RecautareaIntalnirea de Consolidare (partea a II – a a planului), are un prim rol de a raspunde la toate intrebarile aparute ulterior.

Ea se face cu fiecare persoana in parte, la orele prestabilite de comun acord si nu mai tarziu de 24, maxim 48 de ore de la prezentare.

La intalnirea a II-a, persoanele pot decide daca:

  • se inscriu in activitate pentru a fi constructori de retea,
  • se inscriu in activitate pentru a fi consumatori fideli,
  • raman clienti ocazionali.

Motivul intalnirii de consolidare poate fi stabilit la finalul primei parti a Planului de Marketing:
Poftiti, va dau aceste materiale si casete; trec maine (poimaine) sa le recuperez! Pe la ce ora va gasesc acasa?

Daca persoana este interesata, in timpul acesta, ea v-a studia materialele, v-a asculta casetele si ˛ele vor lucra˛ in numele tau.

Daca a fost ocupata, mai dai o sansa.
Daca aduce fel de fel de motive, cere-i o lista cu 5 persoane care ar putea fi interesate de bani si sanatate.

Nu este indicat sa amani intalnirea cu mai mult de 48 de ore. Informatia pierde din continut (paleste“) si “interesul” pentru afacere scade.

OBSERVATII:

Daca uiti sa fixezi intalnirea a II-a, ai muncit degeaba. E posibil ca, persoana pe care ai neglijat-o tu, sa o vezi maine inscrisa in reteaua altuia.  (Tu ai sadit pomul si, daca l-ai abandonat, altul ii culege fructele).

Nu inscrie celui de sub tine din cunostintele tale. Asa nu il ajuti nici pe el, nici pe tine si creezi un precedent care,in timp, poate sa te coste.
Daca vrei sa castigi, invata cum. Nu te avanta din prima clipa sa-ti abordezi cunostintele. Instruieste-te mai intai. (˛Nu pleca la vanatore neinarmat!˛)

O greseala poate sa-ti ingreuneze startul, increderea in tine. De aceea cere sfatul sponsorului. El te va ajuta.

Afacerea este serioasa daca o tratezi serios si cu oameni seriosi si mare daca o faci cu oameni mari.
(Afacerea e numai a ta si o ai asa cum ti-o pregatesti).
Sistemul MLM este singurul sistem prin care ti se recunoaste munca. Lucrand, rezultatele vin pe masura efortului depus.

Cu incredere in sistem, in tine, in cunoscutii tai, in sansa ta si a lor, cu perseverenta si permanent instruibil, succesul vine de la sine.

In continuare, cateva cuvinte despre un obiect care nu trebuie sa-ti lipseasca:

Agenda

Pasul 5- INTALNIRE CONSOLIDAREAGENDA in sistemul MLM trebuie sa te insoteasca oriunde (la banca, la spectacole, in parc, etc.). Ea e sufletul cel mai drag, umbra de care nu te poti desprinde.

Prin ea iti amintesti de prieteni, iti faci noi prieteni, concepi programe, creionezi si    materializezi vise, scopuri, teluri.

Fara ea nu poti face afacerea, nu poti gandi, respira. E parte componenta a capitalului  tau, e ingerul care apare cand tie greu, e camasa care-ti imbraca destinul.

Ea te face sa gandesti, sa actionezi, sa construiesti, sa transformi in bine existenta ta si a acelor care iti sunt alaturi. Ea iti da puterea sa fii sensibil, milostiv, sa iubesti viata, arta, tot ce e pur si frumos. E aproapele caruia ii daruiesti totul.

Daca ai inteles cat de vitala e o agenda, atunci s-o deschizi si sa treci in ea:

  • visele, scopul, telurile, data de inceput si de finalizare (a ceea ce ti-ai propus); tu trebuie sa crezi in ceva, sa ai o motivatie, un far care sa te calauzeasca in furtuna vietii (sa fii suplu, sanatos, sa ai o afacere prospera, sa ai o casa de vis, o masina superba, etc.);
  • cunostintele (persoanele) cu care sa realizezi ce ti-ai propus;
  • sa-ti stabilesti planul de actiune pe termen scurt (ore, zile saptamani) si pe termen lung (luni, ani).

Ori de cate ori ai ocazia sa-ti amintesti (sa cunosti) o persoana, o notezi in agenda la localitatea din care face parte – functie de importanta pe care i-o acorzi (ordinea alfabetica) -, numarul de telefon al acesteia si, obligatoriu, o rubrica de observatii in care ai in vedere: ora si locul de intalnire stabilit (data cand poate fi recautata persoana respectiva), daca ti-a facut o impresie favorabila sau nu. Functie de aceste observatii stabilesti prioritatile de mai tarziu.

Inainte de a trece printr-o localitate, prestabileste ora si locul de intalnire cu persoanele de contact.. Este foarte important sa afli cum lucreaza acele persoane, ce greutati intampina, sa le feliciti pentru rezultatele obtinute, sa le dai ocazia sa te prezinte altor prieteni – prilej bun pentru a-ti mari ˛capitalul tau˛ – si sa scoata in evidenta rezultatele afacerii din care faceti parte.