ÎNVAŢĂ RĂSPUNSUL LA PROBLEMELE
DE ZI CU ZI ALE TUTUROR

Poate de multe ori vei auzi în jurul tău: nu am bani, nu am timp, sunt destul de stresat de problemele mele, produsele sunt scumpe, etc.

Sunt scuze ieftine prin care acea persoană încearcă să scape de tine. Nu trebuie să îţi faci complexe. Învaţă aceste răspunsuri elegante şi mai mult ca sigur cel din faţa ta va reflecta mai mult înainte de a te refuza definitiv.

  1. Nu am bani.

Dacă aţi avea bani aţi porni o afacere?… Cunoaşteţi o altă afacere pe care să o demaraţi cu o investiţie mai mică (preţul unui produs pentru sănătatea dumneavoastră)? Ce afacere o puteţi face în timpul liber fără a vă pierde locul de muncă? Ce bancă ar fi dispusă să vă ajute pentru a demara o afacere clasică? Iar dacă aţi găsi aşa ceva, vă daţi seama ce risc vă asumaţi şi pe cât timp vă îndatoraţi?… Şi dacă vă plângeţi că nu aveţi bani, de ce nu încercaţi să faceţi bani fără a risca nimic, decât munca proprie şi pierderea timpului vostru liber pe un an sau doi? Sau poate credeţi că numai după ce rămâneţi fără serviciu trebuie să vă apucaţi de altceva? Ce roată de rezervă (serviciu) aveţi?…

  1. Nu am timp.

După părerea dumneavoastră, de cât timp liber aţi avea nevoie pentru această afacere? 8 ore din timpul dumneavoastră liber, într-o săptămână, vi se pare mult? Aţi analizat vreodată câte ore pierdeţi inutil într-o săptămână? Sau v-aţi pus întrebarea, ce aţi fi dispus să faceţi în plus pentru voi şi familie dacă v-aţi analiza priorităţile?…

  1. Sunt destul de stresat de problemele mele.

Credeţi că cei care au intrat în această afacere nu au probleme de serviciu, de familie, de sănătate? Soluţia este, nu câte probleme aţi cumulat într-o zi, ci câte rezolvaţi…

  1. Raspunsuri la intrebariProdusele sunt scumpe.

Dacă cei care au intrat în această afacere au putut să vândă sau să cumpere aceste produse pentru ei şi familia lor, dumneavoastră de ce credeţi că nu veţi reuşi? Ce au avut ei în plus?…

  1. Nu cunosc multe persoane.

30 cunoaşteţi? Aveţi colegi de şcoală (liceu, facultate) şi de care aţi aflat întâmplător unde stau, unde lucrează? Rudele, vecinii, foştii vecini, colegii de serviciu, prietenii, poştaşul, frizerul, vânzătorul de la magazinul preferat, pot fi oricând invitaţii dumneavoastră. Cei 30 cunosc şi ei 30. Şi 30 x 30 = 900. Nu ştiţi cum să-i contactaţi, vă este teamă, ruşine? Fiţi fără grijă! Pentru asta aveţi îndrumător; să vă înveţe, să vă ajute.

  1. Nu o să pot să ţin niciodată un plan de marketing.

Credeţi că primul plan de marketing, al celor care au intrat înaintea dumneavoastră în afacere a fost fără greşeli, fără momente în care ei să nu se fi fâstâcit, pierdut? Nimeni nu a scăpat de acele emoţii şi totuşi nimeni din cei care asistau nu au băgat de seamă nefericitele clipe. Erau atenţi la mesajul transmis. Importanţa mesajului şi măreţia scopului vă vor da întotdeauna şi dumneavoastră curajul necesar să treceţi cu bine mai departe. Aşa, al doi-lea va fi mai bun ca primul, al douăzece-lea mai bun ca al doi-lea, al douăsute-lea mai bun ca al douăzece-lea… Pentru aceasta există un sistem de instruire şi îndrumători.  Trebuie să vreţi să învăţaţi, să munciţi, să vă implicaţi. Fiecare NU primit să vă mobilizeze să fiţi mai bine pregătit.

  1. Afacerea aceasta nu este pentru mine.

Este bun un program de 8-10 ore/zi, timp de 35-45 de ani de muncă, pentru o pensie minimală? Incertitudinea unor salarii diminuate, în condiţiile unei munci mai încărcate şi cu ameninţarea cu şomajul?…

  1. Am alte planuri pentru viitor.

Ce aţi avea de pierdut dacă veţi lua în considerare şi această afacere în planurile de viitor? Vă permiteţi să neglijaţi o şansă în plus?

  1. Banii nu reprezintă totul pentru mine.

Raspunsuri la intrebariCine v-a spus că afacerea aceasta înseamnă numai bani? Unii o fac pentru socializare, alţii pentru excursii, concedii de vis, sau pentru a cunoaşte lumea. Banii sunt doar un mijloc prin care fiecare dintre noi ne măsurăm veniturile. Cel mai important obiectiv în această afacere este SĂNĂTATEA. Noi învăţăm să prevenim boala şi ajutăm pe alţii să înveţe tot ce am învăţat şi învăţăm noi…

  1. Pur şi simplu nu cred că pot face aceasă afacere.

Este posibil. Dar niciodată nu veţi afla dacă nu încercaţi.

Hai să stabilim:

  • Care este visul dumneavoastră şi ce trebuie să facem din acest moment, cum să acţionăm, pentru a-l îndeplini,
  • Ce persoane (cunoştinţe) cunoaştem pentru a demara,
  • Cum trebuie să contactăm aceste cunoştinţe,
  • Cum să ne schimbăm pentru a-i ajuta şi pe alţii să se schimbe,
  • Cum învăţăm planul,
  • Cum îndepărtăm prejudecăţile,
  • Cum învăţăm produsele,
  • Cum învăţăm să ne instruim,
  • Unde şi cum facem echipe.

Dacă aveţi un vis, munca şi voinţa este tot ce vă trebuie pentru îndeplinirea lui. Eu am avut şi mai am vise. Serviciul nicodată nu ar fi făcut posibil aşa ceva. Urmând drumul bătătorit de alţii, am reuşit. Sunt convins că şi dumneavoastră aveţi un vis şi puteţi să vă implicaţi puntru realizarea lui.