Nu poţi să atingi succesul
dacă n-ai cunoscut mai întâi eşecul

Lumea e plină de cunoscători eşuaţi – oameni care nu ştiu ce-i de făcut şi îţi dau tot timpul sfaturi de care, dacă ţii seama, eşti pierdut la fel ca şi ei. Succesul vine de la oameni care l-au cunoscut şi se bucură de el. De vrei să ai succes, fii alături de cei care au succes, află-le secretele, coordoneză-ţi viaţa după principiile şi acţiunile lor şi ţine seama numai de sfaturile lor.

Se spune că “nu poţi ajunge mare dacă nu ai fost mai întâi mic„ (nu poţi să atingi succesul dacă n-ai cunoscut mai întâi eşecul). Singurul lucru care vă desparte de visurile şi scopurile voastre este indecizia dintre a vă continua drumul către un “da„ şi a ceda în faţa refuzurilor care vă opresc din căutare. Cei care reuşesc în viaţă trec peste “nu„ şi îşi croiesc calea către “da„.

Eşecul trebuie să fie pentru tine o lecţie. Te face să vezi unde ai greşit şi îţi arată cum te poţi corecta pentru ca data viitoare să fii mult mai bun. Dacă perseverezi, în final vei şti cum să atingi şi să-ţi menţii succesul. Mergi înainte cu entuziasm şi vei ajunge acolo unde îţi doreşti.

Păstrează-ţi încrederea şi optimismul. Succesul nu se obţine singur, ci numai alături de cei dragi, de prieteni, de cunoscuţi; pe care să-i molipseşti cu entuziasmul tău. Aşa vei curăţa drumul pavat acum cu “nu„ şi vei ajunge pas cu pas către succes (acel râvnit “da„ la care speri).

Nu poţi să atingi succesul dacă n-ai cunoscut mai întâi eşeculRespingeţi ideea că succesul e rezultatul norocului sau al şansei. Nu vă mai căutaţi scuze. Nu mai îngăduiţi unui refuz să vă hotărască viitorul. Nefericirea atrage după sine tot nefericire. Un refuz nu trebuie să vă scadă încrederea în firmă, în produse, în voi… – trebuie să vă deschidă uşa către cunoaştere. Numai fiind din ce în ce mai bun veţi reuşi.

Obţinerea unui “da„ începe atunci când voi sunteţi cei care spuneţi primii “da„. Fiţi sinceri cu voi şi nu vă ascundeţi după deget. Orice şovăială în încrederea voastră în “da„ se simte, se transmite şi eşecul este inevitabil.

(Dacă voi nu credeţi în sistemul şi în produsele CaliVita, nu veţi putea convinge pe nimeni că aveţi dreptate).

Cea mai bună investiţie este în voi şi în familie. Dar cea mai importantă este în voi înşivă. (“O informaţie costă, dar dacă n-o ai te costă!„ spunea doamna Stoica Doina). Nu uita că eşti special şi că meriţi un loc special: în inima celor care te cunosc sau vor avea ocazia să te cunoască…, în oraşul tău, în ţara ta, în lume… Luptă pentru acest ideal. Merită! …