Afacere Clasica vs Afacere MLM

Cu toții visăm la o viață de calitate. Luxul orbitor văzut la televizor, face imaginația să ne-o ia razna și ne și vedem în posesia îmbrăcăminții favorite, a unui imobil formidabil, a unor mașini teribile, sau în vacanțe nemaipomenite, bucurându-ne de ele ca și când am fi copii. De ce se petrec toate astea doar în vis și numai o parte dintre noi reușim cu adevărat să avem «o viață de calitate»?

Hai să vedem ce știm să facem majoritatea pentru a o avea (cum suntem educați):

  • Să avem și să ținem de un serviciu?
  • Să muncim mai multe ore/zi?
  • Să facem mai multe facultăți?
  • Să ne specializăm / instrim continuu pentru a fi promovați pe un post mai bine plătit?

E greu când te simți încorsetat în aceste variante. Din fericire, oameni deștepți, care au trecut și ei prin astfel de momente, au descoperit că mai există și alte soluții. Una dintre ele este demararea unei afaceri clasice, care presupune din start investiții mari și riscante, dar prin muncă și cu idei strălucite sunt încă șanse de reușită, iar o alte este o afacere MLM, fără riscuri, bazându-ne doar pe valorificarea timpului liber propriu.

  1. AFACEREA CLASICĂ

Aici, la baza veniturilor stă valorificarea informației (eficiența dumneavoastră în a o pune în practică) de la cei care o dețin.

Cine deține informația? Cei care au reușit să acumuleze o avere (cei care ne conduc).  

Noi – oameni obișnuiți – putem concura cu acești ași ai aranjamentelor financiare? Nu!

Afacere Clasica vs Afacere MLM

 

Să zicem că v-a parvenit informația: «România se află pe locul IV în lume la consumul de bere» (apropo, știrea este cât se poate de reală).

Ce ați face? Ați căuta soluții pentru a avea cât mai repede propria fabrică de bere. Dar dacă nu aveți bani, cum o puteți obține?… Rudele, prietenii, cunoscuții, sigur vă vor ajuta. Chiar dacă v-ar propune un parteneriat, nu ar fi chiar așa de rău, nu?!

Și totuși ce faceți dacă și această idee e sortită eșecului? Ar mai fi alternativa să apelați la fondurile europene sau la împrumutul bancar. Aici însă, apare o altă problemă. Hățișul birocratic poate prelungi evenimentul dorit până când piața să fie deja saturată de acest produs și să fiți din prima zi în faliment.

De regulă așa se întâmplă cu cei care își asumă investiții mari; își asumă și riscuri mari.

  1. AFACEREA M.L.M.

Am văzut importanța informației în sistemul clasic. Informarea în MLM este rezultatul invers al informației ce a fost primită și acceptată anterior. Fiecare dintre noi, care primim și suntem receptivi la informație, este bine să ne-o însușim și s-o transmitem mai departe. OBȚINEREA SUCCESULUI are loc numai dacă dăruim mai departe această informație. El este rezultatul iubirii față de semeni și a perfecționării individuale permanente, cu condiția să accepăm câteva reguli de bază: prezență la instruiri locale, regionale, naționale și internaționale și trecerea pe un program de cărți, SD-uri, DVD-uri.

Timpul, a apărut ca un element nou. Evoluția omului l-a făcut tot mai important. Dacă într-o afacere MLM informația (informarea) o puteți primi (oferi) oricând, într-o afacere clasică timpul nu mai poate fi întors înapoi. Ce ați pierdut azi, pierdut rămâne.

Să presupunem că ați dori să vă angajați undeva și secretara acelei unități va stabilit o dată și o oră la care să fiți prezent la un interviu. Dar, nu are importanță motivul, dumneavoastră întârziați. Credeți că mai puteți fi acceptat?… Oriunde punctualitatea impune respent. Când ești punctual, îl respecți pe cel din fața ta și, implicit, te respecți pe tine. Orice relație de afacere serioasă impune respect reciproc. Așa îți construiești o primă imagine, chiar dacă nu ai fost văzut. Imaginea continuă apoi cu ce ești îmbrăcat și cum știi să-ți prezinți oferta. Dar, prin punctualitate, ne permitem să exploatăm la maxim ceea ce ne interesează să obținem. În schimb, o afacere pe care o pierzi pentru un minut de comoditate, diminuează venitul din acea lună și poate afecta pe termen lung – pentru că veți fi etichetată drept o persoană în care nu poți avea încredere.

Orice om de afaceri își planifică timpul. Fiecare întâlnire își are rezervată timpul necesar și rolul ei în angrenajul afacerii. De aceea timp pentru sine și familie el are din ce în ce mai puțin. În concluzie, TIMPUL a devenit cel mai important bun al omului modern.

