Beneficii Acai – 12 beneficii incredibile ale fructelor de Acai

La prima vedere umil, fructul de acai este apreciat ca fiind un superaliment în rândul profesioniștilor din domeniul sănătății, având beneficii incredibile pentru sănătate. Aceste fructe de pădure din partea amazoniană a Braziliei, sunt recomandate a fi consumate cât mai frecvent și de preferat fără a le adăuga zahăr.

Vă prezentăm, în continuare  principalele beneficii pentru sănătate pe care studiile le-au confirmat despre aceste fructe.

Beneficii acai

Beneficiile fructului Acai

Reduce colesterolul rău

Fructele de Acai conțin doi acizi grași esențiali cunoscuți ca omega-6 și omega-9.
Studiile arată că acești doi acizi joacă un rol important nu numai în menținerea nivelului de colesterol, ci și în reducerea acestuia.

Sunt bune pentru diabetici

Acai prezintă un indice glicemic scăzut, ceea ce este o veste bună pentru persoanele care suferă de  diabet. Mai mult, fructele au și un nivel scăzut al lipidelor. Sucul de acai poate fi o opțiune excelentă pentru a menține constant nivelul glucozei din sânge.

Îmbunătățesc sistemul imunitar

Studiile au arătat că anumiți compuși din acai, precum cel polifenolic, pot ajuta la reducerea cu 86% a dezvoltării celulelor care funcționează necorespunzător. Deși nu este considerat încă un tratament sau o cură, sunt efectuate cercetări suplimentare în legătură cu extractele de compus polifenolic prelevate din acai și încetinirea creșterii tumorilor.

Susțin o piele sănătoasă

Fructele de Acai au niveluri de antioxidanți extrem de ridicate, ceea ce le face excelente pentru îngrijirea generală a pielii. Extractul de ulei din acai poate fi utilizat pe piele pentru a o curăța și hidrata, ca alternativă la produsele chimice.

Ajută la pierderea în greutate

Mulți experți din domeniul sănătății au lăudat aceste fructe pentru aportul lor la pierderea în greutate. Având în vedere proprietățile extraordinare de care dispun, Acai reprezintă un aliment ideal pentru a reduce pofta de mâncare, ele putând fi folosite ca alternativă la mâncarea de tip fast-food. Studiile au arătat, de aseme

12 beneficii incredibile ale fructelor de Acai

nea, că pulpa de acai este benefică pentru reducerea depozitelor de grăsime din organism.

Au efect anti-îmbătrânire

Un alt beneficiu al conținutului ridicat de antioxidanți din acai este efectul pe care acesta îl are asupra îmbătrânirii. Un mic bob de acai este plin de antioxidanți, având de două ori mai mulți decât afinele și de 10 ori mai mulți decât strugurii. Acai sunt, de asemenea, bogate în mai multe tipuri de fitochimicale, care 

sunt considerate benefice pentru încetinirea semnelor îmbătrânirii și chiar pentru inversarea acestora, în unele cazuri.

Sunt afrodiziace

Deși nu sunt clasificate în mod obișnuit ca fiind afrodiziace, fructele de acai pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui, care, la rândul său, poate crește libidoul, în special la bărbați.

Sporesc nivelul de energie

Consecința tuturor acestor beneficii pentru sănătate este că fructele de Acai pot face organismul mai sănătos și, ca urmare, cresc rezistența și energia, deoarece organismul funcționează mai eficient. Acai reprezintă un aliment bun pe care să îl încercați atunci când luptați împotriva oboselii.

Sunt benefice pentru creier

Proprietățile anti-îmbătrânire se extind dincolo de piele și ajung până la creier. Un creier care îmbătrânește mai lent poate funcționa mai repede și mai eficient. Drept urmare, fructele de Acai sunt studiate pentru capacitatea lor de a îmbunătăți funcțiile cognitive, vigilența și rapiditatea de gândire.

Sprijină sistemul cardiovascular

Fructele de Acai conțin un tip specific de antioxidanți, numite antocianine, care sunt prezente și în vinul roșu. Beneficiul acestor elemente este că pot ajuta la controlul nivelului de colesterol, ceea ce este important pentru o inimă sănătoasă.

Ajută la digestie

Acai sunt o prezență obișnuită în componența sucurilor de detoxifiere și există un motiv bun acest lucru. Fructele au o capacitate de detoxifiere p

Acai Calivita

uternică, ce permite curățarea organismului și îl ajută să fie sănătos. Acai sunt, de asemenea, o sursă bună de fibre care vă ajută preveniți evenimentele neplăcute, precum constipația.

Combat organismele dăunătoare

Eficiența extractului de acai a fost demonstrată prin studii. Acesta este suficient de puternic pentru a ajuta la lupta împotriva organismelor dăunătoare care pot intra în organism și provoca complicații.

Acai are scorul ORAC cel mai mare din lume

Antioxidanții foarte puternici din Acai, în combinație cu acizii grași esențiali, au rol de apărare împotriva bacteriilor și infecțiilor virale, menținând în același timp sănătos sistemul imunitar.

Scorul ORAC pentru Acai este cel mai mare din lume = 102.700.

În comparație, cel al zmeurei este 19.220, al socului 14.697, al merișorului 9.621, al merelor 6.681, iar al fructelor de Kiwi, 882.

Acai Organic CaliVita, provine din culturi certificate organic, nefiind alterat cu fertilizatori artificiali, pesticide sau alti contaminanti chimic.

Aici gasiti mai multe informatii despre sucul Acai Organic Calivita

Si puteti beneficia de o oferta foarte buna: Acai Pachet: 3+1 Gratis

 

Beneficii Acai Calivita

beneficii acai
beneficii acai
12 beneficii incredibile ale fructelor de Acai