Machiaj in 5 minute

Machiajul face parte din viata noastra pana la urma si poate aduce acea raza de culoare si sclipire din vietile noastre. Cu toate acestea nu mereu avem timp pentru un machiaj complet si corect de fiecare data. In unele momente probabil si voi nu aveti timp sa va machiati si sunteti intr-o alerta continua. Acest lucru este influentat si de faptul de cum ne organizam timpul de cele mai multe ori, iar activitatile si fluxul de actiuni din viata cotidiana ne tot tine in miscare.

Desi s-a constatat ca exista la o majoritate a oamenilor aceasta criza de timp, exista posibilitatea ca voi fetelor sa va realizati machiajul in numai 5 minute si dupa sa va puteti vedea de treaba.

5 minute nu sunt foarte multe si desi poate sunteti pe graba, cele 5 minute nu te vor pune in intarziere si mai mult decat sunteti deja.

Machiaj in 5 minute!

 

 

 

 

 

Nu cred ca dimineata inainte sa mergeti la locul de munca de exemplu va treziti cu o ora mai devreme doar ca sa va machiati si sunt sigura ca probabil preferati sa o dormiti si dupa vedeti voi cum va organizati. Asa facem foarte multe dintre noi, dar cu toate acestea daca incercati si voi machiajul de 5 minute cred ca veti fi foarte multumite.

Machiaj in 5 minute!

 

 

 

 

 

 

Aplicarea unei creme hidratante

Primul pas este o crema hidratanta pe care sa o aplicati pe toata fata. Poate tine loc si de baza si este benefica sanatatii pielii voatre. Dupa acest prim pas aplicati un concealer pentru a va corecta zonele unde stiti ca aveti probleme. Puneti cat considerati voi ca va este necesar, miscarea prin care se aplica produsul este de tapotare, niciodata prin stergere sau frecare.

Este foarte important cum il aplicati pentru ca daca va agresati pielea o durata lunga de timp, acest lucru va deveni vizibil dupa o anumita varsta din cauza ridurilor premature sau mai accentuate decat ar trebui.

Pudra cu pigment

Urmatorul pas este sa folosi de preferat o pudra cu pigment, care tine loc si de fond de ten. Cu ajutorul acestei pudre puteti fixa si concealerul aplicat anterior si datorita faptului ca pudra are pigment nu mai aveti nevoie de fond de ten pentru ca aceasta astupa toate imperfectiunilele fetei si este rezistenta pe fata atata timp cat aveti un produs de calitate.

Pudra se aplica cu ajutorul unei pensule mari si pufoase, se tapoteaza pensula in recipientul produsului, implicit si in produs, se scutura putin pentru a scapa de excesul de produs si dupa este numai bine de aplicat pe fata. In locurile unde considerati ca aveti nevoie de o acoperire mai accentuata puteti aplica produsul de doua ori, dar trebuie sa aveti grija sa nu va incarcati tenul.

Machiaj in 5 minute!

 

 

 

 

 

 

 

 

Conturarea sprancenelor

Conturarea sprancenelor puteti sa o realizati cu un creion sau ce folositi voi de obicei pentru a va umple golurile din spranceana daca este cazul. Rolul acestui machiaj este de a se realiza repede si usor, iar umplerea golurilor este mai mult decat suficienta in cazurile cand va grabiti.

Machiaj in 5 minute!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In ceea ce privesc genele, acestea pot fi rimelate cu un rimel care considerati voi ca va este potrivit pentru genele voastre si pentru nevoile genelor voastre. Unele dintre voi poate le aveti drepte, altele scurte sau poate altele altele rare etc, iar un rimel bun va poate scapa din bucluc.

Pentru a da putina culoare fetei puteti sa va faceti un mic conturing cu ajutorul unor farduri nu foarte pigmentate si sa le aplicati pe pometi.

Zona buzelor

Ultimul lucru este zona buzelor. In aceasta zona aveti libertate de alegere, depinde foarte mult cum sunteti obisnuite sa va faceti buzele, dar cea mai rapida metoda este un glos.

Cu ajutorul glosului puteti sa va hidratati buzele si sa le scoateti si in evidenta in acelasi timp. Pe de alta parte, daca aveti o buna dexteritate si va puteti da cu ruj intr-o perioada scurta de timp astfel incat sa va faceti buzele simetrice faceti asta. Este foarte important sa va simtiti voi bine cu machiajul pe care il purtati, pentru ca daca voi va simtiti bine, restul criticilor nu mai conteaza.

Machiaj in 5 minute!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu acestea fiind spuse, acestia sunt pasii pentru un machiaj care dureaza nici mai mult nici mai putin de 5 minute.
Poate parea ca dureaza mai mult din cauza produselor enumerate, insa nu este asa.

Incerca si bate-ti recordul! Indrazneste! Fii frumoasa!

 

Alte articole despre machiaj: