fii la curent cu noutatile.

Nu e suficient sa crezi ca stii. Trebuie sa demonstrezi. Sa fii la curent cu noutatile.
Sa dai exemplu echipei formate de tine prin: prezenta, perseverenta, atitudine, corectitudine, tinuta. Asa ea te v-a urma (copia).

A facut cineva vreo ora la scoala fara carti, caiete si fara sa-si ia notite? Nu.

Ce se intampla cand chiuleam la scoala? Trebuia sa recuperam. Golurile acelor lectii, nasteau alte goluri si materia nu mai putea fi inteleasa.

De ce ne-am scolit in viata?˛ Si-a pus cineva aceasta intrebare? Poate ati raspunde: ˛Sa traim mai usor˛. E adevarat, e un criteriu de departajare, dar nu intotdeauna valabil. Nu vi s-a intamplat sa cunoasteti (sa observati) persoane mai putin pregatite care sa cunoasca succesul (prosperitatea) si persoane, la scoala numai de nota 10, care sa duca apoi o viata de mizerie?

Eu cred ca pe langa scoala iti mai trebuie si o sansa. Nu e neaparat nevoie de sansa unui serviciu bun, ci de sansa unei afaceri.

La serviciu, oricat de bun, de instruit ai fi, muncesti pentru altul. In afacerea ta muncesti numai pentru tine.

Ai vise de realizat?

Cu un salariu nu reusesti mare lucru. Cu o afacere poti materializa oricate vise ai avea. In afacere nimeni nu iti mai negociaza veniturile. Ai cat si cum te implici. In productie ai sefi. Si sefii au ceva de obiectat la marimea salariului tau.

Afacerea CaliVita este o afacere aparte. Se incepe fara investitii (risc), fara a-ti afecta serviciul, familiea. Este ca si cum ai incepe o noua facultate (de exemplu la seral), unde esti platit in timp ce o faci. Cu cat inveti mai multe si intr-un timp mai scurt, cu atat vei fi mai bine platit si poti renunta mai usor si mai repede la starea in care te afli tu, familia ta. 

PASUL 7- INSTRUIESTE-TE PERMANENTCateva modalitati de instruire:

  • Foloseste materiale suplimentare pentru autoinstruire:
    carti, pliante, conferinte, casete audio, casete video, CD-uri despre:

Scopul nostru in viata, vis, despre cum si de ce acestea trebuiesc scrise si vizualizate, despre cum sa-ti faci un plan, cu obictive bine stabilite, in care treci: data cand incepi activitatea, data cand vrei sa indeplinesti ceva,

Sistemul nou creat (sistemul MLM), avantajele si superioritatea lui,

Motivatia care sa tina treze simturile, dorinta de a fi mai buni,

Produsele si efectele lor benefice,

Rolul instruirii permanente.

  • Fii prezent la intruniri:

Planuri de Marketing, Seminarii de Motivatie, de Succes, Traininguri de Produse, Business Meeting, etc. Vei afla (intelege) lucruri noi despre afacerea ta, teme interesante, utile, care iti vor deschide orizonturi noi, sperante noi. Vei afla asa cat e de complexa si frumoasa.

Rezerva-ti minim 1/2 ore pe zi autoinstruirii. Este foarte important sa stii sa-ti faci profesionist afacerea. Ea reprezinta roata de rezerva de care ai nevoie.

    “O informatie costa, dar daca n-o ai poate sa te coste!“(Stoica Doina). 

OBSERVATII:

Nimic nu e mai important decat INFORMATIA in domeniul afacerii tale. Primeste si ofera. Asta trebuie sa fie deviza ta.

De aceea, nu ne planificam nimic altceva in acea zi a informarii.

    Procedand asa, dintr-o activitate in paralel cu serviciul, vei face o afacere.

Si am ajuns la final…

Pasul numarul 8 – Munca in echipa- Fereste-te de greselile unui incepator. Cum sa ajungi un profesionist