Pot fi rude, colegi de serviciu (actuali, de la vechile servicii sau transferati), de la scoala generala, liceu sau facultate, armata, sport sau hobby-uri, vecini, fosti vecini, doctori, dentisti, contabili, avocati, veterinari, preoti, cosmeticieni, coafeze, etc.

Este foarte important sa SCRII LISTA ACUM: pe localitati, pe prioritati, pe meserii, cu numar de telefon si rubrica de observatii. Numai scrisa si completata permanent (continuu) iti poate fi de folos.

Ea E CAPITALUL TAU. Aminteste-ti de: nunti, botezuri, revezi-ti albumul de poze

Adauga numarul de telefon si meseria fiecaruia. Transcrie lista in agenda. Analizeaza cu sponsorul care sunt prioritatile.

Cate nume trecem pe lista?

Raspuns: ˛Pe toti cei care respira˛.
Greseala comuna a incepatorilor (noilor recruti) consta in faptul ca se gandesc imediat la 3, 4 sau 5 persoane cu care sa inceapa activitatea si ridica imediat receptorul.

Daca primul telefon este adresat cuiva care spune categoric NU inseamna ca si-au pierdut 30¸40 % din sanse.
Acesta este un start gresit.
Sa presupucem ca am avea o lista de 100 de nume si prima persoana ar spune “NU”.
Noi ce am zice?: “OK ! Mai am 99.” Ne-ar pasa?

cei 100 pentru start comunitatea calivita

Ti se par multe 100 de cunostinte scrise? Dar 25? Daca poti face o lista de 25, sigur sotul (sotia), parintii, socrii, copiii, pot si ei si atunci constati ca ai depasit cu mult ceea ce iti propusesei initial. Fai aceasta lista. Pune-o la indemana tuturor pentru completare. Stabileste un concurs cu mici premii daca e nevoie. Dar strange (scrie) CAPITALUL (LISTA DE CUNOSTINTE).

Gandeste: ce ar insemna sa accepte toti 100? De fiecare persoana, se vor lega alti 100, adica: 100 x 100 = 10.000 intrati in afacere. Daca visezi la o retea exploziva, fa-i o lista cat mai mare … Vei deveni independent financiar.

Ce ai investit? Nimic. Ce ai facut pentru asta? Ai oferit sansa ta (de castig si sanatate) cunoscutilor.

Este oferta mileniului. Profita de ea acum!