Instrumente pentru Distribuitorii Calivita

CaliVita pune un accent deosebit pe sprijinirea eforturilor profesioniste de construcție a rețelei.
Știm că nu e ușor să construiești o rețea de mii de membri și mai știm că gestionarea și motivarea unei astfel de rețele poate fi o adevărată provocare.

Sunt absolut convins ca ti-ai pus următoarele întrebări:

 • Căror membri ar trebui să le acord mai multă atenție?
 •  Pe cine ar trebui să contactez?
 •  Ce ar trebui să știu despre ei?
 •  Ce produse le plac femeilor, ce ar trebui să le ofer?
 •  Cum se descurcă membrii mei?
 •  Cine are nevoie de ajutor și de sprijin?
 •  Există vreun blocaj undeva în rețeaua mea?
 •  Cine așteaptă ajutor de la mine?

Pentru a avea un raspuns clar si pentru a cauta foarte usor o anumita informatie, trebuie neapărat să folosești Instrumentele oferite de  Calivita:

 1. MyShop

  MyShop este un magazin de vânzare cu amănuntul, însă imediat ce cumpărăturile clienților tăi ating valoarea necesară pentru înscrierea în rețea, site-ul le oferă automat posibilitatea de a deveni membri CaliVita®
  Dacă se hotărăsc să se înscrie, vor beneficia de o reducere de 25% și de un Card CaliVita®. O modalitate excepțională de a atrage noi membri cu un efort minim! 

  Exemplu de magazin personal:
  https://danpaunescu.calivita.ro
 2. Network Explorer

  Este conceput să îți „expună” rețeaua. Cu ajutorul acestui instrument, adâncimea rețelei poate deveni transparentă. Poți obține informații rapide despre procesele și membrii de la diferite niveluri. Cu ajutorul ponturilor rapide și al descrierii rețelei, pe lângă panoul cu informații detaliate, Explorer poate evidenția membrii într-o diagramă a rețelei.
  Mai multe detalii aici

 3.  Profiler

  Obiectivul aplicației Profiler este să îți ofere informații detaliate despre fiecare membru. Dacă ai găsit, cu ajutorul Circles, Hub sau Explorer, un membru despre care ai vrea să ai informații detaliate, atunci intră în Profile și vei obține toate informațiile pe care ți le dorești, direct pe telefonul mobil.
  Mai multe detalii aici
 4. Circles

  Poți vedea ce procent din veniturile tale provin de la cine, cine are rulajul cel mai mare și cei mai mulți membri înscriși. Cercurile încorporate, mai mici sau mai mari, îți arată modul în care rețeaua se dezvoltă în adâncime, iar magnitudinea cercurilor îți arată cine creează cel mai mult trafic și înscrie cei mai mulți membri. Un mod simplu și rapid de a vizualiza membrii cheie ai unei ramuri a rețelei.
  Mai multe detalii aici
 5. CV Bonus

  Calivita CV Bonus este o pagina online unde, daca esti membru Calivita, poti sa vezi in orice moment, pe baza codului de membru si a parolei, cate puncte bonus ai acumulat tu si ceilalti cumparatori de produse Calivita pe care tu i-i ghidat sa foloseasca produsele.
  Mai multe detalii aici

 6. MySite – Demarează-ți propria afacere CaliVita on-line cu doar câteva clickuri

  O scurtă descriere a acestui instrument: magazin virtual, promoţii, produse recomandate, multiple moduri de afișare selectabile, aspect optimizat pentru dispozitive mobile, instrument optimizat pentru motoare de căutare – SEO.
  Ușor de utilizat, opțiuni extinse, sute de imagini preîncărcate, numeroase șabloane disponibile, diverse tipuri de animație, conţinuturi preîncărcate gratuite, galerii foto şi video, postări Facebook auto show, canale YouTube, încărcarea de galerii Flickr, aplicația Lipsa de vitamine, formular de contact… și o mulțime de alte conținuturi utile, într-un instrument foarte ușor de utilizat.
  Mai multe detalii aici

 7. MyCalivita – Aplicatia Calivita pentru telefonul mobil

  Este o aplicatie Calivita pentru mobil, care are o serie de caracteristici utile și practice, pentru ca membrii CaliVita să se poată bucura de ele oriunde s-ar afla.
  Mai multe detalii aici