Invata despre produse citind cate unul (doua) pe zi. Incepe cu produsele de sezon.

Consuma produse.

Daca tu nu esti convins de eficacitatea si calitatea lor, nu poti convinge pe altii, nu poti sa le prezinti cu entuziasmul celui care le iubeste si e sigur de eficienta lor.

Daca ai nevoie de o vitamina C, ia-o de la CaliVita International (din afacerea ta), nu de la magazinul de peste drum. Este mai eficienta, mai concentrata, mai ieftina si aduce puncte (alte reduceri si bani)

Nu ezita sa folositi orice alt produs din afacerea ta. Ele nu au efecte secundare nedorite, nu creeaza dependenta, sunt naturale 100%, chelatate, cu efect retard, ieftine si de cea mai buna calitate.

Comanda unul chiar acum.

Pentru a descoperi superioritatea si pretul scazut al produselor tale:

  • Pasul 6- FII CONSUMATOR 100%Lasa in afara cutiei o tableta. Dupa cateva zile vei sesiza ca ea si-a schimbat culoarea.
    A oxidat. Ea nu e protejata cu conservanti, coloranti sintetici. Se comporta precum un mar (un cartof), taiat in felii si expus contactului direct cu mediul.
  • fa-i o analiza a produselor pe baza: calitatii, complexitatii, gramajului, comparativ cu cele din comert si calculeaza pe tableta. Asa le vei aprecia.
  • foloseste-le pentru a-ti rezolva o problema. (Poti sa stii pana nu incerci?)
  •  boala nu se instaleaza intr-o zi si nici nu poate fi vindecata intr-o zi.

NU  UITA !

Lista de cunostinte este capitalul tau. Ea (el) nu are nici o valoare daca nu faci invitatia la un Plan de Marketing si neglijezi intalnirea a ll-a pentru cei care au fost indecisi.

Cere, la urmatoarea intalnire, lista de cunostinte a celui care vrea sa fie colaborator cu tine. Il ajuti si pe el si pe tine. Fa lucrul asta si cu cei care te refuza (nu te inteleg). Vei avea asa capital ˛in asteptare˛.

Ajutandu-l pe cel ce l-ai inscris sa castige, te ajuti pe tine. Invata-l sa invete pe altii. Invata-l tot ce stii tu. Dai materiale, casete, carti, invata-l sa te multiplice, sa fie prezent la prezentarile de sala, la seminarii, la traininguri, etc. Invata-l sa se instruiasca permanent, sa se schimbe. Pe cei care zic: ˛eu stiu tot˛, intreaba-i: ˛De ce au facut mai intai clasa I-a si nu direct facultatea?Ľ De ce au trebuit sa invete atatia ani de scoala pana sa promoveze Director?Ľ De ce nu au ajuns pana acum prim ministru sau sef de stat?Ľ˛

MLM-ul e singura scoala care te invata sa-ti castigi singur independenta financiara.

La serviciu muncesti zi de zi si cea mai mare parte din timpul tau. Pe ce bani? Pentru ce satisfactii? Nu merita 2-3 ore / zi sacrificate pentru afacerea ta? (sa lipsesti 2-3 ore din fata televizorului timp de 2-5 ani?) Libertatea si independenta financiara cer sacrificii!

Daca vrei poti! Fii in fiecare zi perseverent si vei reusi. Afacerea ta v-a rodi numai daca tii neaparat sa faci ceva pentru ea.

Aici ai cei mai buni prieteni. Toti te admira si te sprijina. La serviciu ˛prietenii˛ te tradeaza. Isi apara interesul cand esti in dificultate. Nu tin seama de ce simti, prin ce treci. Ba sunt capabili chiar sa-ti inventeze ceva, in asa fel incat sa fii in vizorul sefului. Nu conteaza sacrificiul, devotamentul tau pentru locul de munca, pentru colectiv. Conteaza ce ˛vede˛ seful in acea clipa. V-i s-a intamplat asa ceva pana acum?…

MUNCESTE acum suplimentar. Vei afla ce inseamna SA FII LIBER, sa-ti fauresti propriul program, propriul destin, sa nu depinzi de nimeni si de nimic, sa muncesti pentru tine.

Nu apela la anunturi decat daca ai ramas singur pe lume.