Există o modalitate prin care putem câștiga timp?

Afacere Clasica vs Afacere MLM

Da! Singura modalitate prin care se poate câștiga timp în favoarea ta și a afacerii tale este MLM-ul pur. Cu ajutorul unei echipe poți lucra mai mult de 24 ore/zi.

Cum demarezi o astfel de afacere și cum poți beneficia de mai mult timp în favoarea productivității și mai mult timp liber pentru tine și familie?

Pas cu pas! În primul rând trebuie să devii membru (să ai card de) consummator, sau partener de afacere cu firma – lucru realizat prin cumpărarea unui produs de sănătate (cu investiții și riscuri zero). Din acel moment tot ce construiți sub codul de membru (prin recomandări de alți consumatori) vă ajută să vă construiți propria afacere.

Cum putem face asta fără a risca (a pierde) locul de muncă?

Valorificându-vă inteligent timpul liber de care dispuneți.

Tu, cel care auzi azi informația, trebuie în scurt timp să înveți să o preiei întocmai și să o transmiți mai departe tuturor cunoscuților tăi. Dacă vei reuși să faci acest lucru eficient (să zicem în 2 ore/zi) și cei care te urmează vor fi și ei capabili să facă același lucru, tu vei beneficia de implicarea tuturor (de cumulul de ore lucrate/zi de tine și de toți cei care fac parte din echipa ta). În felul acesta «ajungi să lucrezi și când dormi» și, mai apoi, «ziua ta de lucru să aibă sute, mii sau poate chiar milioane de ore». Practic începi să faci timpul și banul să lucreze pentru tine. Cum poate fi posibil așa ceva? Simplu! La serviciu ești plătit în funcție de timpul lucrat personal, iar aici ești plătit, tot lunar, dar în funcție de:

  • Cât ai lucrat (ai informat și ce produse ai consumat) tu și toți membrii echipei tale, ca urmare a informației oferite și a convingerii câștigate de tine și de tot grupul în funcție de preț, eficiență și calitate / produs,
  • Prezentarea informației în funcție de gradul de percepție al auditoriului,
  • Ce efecte are, pe termen lung, multiplicarea informației lansate de tine asupra volumului de produse consumate.

Tu, vrei să lucrezi 2 ore/zi? Dacă da, poți convinge 5 persoane să facă la fel? Asta este echivalent cu 12 ore/zi lucrate de tine personal.

Dacă angrenezi în acest sistem 100 de persoane care vor să lucreze fiecare 2 ore/zi, este ca și cum tu ai lucra în plus echivalentul a 200 ore/zi, de la 1000…, 2000 ore/zi… Cine mai oferă o astfel de posibilitate? (Ce serviciu îți oferă măcar 50 ore/zi?)

Hai, să recapitulăm ce avem de făcut:

  • Să promovăm inteligent o afacere inteligentă.
  • Să acționăm zilnic pentru promovarea ei.
  • Să ne instruim permanent – să putem instrui și să atingem și menținem succesul la cel mai înalt nivel.

Poate ţi se pare curios, dar primele luni de plată nu vor fi în favoarea ta. Acesta e momentul care face diferența dintre un învingător și un învins. Totuși demonstrând că eşti harnic în mod constant (lună de lună), venitul tău va crește progresiv și informația dăruită în fiecare zi te va face să urci pas cu pas și să câștigi puțin câte puțin din ce în ce mai mult. Așa ajungi să ai echivalentul unui salariu și apoi a zeci și sute într-o lună. Perseverența și încrederea ta în șansă, coroborate cu rezultatele tot mai convingătoare, devin molipsitoare și funcționarea sistemului va fi mai evidentă prin creșterea punctelor bonus proporțional cu programul de informare aplicat de tine și de fiecare membru al tău în structură.

Pentru ca lucrurile să meargă pe acest făgaș și în acest ritm, trebuie să arăţi tuturor calea, să îi ajuţi la înţelegerea tainelor sistemului și a primilor paşi făcuți spre construirea afacerii proprii. De aceea este foarte important să cunoaştem şi să respectăm paşii ce îi avem de urmat. Ştiu, pare simplu! Dar, trecând informația prin filtrul minții proprii, avem majoritatea tendința de a mai simplifica. Tocmai de aceea greşim. Ne place să credem că, acţionând după propriul principiu, ajungem mai repede la ceea ce ne dorim. De fapt ne îndepărtăm de la o cale bătătorită… cu reguli stricte. Și orice abatere ne întârzie, sau poate chiar să ne scoată din competiţie.

 

Mai multe detalii aici:

Afacerea Calivita