Formula magica pentru a avea succes
(daruieste 100%)

Fiecare visăm să ne realizăm în viață, să câștigăm banii de care avem nevoie. Dar, înainte de a câștiga, primul lucru pe care trebuie să-l facem e să învățăm. Aceasta este ordinea, și nu invers. Albert Einstein spunea:

«Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes !»

(A FI) x (A FACE) = (A AVEA)

Iată formula magică după care trebuie să ne călăuzim.

Dacă nu ești prezent, acolo unde primești informațiile de care ai nevoie (care să-ți aducă în viitorul planificat banii de care ai nevoie pentru a-ți împlini visele) și nu faci ce trebuie, și cum trebuie (nu acționezi corespunzător), nu poți avea ceea ce îți dorești.

Fiecare ne dorim o casă, o mașină mai bună, să dăm copiii la o școală mai bună… să avem… să avem… să avem…

Un singur lucru e sigur:

 • Cu cât ești mai bun (mai instruit), începi să faci lucrurile mai bune.
 • Și cu cât faci lucrurile mai bune, începi să ai mai mult din ce-ți dorești.

Dacă vrei să ai ceva:

 1. definește ce vrei să ai – pentru că trebuie să ai o viziune – ca să știi încotro te duci, apoi,
 2. definește ce trebuie să faci ca să ai acele lucruri. Și apoi
 3. definește cum trebuie să știi,
 4. și cum să fii, ca să poți să faci acele lucruri, să ai rezultatele pe care le speri.

Dar mai e o problemă la această formulă. Se pune mare accent pe «a fi»:

 • a fi prezent la traininguri,
 • a fi acolo unde poți investi în tine:
 • a citi cărți,
 • a viziona (a asculta) DVD-uri (SD-uri),
 • a merge la conferințe… «a fi» oriunde poți afla ceva despre afacerea ta.
 • Când și cu cine începem?… chiar de acum… cu mine, cu tine… cu toți.

Și «a fi» de fapt ești: TU. TU trebuie SĂ FII și SĂ FACI. De cele mai multe ori, știi ce trebuie să faci, dar la tine există o mare diferență între ceea ce știi și ceea ce faci. De regulă, noi știm ce avem de făcut, dar nu facem. De ce ? Ne lipsește disciplina.

Nu este suficient să știi ce să faci, ci trebuie să faci, să aplici ceea ce știi. Deci, problema e să învățăm cum trebuie să facem (să învățăm să fim disciplinați), să învățăm să ne dedicăm 100%.

La ce temperatură fierbe apa? La 100ºC!… Nu fierbe la 99ºC, nici la 99,5ºC, ci numai la 100ºC ! Abia atunci, transformată în abur, este capabilă să mute din loc și un tren de tone. Atunci, TU, care vrei să obții acel ceva valoros, crezi că îl vei putea obține dacă dai numai 99% din efortul pe care trebuie să-l dai?…

Un autor necunoscut spune: «diferența între extraordinar și ordinar este acel extra». Adică acel grad în plus, acel 1% care face diferența.

Când începi ceva în viața ta, dedică-te 100% să faci acel ceva. Dacă te dedici numai 50%, nu o să obții nimic.

Formula magica pentru a avea succesCineva spune: când o să ajung Director, atunci o să mă dedic 100%. Fals! În primul rând, niciodată nu o să ajungi Director dacă nu dai 100% din tine. Iar dacă, cu relații și pile se va întâmpla vrodată acest lucru, tu nu vei rezista nici o zi în funcție, pentru că nu ești învățat să muncești, să dai 100% din tine.

În secolul în care trăim există două reguli după care trebuie să ne ghidăm:

 1. Acum nu mai este timp și loc decât pentru oamenii care dau 100% din ei.
 2. Acum, indiferent ce ești, trebuie să fii cel mai bun. Fii cel mai bun: soț (soție), tată (mamă), angajat… Fii cel mai bun în tot ceea ce faci.

Dacă fiecare am depune efort și am da 100% din noi la locul nostru de muncă:

 • ar fi mai puțini săraci,
 • am avea o gamă de produse proprii diversificată și de o calitate mai bună,
 • s-ar crea și s-ar găsi mai multe locuri de muncă,
 • am deveni o concurență serioasă pe piața internă și externă.

Dă 100% din tine chiar și când crezi că nu se poate. Dând 100% acum, aici, probabil vei da 100% și în munca ta, și în afacerea ta. Dacă ai un serviciu și dai 100% la locul tău de muncă, mai mult ca sigur vei fi apreciat și promovat. Vei implementa această disciplină la toți colegii tăi de muncă și acea unitate va fi salvată și competitivă pe piața națională, și de ce nu, internațională. Dacă faci CaliVita după program, nimeni nu îți va reproșa nimic. Tu ai dreptul să îți pregătești o afacere personală, să devii propriul tău stăpân. Dar să ai rezultate și în afacerea CaliVita, implică-te 100% în acele câteva ore / zi pe care i le dedici.

Mulți aud și de alte firme MLM și le încep pe toate odată, în speranța că va merge una din ele. Greșit! Nu te poți dedica 100% pentru CaliVita și 100% (de exemplu) pentru Amway. O vei face doar 50% și 50% și rezultatele vor fi nule. (Nici un colaborator de-al tău nu va înțelege ce trebuie să facă, unde să-și focalizeze energiile. Vei încerca MLM după MLM fără să știi concret ce ai de făcut și îți vei epuiza șansă după șansă.) Informează-te din start asupra calității produselor, a sistemului de lucru, a avantajelor tale și cântărește cu maturitate unde e bine pentru tine (unde te poți afirma mai repede și mai profitabil), înainte să investești timp, bani și oameni.

CaliVita este o șansă în care merită să investești.