoi îți poți crea propriul Magazin Online, cu un număr nelimitat de pagini, în orice limbă. folosind acest link:

Poți afla mai multe informații despre modul de folosire aici:

MANUAL DE UTILIZARE MYSITE

SABLOANE PENTRU PAGINI WEB

Este un instrument excelent!

În trecut, un site profesionist necesita o investiţie majoră şi cunoştinţe solide de IT. Cu MySite Pro, CaliVita a îndepărtat această barieră. MySite Pro este gratuit pentru partenerii de afaceri CaliVita. Chiar şi membrii noştri cei mai exigenți recunosc că folosirea sa e o joacă de copii.

E ca o jucărie pe care o poţi folosi pentru a crea un site profesionist extraordinar. Conform ultimelor modificări, utilizatorii își pot crea cât de multe site-uri doresc, putând astfel folosi acest instrument inovator în nenumărate moduri, nu doar ca magazin virtual. Vă oferim în continuare câteva exemple:

  • Magazin virtual clasic: MySite Pro rămâne, bineînțeles, un instrument excelent pentru organizarea unui magazin virtual. Iar aici Compania te sprijină foarte mult, preluând o serie de sarcini administrative pe care altfel ar trebui să le efectuezi singur (cum ar fi încărcarea de imagini ale produselor, stabilirea promoțiilor, facturare sau menținerea legăturii cu clienții în timp ce aceștia îi plasează comenzile);
  • Magazine virtuale specializate, cu unul sau câteva produse: Poți crea așa-numitele „magazine tematice”, care oferă combinații specializate de produse. Te poți adresa, de exemplu, doar mamelor cu copii mici, vârstnicilor, oamenilor de afaceri, diabeticilor etc. Astfel îți va fi mult mai ușor să te adresezi diferitelor categorii de persoane și pe platformele de publicitate electronică;
  • Pagină de construcție a rețelei: MySite Pro se dovedește a fi foarte util dacă dorești să prezinți oportunitățile de afaceri oferite de CaliVita. Poți face link la videoclipuri promoționale, galerii foto, postări pe Facebook și, bineînțeles, poți adăuga propriile tale opinii;
  • Broșură: Folosește-ți pagina MySite Pro pe post de broșură informativă, în care să prezinți detaliat produsele și serviciile firmei sau să discuți despre orice problemă la care oferi soluție;
  • Reclamă pentru evenimente: Când organizezi o seară promoțională sau orice eveniment, creează o pagină web în acest scop. Poți include aici subiectele care urmează a fi discutate, poze cu vorbitorii, motivele pentru care cei invitați ar trebui să vină și toate detaliile tehnice, cum ar fi ora, data, locul sau alte informații importante. De asemenea, poți pune un link la un videoclip de la un eveniment anterior, de exemplu, sau la niște imagini care stârnesc interesul;
  • Blog: Dacă vrei să îți faci blog, crează-ți unul aici. Vei primi tot sprijinul tehnic de care ai nevoie. Poți folosi un design atractiv al paginilor și vizitatorii îți pot comenta cu ușurință postările.